Keletas klausimu
Keletas klausimu
Sveiki. Nesenai nusipirkau calibra ir noreciau issiaiskinti ar cia man vienam taip yra ar ne. Taigi idomu ar cia man vienam toks mazas pasukamumas, labai dideliu spinduliu reikia apsisukinet ? Ir ar jum taip pat "kietai" vaziuojasi kitaip sakant labai jauciasi duobes?
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
- Vietovė: Dusetos
- Kontaktinė informacija:
Re: Keletas klausimu
del ketumo tai gal sportine vaziokle? 
Bliamba, is to ciuvo kur pirkau kazka minejo apie sportine vaziuokle, bet kaip ir neisigilinau i tai. O tai labai itakoja ?
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
1. Del spindulio, taip ir pas mane didelis apsisukimo spindulys, iprasi.
2. Kieta tiktai del sportines vaizuokles, nes originali calibros vaziuokle yra labai minksta
2. Kieta tiktai del sportines vaizuokles, nes originali calibros vaziuokle yra labai minksta
Na aisku. Dekui uz atsakymus. 
sweikas ore idomu butu pamatyti tavo naujaja Calyte 
slieku ieshkojimas shik... keista kad dar tau vairo stiprintuvas neuzkliuvoore rašė:Sveiki. Nesenai nusipirkau calibra ir noreciau issiaiskinti ar cia man vienam taip yra ar ne. Taigi idomu ar cia man vienam toks mazas pasukamumas, labai dideliu spinduliu reikia apsisukinet ? Ir ar jum taip pat "kietai" vaziuojasi kitaip sakant labai jauciasi duobes?
nedaug auto vairaves ,bet pasukamumas nera mazas pvz. lyginant su honda accord ~90m pasukamumas vos ne dvigubai geresnis.Magaiveris rašė:1. Del spindulio, taip ir pas mane didelis apsisukimo spindulys, iprasi.
o standartine vaziokle i kietaja puse nesa, duodu byb... nukirst
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Na lyginu su konkreciai ka turiu po ranka, astraG karavana
, kai manojoj calibroj buvo originali vaziuokle tai persedus nuo astros tikrai jauciasi maziau duobiu... O pasukamumas tikrai mazas, pirmas dalykas kuris man krito kai isigijau. Vel gi lyginu su astra
su ta tai nors garaze sukis 
Imesiu kada kai nusiplausiulauriokas rašė:sweikas ore idomu butu pamatyti tavo naujaja Calyte
O siaip kokie pliusai ir minusai sportines vaziuokles lyginant su paprasta vaziuokle ? Kuom ji ypatinga ? ;d Ar keicia ja todel kad butu "sportine", o ne paprasta ?
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
sportine vaziuokle yra daug kietesne negu standartine, posukiuose buna stabili,gali didesniu greiciu sukti, bet nepardideliu nes nuo kelio nulekti ir forume vel bus, "uoj,sudauziau calibra"
ir neplaukioja kaip kokia karve ant kelio
-- 2010 10 05, 08:54:32 --
tai + stabili posukiuose ir ant kelio : - nera komforto
uzmirsai paminet, kad su sportine geriau atrodo! 
Viskas aisku. Dekui uz atsakymaArturas18 rašė:sportine vaziuokle yra daug kietesne negu standartine, posukiuose buna stabili,gali didesniu greiciu sukti, bet nepardideliu nes nuo kelio nulekti ir forume vel bus, "uoj,sudauziau calibra"ir neplaukioja kaip kokia karve ant kelio
Nu joDanius rašė:uzmirsai paminet, kad su sportine geriau atrodo!