Gal kas zino del automobilio registracijos?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Gal kas zino del automobilio registracijos?
Zodziu esme tokia,kad mashina uzrasyta ant mano mamos,as ja noriu persirasyt ant saves,bet esam skirtinguose miestuose.
Ar gali mamukas nuvaziuot i Regitra nuimt mashina nuo iskaitos,surasom pirkima-pardavima,o as kitam mieste su ta sutartim(be mamuko) varau Regitra ir priregistruoju sau ta mashina?
Ar gali mamukas nuvaziuot i Regitra nuimt mashina nuo iskaitos,surasom pirkima-pardavima,o as kitam mieste su ta sutartim(be mamuko) varau Regitra ir priregistruoju sau ta mashina?
Re: Gal kas zino del automobilio registracijos?
Aš dariau taip:
surašiau pirkimo - pardavimo sutartį (be pirkėjo parašo, nėra svarbu), Regitroj padariau pardavimo deklaraciją, davė lapą, kurį atidaviau pirkėjui, o jis mašiną užsiregistravo savo vardu per 15d nuo deklaracijos datos...
surašiau pirkimo - pardavimo sutartį (be pirkėjo parašo, nėra svarbu), Regitroj padariau pardavimo deklaraciją, davė lapą, kurį atidaviau pirkėjui, o jis mašiną užsiregistravo savo vardu per 15d nuo deklaracijos datos...
panasiai bet vistiek klaidini.
vilius pakankamai issamiai atsake i klausima, nebematau prasmes toliau klaidinti
vilius pakankamai issamiai atsake i klausima, nebematau prasmes toliau klaidinti
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Jeigu dar kas neaisku. As pardaviau savo Cali taip. Pasirasem pirkimo-pardavimo sutarti 2 vienetus. Vienas jam, kitas man. Tevuks po poros dienu nuleke i regitra, deklaravo Cali, naujam savininkui parasiau sms, kad kad jau gali vaziuot registruot ja ant saves. Viskas.
Taip, turi priregistruot neveliau nei 15 dienu. Kitaip teks imti naujus numerius, o tai papildomi pinigai. Viskas
Taip, turi priregistruot neveliau nei 15 dienu. Kitaip teks imti naujus numerius, o tai papildomi pinigai. Viskas
nauju numeriu imti tikrai nereikes
tiesiog zmogus is regitros is naujo sutikrins kebulo ir variklio numerius.
ir numerius reikes imti. tikrai.
Offtopic
Offtopic
man registruojant astra po 30d nuo pirkimo numeriu imt nereikejo, registavau rugsejo 6d. pati masina nuo iskaitos buvo dar seniau
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
dekuj visiems uz issamu atsakyma.
viskas aisku.
numerius keisiu.
viskas aisku.
numerius keisiu.
-
J-o-n-c-e
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Kaunas
O kam trint, lai kabo, kitiem naudinga...
O geriausiai būna, kai pasirašai pirkimo pardavimo sutartis ir pardavėjas nedeklaravęs išvyksta į uk