Akumuliatoriaus išsikrovimas
Akumuliatoriaus išsikrovimas
Akumas išsikrauna per 2-3 dienas, jei calibra būna neužvesta, akumas geras, stovėjo kitoje mašinoje ir nė karto nebuvo išsikrovęs... Jei mašina stovi su atjungtu akumu, problemu nėra-prisijungi ir važiuoji... Kame ieškoti bėdos? Ačiū iš anksto 
Re: Akumuliatoriaus išsikrovimas
paprasyk eliktriku, kad patikrintu generatoriaus krovima 
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
- Kontaktinė informacija:
o gal tiesiog kasnors suvalgo visą srovę? koks stipras ar magas? 
Generatorius krauna gerai, o stiprintuvo bei mago neturiu - atėmė... 
pas mane ta pati beda tikrinau visus galus, matavau sroves ir pas elektrikus variau ir taip niekas nepasake kame gale beda, tai jei tau kas ras noreciau ir as suzinoti 
meccis rašė:pas mane ta pati beda tikrinau visus galus, matavau sroves ir pas elektrikus variau ir taip niekas nepasake kame gale beda, tai jei tau kas ras noreciau ir as suzinoti
Būtinai pranešiu
Greiciausiai bus, kad kazkas iskraudineja, ar tai trumpina ar pan. ir issiurbia viska is akumo.
gal bagazinej lepute pastoviai dega? 
Aš tą lemputę išjungusi, nes pati apie tai buvau pagalvojusi...Danius rašė:gal bagazinej lepute pastoviai dega?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Jeigu akumas tikrai geras, nera subyrejusios ploksteles, tada paprastas nutekejimas. Normalus elektrikas su ampermetru tikrai turi rast. Nera ten nieko ispudingo 
jauciu, kad pasenes akumas bus... man irgi taip buvo, nekuri dvi dienas, trecia gali net nebandyt... o pries tai golfuke afigenai veike!
pakeitus akuma y nauja baigesi visos bedos 
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
galima sita beda pasalint 
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
ausryte, ar buvo ispresta beda ir kokiu budu?
pas mane taip pat pastovejus kelias dienas, net centrinis nebesuveikia, nei gabaritai neisijungia
Akumuliatorius tikrai geras pirktas pries 12men. gero brando uz nepigiai, variantai? 
pas mane taip pat pastovejus kelias dienas, net centrinis nebesuveikia, nei gabaritai neisijungia
wat viliau db papasakok kaip su ampermetru surast? nes turiu ir as tokia beda, kazka sugebu uzpilt kai buna dregnas oras ir kaip surast kuri vieta iseikvoja visa akumo energija?WiliusG rašė:Jeigu akumas tikrai geras, nera subyrejusios ploksteles, tada paprastas nutekejimas. Normalus elektrikas su ampermetru tikrai turi rast. Nera ten nieko ispudingo
pas mane irgi ne išimtis ta pati bėda
Bet aš įtariu kad man signalkė iškrauna 
pas mane tas pats
bet pas mane saliono lempute diodine nepilnai uzgesta
fucking made in china shit 
ne ten pataikei del lemputes, visa info tuo reikalu yra opel-club forume.
-
WiliusG
- Veteranas
Kiek zinau nusiimi pliusine kelma, iskleidi visus laidus kurie jungias i ja, dedi ant ju is eiles pliusine testerio klema, ir minusa prie akumo teigiamo poliaus. Ziuri kuris laidas kiek ima. Leistine srove neturetu virsyt 100mA berots. Na gal 150. Bet jei 200 tai jau blogai...KW> rašė:wat viliau db papasakok kaip su ampermetru surast? nes turiu ir as tokia beda, kazka sugebu uzpilt kai buna dregnas oras ir kaip surast kuri vieta iseikvoja visa akumo energija?WiliusG rašė:Jeigu akumas tikrai geras, nera subyrejusios ploksteles, tada paprastas nutekejimas. Normalus elektrikas su ampermetru tikrai turi rast. Nera ten nieko ispudingo
Aš taip ir neradau bėdos, bet pradėjo man ir degimas dingti, viskas pasibaigė tuo, kad jau laikas buvo statyti ją į garažą ir šitą problemą spręsiu, kai pavasarį ji grįš į trasą... Bet man bėda dar ir su generatoriumi, kartais užeidavo jam ir blogai kraudavo.....
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
man irgi isskraudavo, pakeiciau akuma, ieskojau kur trumpina, nes nauja akuma isskrove per 2 dienas ir po nakties visad nebeuzsivesdavau, pasirodo generatorius blogai krove ir tiek. uz 20lt sutvarke ir vel i trasa.tik akumas atliko vienas bereikalingas.
Pas man spidometre dega akumo lemputė, bet taip neryškiai, kad tik tamsiai matosi, o kai degimą įjungi ryškiai dega - tai pagal savo moterišką logiką manau, kad nedakrauna akumo...
-
WiliusG
- Veteranas
Prasivalyk kontaktus visus, arba atvest nauja neplona laida nuo akumo - iki generatoriaus korpuso. Jei generas tvarkingas - pades.
Dar mintis buvo nusiimti jį ir pasižiūrėti kokia angliukų ir šepetukų būklė, bet kai buvau pas Cali, daug darbo tėvai davė, tai taip ir liko..