Neuzsiveda 0 laipsniu temp.
Neuzsiveda 0 laipsniu temp.
isejau cia nakti gal 2h vaziuot reikejo ir buvo kazkus 0 laipsniu lauke, bendziau vesti tj siek tiek pasuko starteri ir uztrigo ... visa elektra ten visos sviesos,valytyvai,skydelioi lemputes veikia bet bandai vesti ir net nebando starterio sukt taip atorodo .. kame gali but problema?
Re: Neuzsiveda 0 laipsniu temp.
keisk akuma. arba nakciai neshkis namo po kaldra.
Italiskas dyzelis pas tamsta
Gerai praziureti akumo gnybtus,starterio stora varzta,minusini akumo laida,,,
Atsuki,nusveiti pavirsius su dilde iki svaraus metalo,prisuki,tepalu pateplioji
...o paskui perki nauja akuma
Gerai praziureti akumo gnybtus,starterio stora varzta,minusini akumo laida,,,
Atsuki,nusveiti pavirsius su dilde iki svaraus metalo,prisuki,tepalu pateplioji
...o paskui perki nauja akuma
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
ka cia klaidinat zmogu? juk aiskina,kad viskas dega,viskas veikia,bet nesuka. nu tai starterio beda bus,o ne akumas.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Nu jau, nu jau. Mano senasis irgi pasukt nesugebedavo, o amsinoi jei nori viska susijuginek ir muzikos klausykis.
Bet aisku nera visai atmestinas variantas. Isgirsciau kaip suka, pasakyciau. Beje o kaip diena, kai silta? Vedas lengvai ar irgi vangiai suka starteri?
Probelmos kelios:
1. Akumas pries mirti.
2. Apsioksidave kontaktai/gnybtai.
3. Isdilusios starterio ivores, ko pasekoje besisukantis inkaras ira gnybiamas ir ne geras akumas jo neprasuks.
Bet aisku nera visai atmestinas variantas. Isgirsciau kaip suka, pasakyciau. Beje o kaip diena, kai silta? Vedas lengvai ar irgi vangiai suka starteri?
Probelmos kelios:
1. Akumas pries mirti.
2. Apsioksidave kontaktai/gnybtai.
3. Isdilusios starterio ivores, ko pasekoje besisukantis inkaras ira gnybiamas ir ne geras akumas jo neprasuks.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
kai jau starteris nereaguoja i pasukama rakteli,tai jau niekas nesuveiks nuo tokio akumo.
Man buvo tokios bedos prie minus 20.Minetos priemones pagelbejo
visai neseniai ir man panasiai buvo
atvaziuoju pas viena bobute, po 10 min nebesiveda, lemputes skydeli dega o is starterio jokiu garsu...
tokiu atveju siulau pamegint ijungt 5 begi ir truputi pastumpt masina atgal... nes pasitaiko kad uzstringa starteris ir tokiu budu ji galima "atstraigint"... man padejo...