problema su El. langais
problema su El. langais
sveiki. iskilo siokiu tokiu klausimu tada tikiuosi galesit padeti. problema yra tokia: susidejau El. langus. viskas veikia viskas sujungta teisingai tik langai veikia ir be degimo, pastoviai dega ir knopkiu lemputes. ar taip turi buti ar cia kazhkas netaip? ir jei netaip tai kame gali buti beda?? nes vakar kol pajunginejau kai nebuvo pasuktas raktelis langai neveike. aciu uz atsakymus
Re: problema su El. langais
gal tu pastovia i jas ziuri kaip vairotojo duris atidaritos?
degima isjungi, atidarai duris ir jie vistek veikia, dega lemputes.
Įsėdus ir pasukus raktelį turi degti pastoviai net paskui išjunguis degimą o išlipus ir uždarius duris turi nebedegti berods taip nepamenu kaip ten tiksliai pas mane yra 
ir kai uzdarytos duris dega ir kai masina uzrakinta vistiek dega ir langai darinejasi. na jie taip iseina kad visada buna isijunge ir visada veikia nesvarbu masina uzrakinta ar ne ar duris atidarytos ar uzdarytos
ko gero ne visada vienodai pajungta.Kiek knopkiu?4 ar 5 ?
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
turiu klausima, ant tu langu pakelejo mygtuku yra dar viena nedidele knopke, ka ji daro ? pas mane ji isvis nereaguoja :/
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Pas mane berots irgi sviecia pastovei lemputes. O langai veikia ir be degimo, kol neatidarai duru, jei atidarai, tada ijungi degima, iskart isjungi ir jie vel veikia.
O pirmojoje atidarius duris langai neveikdavo
O pirmojoje atidarius duris langai neveikdavo
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
pas manes irgi veikia be degimo iki tol kol duru neatidarai
Kažkur forume buvau skaitęs kad tas mygtukas priverstiniam lango uždarymui. Turi ją laikyti nuspaudęs ir tada uždarinėji arba atidarinėji langą jei yra koks pasipriešinimas arba paprastai paspaudus mygtuką langas neužsidaroAnticitizen rašė:turiu klausima, ant tu langu pakelejo mygtuku yra dar viena nedidele knopke, ka ji daro ? pas mane ji isvis nereaguoja :/
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
reikes pabandyti 
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
pas mane nenustebciau, jaj neveiktu, kazkoks genijus pries mane, ten su elektra taip viska suvares.. tu mygtuku fiskes nukarpytos, tiesiogiai pajungti, ir to tik 4 ar 5 laidai, kiti isvis nudraskyti..
mygtukai pas mane 4 o ir atidarius duris langai darinejasi. jie kazkodel visada darinejasi. po nakties atejau ir veikia zodziu kazhkas pas mane netaip nors kai pajungiau veike kol duris atidarydavau o kai surinkau visas paneles pradejo visada darinetis
-
Calibročka
- Klubo Narė
- Vietovė: Vilnius
Ziurek,kad nebutu toks prikolas,kaip man-prisukinejau garsiakalbi ir isukau varzta i laidus
,dabar mygtukai dega visa laika.Mygtuku mikrochemos kontaktas perdege,schemka buvo pakeista,laidai izoliuoti,bet mygtukai vistiek sviecia.
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
Nekuriant naujos temos noriu paklausti kodel darant el. langa jis neuzsidaro iki galo o pakiles beveik iki virsaus vazuoja atgal?
kdl vaziuoja atgal nzn bet ir man taip buvo. pakyla i virsu ir atgal bishki atvaziuoja bet nieo nedariiau ir kai viska surinaku viskas susitvarke ir gerai darinejasi, nebevaziuoja atgal.
gal stiklai kreivai truputi stovi. man taip darydavo keleivio stiklas, bet kai reikejo keist matoriuka pakelejo, paprasiau, kad lygiai idetu stikla ir po to laiko nebedaro taip.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Taip. Problema blogai sureguliuotame stikle 
Jeigu stiklas per daug iverztas tada iki galo nepasikelia.Jeigu palaidas-keliant maskatuoja.
O knopkiu apsvietimas turi uzlaikyma.Man atrodo,po kiek laiko jos uzgesta.
O knopkiu apsvietimas turi uzlaikyma.Man atrodo,po kiek laiko jos uzgesta.