Cut rašė:o del tingejimo ieskot tai nepasakok, paprasciausiai optikoj reikia apsilankyt...
cia dabar kas?

gal nusileisk ant zemes?
pirmas dalykas buvo rasyta kad "del laiko stokos ir tingejimo". t.y. nuo 23ciosios man reikejo vaziuot y kita gala, o ne ieskot net nezinant ko.
antras dalykas kai isikandes viena tik ivazevima y turgu, plius zinai kur yra ta firmele tai manau tau juoku darbas. o as pasirinkau vietoje vazinejimo ir ieskojimo kur pasistatyt masina, geriau nuvaziuot pas jau mane zinanti zmogu ir tuo paziu man negaistant 5minuciu pervaziuot turgu ir 15minuciu pasistatyt masinai.
trecias dalykas pries 2metus zinai kiek ten visuose turgaus kampuose supirkinejo katalizatorius?
ir ketvirtas dalykas koks tolkas man vaziuot y turgu, jei prie simioro ta pati supirnkimo kontora
o del nusukimo: nusuko tai nusuko nieko nepadarysi, taciau elektroninemis svarstyklemis svere prie mano akiu. ir buvo isgrestos kiaurom y abu gabaliukus 2 skyles.
taipogi katalizatorius neoriginalus. vokieciuose buvo keistas. nes atvazevo su 5lapais keisto kataliko doku ir dar kazkokia "kat" katalizatoriaus pasildymo sistema