tai vat, atsitiko tokia beda,ant laisvu dirba gerai ir graziai,kai duodi gazo is leto irgi normaliai kyla apsukos,kai staigiau duosi gazo,tada dusineja,trukcioja ir gesta variklis, is oro filtro pradeda eiti balti dumai kai padusineja ir uzgesta... labai skubiai reikia jusu pagalbos, ismete klaidas : 48 Battery voltage - low
66 Idle CO potentiometer - voltage high
73 Air flow sensor - voltage low
VARIKLIS C20XE 91m. BENZINAS (duju nera ir nebuvo)
dusta,gesta,springsta, neklauso gazo
Re: dusta,gesta,springsta, neklauso gazo
Man taip buvo, kai buvo prasta lambda. Tik iš niekur nėjo jokie dūmai.
matuokle atjungus tas pats?
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
atjungus matuokle iskarto uzgesta, meginan uzvesti uzsiveda,apsukos pakyla iki 1000rpm ir iskarto uzgesta, db esu isipyles benzo beveik pilna baka,nusipirkau prieda i benzina kad pravalytu ta sistema,tai reikes meginti db paziureti,gal tiesiog purkstukai buvo uzikise
vaziuoti tai gerai vaziuoja, iki Panevezio be problemu davaziavau,tik labai staigiai gazo nepsaudziau 
Sakau, mano ir važiuodavo normaliai, bet jei staigiai duodavai gazo - gesdavo. Pakeitus lambda, berods laidus dar keičiau, problema dingo.
-
Arturas18
- Klubo Narys
berods problema dingo
(tikiuosi)
kiek vaziavau ir staigiai spausdavau gaza,tai viskas tvarkoje buvo
manau kad buvo purkstukai pasikimse
nes paskutiniu metu vaziavau beveik su tusciu baku 
o koky prieda susipyliai, jei nepaslaptis?
nes pas mane kazkas panasaus nuo masinos pirkimo... pakeitus oro srauto matuokle reiklai pagerejo, bet iki galo nesusitvarke, pakeitus liambda nieks nepasikeite, pakeitus zvakes taipogi... 
-
Arturas18
- Klubo Narys
kazkoki ten piliaus,net nepamenu,kainavo 8 ar 9 lt pravalo kuro sistema,purkstukus, pagerina kuro savybes ir biski sukelia oktanini skaiciu keliais vienetais,bet yra ir kazkoks mandras priedas kuris kainuoja apie 30lt kazkoks rusiskas ir ant buteliuko parasyta "105"