gesta c20xe
gesta c20xe
Sveiki, variklis kaip jau parasiau c20xe. apsukos nesokineja, gesta neisio ne is to, ant laisvo begio staiga uzgesta, bandant vesti gali uzsivesti is karto o gali ir 20 kart bandit neuzsiveda(starteris suka ). kur parvazioji uzgesini paskui kokias 5 min gali knistis pakol uzsives, o gali ir iskart uzsivesti. buna beredant ant begio uzgesta, bet beredan toliau ant begio uzsiveda. Gal kam buvo panasei, ar kokiu minciu kila, ka tikrinti pirmiausia? (klaidu nemeta)
Re: gesta c20xe
Kada kuro filtras keistas ? 
mazdaug pres pora meteliu
, istikruju nezinau kaip daznai ji reikia keisti. tikimybe kad galejo uzsikimsti neatmetu nes buvo pavazineta su mazu kiekiu degalu. o kuro siurblis negaletu proto knisti? kokie simptomai jei siurblis oro pagavo?
jei siurblys ora gaudo, simptomai pamasus...
pas mane panasi situacija..

kur matuojamas kuro slegis per ten pamegink nusiorint, jei traukia ora.... nusiorinsi ir vel kuriam laikuj bus gerai...

kur matuojamas kuro slegis per ten pamegink nusiorint, jei traukia ora.... nusiorinsi ir vel kuriam laikuj bus gerai...
nuorinimas jokio efekto nedave
. pakeiciau kuro filtra...pakolkas vazioja, ziuresim kaip bus toliau. pastebejau kad filtras buvo atvirksciai pastatitas, nors turbut didelio skirtumo nera nes apie pora metu vazinejau taip
.
puse dienos atvazinejau normalei, pora kartu uzgeso bet lengvai uzsivede. bet paskui, prasidejo kazkokios nesamones: dinginejo trauka, purtersi visa masina ant laisvo begio, atrode kad nevisi cilindrai veikia galiausei uzgesdavo. pabandziau kaip Egas patare nusiorinti, orinau pakol degalai nepradedavo piltis, uzvesdavau, pavaziodavau kokius 3km. ir vel : dingsta trauka, purtosi, gesta.... kur galu ieskoti? ar gali buti sirblis parejes?
bandyk kuro slėgį pasimatuoti
reiks pamatoti. o koks turetu buti?
tiksliai nežinau db reikėtų autodatoj pažiūrėti bet atrodo kad 3bar
gal kas tiksliau žino
2.5 kazkur,jei 2bar ner tai jau nekas 
dimich -> speju kad orinai neuzvedes masinos
is mano "praktikos" labiau pasiteisino orint ant uzvestos masinos kai siurblys darbuojas... tokiu budu issiorina visa sistema, bet ir benzo nuleidi kokia stikline..
tokiu budu dar nuriededavau ~50km...
siaip pas mane ant kuro slegio reguliatoriaus buvo parasyta kad 3bar, dabar esu idejes su 2.5bar... nors ir mazesnio slegio reguliatoriu isidejau, problema pas mane nedingo, tai siandien eisiu nauja siurbly pirkt...
siaip pas mane ant kuro slegio reguliatoriaus buvo parasyta kad 3bar, dabar esu idejes su 2.5bar... nors ir mazesnio slegio reguliatoriu isidejau, problema pas mane nedingo, tai siandien eisiu nauja siurbly pirkt...
is pradziu ant uzgesinto orinu nes variklis uzgeses ir neuzsiveda, paskui kai oras iseina ir degalu biski isbega tada bandau vesti ir dar truputi isleidziu oro su degalais. Egas parasyk paskui ar padejo surblio keitimas.
kuro slegio dar nepamatavau, bet atradau slangeli per kuri vare kuras. slangeli pakeitem, per miesta pervaziavau, pakolkas tvarkoj.