Valytuvai

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
tiberium
Naujokas
Vietovė: Kaunas

Valytuvai

Standartinė tiberium »

cia gan maza problema bet neseniai atsitiko tj nzn kaip sutvarkyt, "issinarino" vienas valytuvas, nusipirkau naujus uzdejau abu ir vienas visai nepriglunda prie stiklo o.O tai problema turbut su tvirtinimo kamienu (ar kaip ji pavadinus... ), tj gal kas zinot kaip sutvarkyt?

siandien nespesiu jau nufotkint bet jai iki ryt nebus atsakymo tj nufotkinsiu :)
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Re: Valytuvai

Standartinė Anticitizen »

man kai nulauze valytuvus nakti kandonai, tai dabar keileivio puses neprigludes ties krastu kokius 3cm, seip vairuoti netrugdo, tai niekad ir neiskojau kame beda cia. Bet idomu ir man kaip sutvarkyti, as galvoju gal man pati ta metala palenke :/
tiberium
Naujokas

Standartinė tiberium »

nu va kaip yra

Paveikslėlis

Anticitizen man pns tik kad pas mane gal 5mm atkile .. ir tu nori pasakyt kai tau tiek atkile netrugdo vairuot lyjant? :D
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Anticitizen »

nei kiek, man jie neliecia stiklo tik kai jie buna apacioi, ir tai tik keleivio puses krastas. seip nervina ziureti, kad kampas neprilipes ir tiek ;]
Tornado
Klubo Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

keleivio pusej pas mane irgi tas pats, bet kitaip ir nebus. gi toje vietoje stiklo kampas labai didelis, todel neprispaudzia, taciau valant kada kyla valytuvas, nuvalo tiek kiek reikia.

kai taip super padaryta foto tai .. kiek suprantu cia vadinami beremiai valytuvai? jei taip as irgi tokius uzdejes ir pradzioj man ties ta vieta taip pat nevale... bet palankscius viskas ten prisiglaudzia
tiberium
Naujokas

Standartinė tiberium »

na supranti pries isinarinant anam valytuvui tas vale gerai .. nus siaip jau prastai nes senas buvo bet viestiek ta vieta paliesdavo o sito nelabai palankstysi ccia tipo jo neprispaudzia ar kazkas pns, ir jai palankstei tj kuria tiksliai vieta? :D nes as bendziau palankstyt tj siek tiek sumazejo tarpas .. bet ne daugiau :/ ir taip cia beremiai :)
Ar@@@s
Klubo Narys
Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin

Standartinė Ar@@@s »

Meskit jus lauk tuos aftermarketinius valytuvus, nepasiteisino nei calibroj nepasiteisina ir astroj jie pas mane. nepriglunda garsiai valo guma cypia kitaip nei reklamuoja pardavejas. jei asele palenki kad stipriau prispaustu tai tada valytuvas su stiklu tokia trinti padaro kad vos nuvales sausas nusileidzia, o jei atlenki tai nepriglunda ir nenuvalo. ta pati galetu pasakyti ex silvios db skyline'o ir glanzos vairuotojai . na nebent susidejus kokius bosch aerotwin kitaip butu.
Ar@@@s ●•٠·˙
tiberium
Naujokas

Standartinė tiberium »

heh prajuokinai man jie normalei valo ... tik vienas nepriglunda o taip jau man buvo su anuo valytuvu kada jis issinarino tik jis nuo stiklo buvo kazkur 1cm o sitas gal 5mm tei cia zala padare issinarines valytuvas o ne "aftermarketai"
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Nu tai pajami koja nuo varzto iki valytuvo ir palenki biski link stiklo, dedi valytuva ir sypsais matydamas kaip db idealiai valo. Kur tu dar radai beda? :)
Atsakyti