magnetolos maitinimas
-
erniuxas77
- Pradedantysis
- Vietovė: Vilnius
magnetolos maitinimas
Sveiki, ar pas visus yra tokia nesamone, jog uzvedant masina issijungia magelis? magas pajungtas nuo akumo storu laidu iki pat fyskes. taciau grojant magui ir meginant kurti masina maitinimas jam dingsta (buna isimciu kai magas tesia groti) ir poto kartais jis nustoja veikti kol neisjungi ir per naujo jo neijungi. toks navarotas turi buti ar imanoma jo isvengti?
Re: magnetolos maitinimas
kiek esu matęs ir pas mane patį irgi tas pats 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
pas mane su 90ah akumu niekada tokiu problemu nebuvo 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Pas mane senajam tik garsas kuriam laikui dingdavo, bet ten kokiom 3-4 ekundem.
O db alpina, restartuojas, ir pamazu garseja iki buvusio garso.
O db alpina, restartuojas, ir pamazu garseja iki buvusio garso.
Šiaip užvedimo metu, tai pas daugelį magas išsijungia, užvedus vėl įisijungia. Todėl, kad vedimo metu, maitinimą suvalgo starteris. O kad jis pats nebeįsijungia pas tave, tai čia nukrypimas šioks toks.
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
pas mane 50/50, buna issijungia magas, buna ne.
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
pas mane ir tiesiogiai nuo akumo pajungtas, tai kartais išsijungia kartais ne. na tokių nesamonių padėtų išvengti koks kondensatorius aš manau 
nelabai suprantu prie ko cia kondikas? juk maga ne per kondika jungi 
-
indigo
- Veteranas
buvo klausymas, kaip to išvengti, taigi ir siūlau. Kondikas išlygintu užvedimo metu suryjamą energiją, bent jau aš taip manau
išlygintų energiją...
Aš taip nemanau.
-
indigo
- Veteranas
ne tai kad išlygintu, o kad kompensuotu tai sekundžių daliai, kurią starteris suryja. na čia turėtu koks elektrikas labiau papasakot ar realu čia ar nelabai tas reikalas.
bet kondikas juk stiprekui jungias 
tai stipriakui jis ir jungiamas kad kai tam tikrais momentais reikia paduoti stiprų signalą jis paimtų krūvį ne tik iš akumo bet paimtų ir iš kondensatoriaus kuriame irgi prisikaupęs krūvis. Nes būna kad kartais atsukus didesnį garsą pats magas pradeda pagal bosą žybsėti tai įdėjus kondensatoruų to nebeturėtų būti. Nu čia kaip pavyzdį paėmiau
-
indigo
- Veteranas
būtent apie tai ir kalbu, dėkui dochturbo 
Tu kalbėjai apie kondiko jungima prie mago.
-
indigo
- Veteranas
tai vietoj stipro - magas, principas tas pats. kondikas kaupia energiją, išeina taip kad jis gali tuo metu kai magui trūksta srovės iš akumo, kondikas jos turi, ir tą srovę atiduotu magui užvedimo metu. ir ko pasekoje gaunasi tas, kad srovė į magą teka pastoviai. bet realiai jei tas variantas realus, vistiek nemanau kad verta užsiimti tokiom nesamonėm. nemoku aiškiai paaiškint, bet kažkas panašaus 
-
krax
- Klubo Narys
Nu va,astroj uzvedant neuzgesta mage 
Akumas 64ah berods,nei stipriakas,nei mage neissijungia.
Calibroi pamenu,po starterio perrinkimo irgi neuzgesdavo.
Akumas 64ah berods,nei stipriakas,nei mage neissijungia.
Calibroi pamenu,po starterio perrinkimo irgi neuzgesdavo.
tai priklauso ir nuo mago pvz. esamoj calej buvo panasonikas neuzgesinejo idejau alpine uzgesta, ir pries tai esu su tai susidures ir man tai nemaiso.
o pati tema tai kaskoks slieku ieskojimas siknoj
o pati tema tai kaskoks slieku ieskojimas siknoj
-
krax
- Klubo Narys
Pas mane tas pats alpine'as aprasytas pries tai.
-- 27 Lie 2010, 19:17 --
tau slieku ieskojimas,o kitam zmogui erzinantis dalykas.
man irgi taspas! 50 ant 50 arba veiks, arba ne
magas blaupunkt turi vidine atminty, bet jos nenaudoja, atsijungia ir visi nustatmai isnyksta, tiksliau gal neisnyksta, bet automatiskai pajungia Demo moda, o ten prasideda kosmosas... garsas nutyla iki 0, isijungia mix modas (dainas meto kaip nori ir po pora sekundziu groja) ir nustato visa ekvalaizery... LABAI uzknisantis dalykas... 
Pritariu tauheavygiro rašė:nelabai suprantu prie ko cia kondikas? juk maga ne per kondika jungi
-
indigo
- Veteranas
gal nereikia čia kaip mažiem vaikam zyst, o pasukit galvą, kokią funkciją atlieka kondikas. Jei matot kondika tik prie stipro, tai nereiškia, kad jo neįmanoma kažkur kitur panaudoti. tad motyvuokit savo "nužudymus" arba eikit geriau calibra išsivalyt.
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Tas išsijungimas priklauso nuo daugelio veiksnių. Pagrindiniai būtų: magnetolos maitinimo grandis (kokios talpos kondensatorius prijungtas lygiagrečiai maitinimui), maitinimo laidų storis ir ilgis, starterio/akūmo būklė.
P.S.: pas mane neišsijungia vedant
Su prastesne magnetola visada išsijungdavo.
P.S.: pas mane neišsijungia vedant
taip galima ,bet kiek as zinau kondikas sugeba sukaupti kelis tukstancis voltu ir staigiai juos atiduot, bet esant labai mazam amperazui. tad kad tai igivendint bus butina kaskokia shema, kad kondikas kauptu, o reikalui esant sulygintu iki 12v ir kiek tai tu amperu ir atiduotu. tad lituokli i dantis ir teks gamintis patiems.indigo rašė:gal nereikia čia kaip mažiem vaikam zyst, o pasukit galvą, kokią funkciją atlieka kondikas. Jei matot kondika tik prie stipro, tai nereiškia, kad jo neįmanoma kažkur kitur panaudoti.
panasios sistemos pavyzdi galiu pateikti kaip UPSa tik ten atvirksciai.
kad magas uzgesta-ishsijungia cia normalu nes turi itampos shuoliu apsauga, o jei viskas nusimusa tai jau pavadinciau tiesiog bugu arba "nedarabotke"Danius rašė:man irgi taspas! 50 ant 50 arba veiks, arba nemagas blaupunkt turi vidine atminty, bet jos nenaudoja, atsijungia ir visi nustatmai isnyksta, tiksliau gal neisnyksta, bet automatiskai pajungia Demo moda, o ten prasideda kosmosas... garsas nutyla iki 0, isijungia mix modas (dainas meto kaip nori ir po pora sekundziu groja) ir nustato visa ekvalaizery... LABAI uzknisantis dalykas...
Pvz. pas mane uzgesta visada, bet persikrovus niekas niekur nedingsta, net dvd filma ar betka rodo nuo kur nutruko.
nu tavo postas tai vapse pievosVytautas88 rašė:Tas išsijungimas priklauso nuo daugelio veiksnių. Pagrindiniai būtų: magnetolos maitinimo grandis (kokios talpos kondensatorius prijungtas lygiagrečiai maitinimui), maitinimo laidų storis ir ilgis, starterio/akūmo būklė.
P.S.: pas mane neišsijungia vedantSu prastesne magnetola visada išsijungdavo.
o P.S.: skiltis ishvis subesino
panasi mintis is pradziu man ir buvo, todel ir parasiau kad tai slieku ieshkojimas. nes esu mates, matau ir pats taip dares, kad ziuri kur kaip langa uzniaukti, kokia duslerka spotrine pasistatyt, neonkes kur telpa, koza roza uzvalkalai. o kad uz pora posukiu tu kairen o ratas tiesiai nemotais...indigo rašė: eikit geriau calibra išsivalyt.
-- 31 07 , 2010 23:18:10 --
krax rašė:Pas mane tas pats alpine'as aprasytas pries tai.