[kaune] katalizatoriu supirkimo vietos

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Atsakyti
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

[kaune] katalizatoriu supirkimo vietos

Standartinė KW> »

senai jau veziau. tad daug kur jau pasikeitus sistema.
kas zinot kur kaune brangiai ir sazinigai superka katalizatorius.
siulikit viska ka zinot su patirtais atsiliepimais ar be ju ;)
as atsirinksiu ;)
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Re: [kaune] katalizatoriu supirkimo vietos

Standartinė krax »

as veziau i petrashkes,kalantos gatvei.
Tai pagreziojo ji man,pajame meginius,ir po 15 minuciu atsiskaite.
Kursas lyg buvo ~195lt/kg.
adeunreal
Entuziastas
Vietovė: Alytus

Standartinė adeunreal »

kaina gali buti ivairi priklausomai nuo tauriojo metalo kiekio lydinyje
cia galima rast apytikslias rinkos kainas: http://www.emp.lt/lt/katalizatoriai/kat ... ainorastis" onclick="window.open(this.href);return false;
KW>
Klubo Narys

Standartinė KW> »

dekui visiem. is duotu dvieju pasiulimu gryzau y ta pacia vieta kur ir anksciau veziau.
birzelio 23 g. esanti masinoje superka :D, o pasakius kad isimtas nukreipe y automobiliu turgu. taciau del laiko stokos ir tingejimo ieskot per visa turgu gryzau prie simioro ir per 10min paskaiciavo.
gauta uz opel calibra 1.25kg x 228lt(kilogramo kaina) = 285lt
Cut
Entuziastas
Vietovė: Vilkaviskis

Standartinė Cut »

nusuko 50g. kiek emiau, visu kaip sutarta 1300g buvo. o del tingejimo ieskot tai nepasakok, paprasciausiai optikoj reikia apsilankyt... atvaziuoji nuo baziu, suki kairen link turgaus (gatvele kur kaireje puseje turgus, desineje regitra). na ir pavaziavus 50m, kaireje puseje, ant kiosko stogo uzkelta diiiidele iskaba superkame katalizatorius, imone novitera. o del mokejimo, niekad nesiskundzia del per mazo mokejimo. padaro tyrima, uztrunka ~5min.
KW>
Klubo Narys

Standartinė KW> »

Cut rašė:o del tingejimo ieskot tai nepasakok, paprasciausiai optikoj reikia apsilankyt...
cia dabar kas? Paveikslėlis
gal nusileisk ant zemes?

pirmas dalykas buvo rasyta kad "del laiko stokos ir tingejimo". t.y. nuo 23ciosios man reikejo vaziuot y kita gala, o ne ieskot net nezinant ko.

antras dalykas kai isikandes viena tik ivazevima y turgu, plius zinai kur yra ta firmele tai manau tau juoku darbas. o as pasirinkau vietoje vazinejimo ir ieskojimo kur pasistatyt masina, geriau nuvaziuot pas jau mane zinanti zmogu ir tuo paziu man negaistant 5minuciu pervaziuot turgu ir 15minuciu pasistatyt masinai.

trecias dalykas pries 2metus zinai kiek ten visuose turgaus kampuose supirkinejo katalizatorius?

ir ketvirtas dalykas koks tolkas man vaziuot y turgu, jei prie simioro ta pati supirnkimo kontora :lol:

o del nusukimo: nusuko tai nusuko nieko nepadarysi, taciau elektroninemis svarstyklemis svere prie mano akiu. ir buvo isgrestos kiaurom y abu gabaliukus 2 skyles.
taipogi katalizatorius neoriginalus. vokieciuose buvo keistas. nes atvazevo su 5lapais keisto kataliko doku ir dar kazkokia "kat" katalizatoriaus pasildymo sistema
Atsakyti