e 85
-
caaalibrakarlo
- Pradedantysis
- Vietovė: Jurbarkas
e 85
sveiki gal kas bandete Isipilti E85 BENZINO?
Re: e 85
gali tik maisyt su paprastu bendzu pildamas iki 10% bendzo kiekio,norint vazinet grynu,reiktu programuot kompa,arba det konverteri uz ~700lt,jei dar nereiks pakeist visu slangu benzo.bet maisyt galima,kolonelese patys maiso iki 5% berods
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
- Kontaktinė informacija:
http://www.lukoil.lt/naujienos?item=271" onclick="window.open(this.href);return false;
nežinau arba jūs arba aš kažką maišau bet oktaninis skaičius būtent ir yra 85 E85 markės o E95 jau 95 nes dažnai nurodoma kokį benziną galima pilti į automobilį tiksliau žemiausias oktaninis skaičius ir būna parašyta pvz nuo 95 nes žemesnis gali detonuoti bent jau aš taip suprantu 
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
buvau uzsipyles 50/50 benzino ir to etanolio. trauka nestipriai sumazeja, sanaudos padideja. reziumuojant - neapsimoka.
na aš manau kad tas konverteris šiek tiek degimą pareguliuoja ir GAL kuro:oro santykį, bet dėl pastarojo nžn, nes nėra taip paprasta, o šiaip prie tokio oktano suspaudimo laipsnis turi būti nemažas, bent jau c20ne tikrai per mažas
be to šlangas reiktų keistis, nes etanolis labiau jas "graužia", o trauka tai turėtų būti geresnė jei tinkamai pritaikyta būtų sistema
O degimą paankstint tai įmanoma bent ant c20ne mėginu per winols tai padaryt turiu keletą pavyzdžių, tačiau tikriausiai tas ankstinimas turi būti netiesinis, tada reikalas sudetingėja gerokai, arba dar nemoku aš ta programa tinkamai naudotis, čia irgi labai galimas dalykas