bildejimas
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
bildejimas
Staigiai stabdant ar staigiai pajudant priekije girdisi kazkoks duslus dundejimas..kas tai gali but? ai dar masina traukia y sona ..bet cia manau kad suvedimas trys metai nedarytas...
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Re: bildejimas
sailentblokai? 
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
paziurek šakę,kad nebutu koks varztas laisvas,man stabdant ir pajudant buvo toks stuktelejimas,vis maniau kad suportas,poto paaiskejo kad sakes galiniame varzte yra didelis laisvumas,tai teko uzmauti ant jo plona slangos gabala....
Man stabdant trauke i viena sona,gazuojant-i priesinga.Diagnoze-luzusi shake.Dar vos vos laikesi,bet priekinis ratas vaiksciojo pirmyn-atgal gal kokius 3 cm.
Cia panasiau i sailenblokus
Cia panasiau i sailenblokus
pas mane bilda jau beveik metus, ir bildejimas vis dideja, neivienas servisas negali pasakyt kas yra
o bildejimas kaip pas fitni pradedant judet, arba stabdant net permetant begy kartais subilda. prieki ratai stovi tvirtai nejuda nei i viena puse
net nezinau ka ir galvot... vairo traukes antgaliai keisti, atraminiai keisti, bildejimas likes... 
-
Arturas18
- Klubo Narys
tai man irgi servize niekas negalejo pasakyti.. ir masina net kelis kartus purciau..nieko nerado,poto masina uzvarem ant duobes,keitem pusasi,draugas paziurejo i galini varzta sakes ir sako kad lasivumas yra,padarem taip kaip auksciau rasiau ir dingo,net ir dabar nera
nu reiks ir man bandyt nert ir ziuret tas traukes, bet blem kai garazo su duobe neturiu, tai neaisku ar ten matysis kasnors 
-
Arturas18
- Klubo Narys
ant dankrato pakelk,nusiimk rata ir megink ziureti tvirtai masina ant kokiu plytu ar kalades pasistatys ir megink klibinti ta sake
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
gali pavaizduot schematiskai apie ka tu cia?Arturas18 rašė:paziurek šakę,kad nebutu koks varztas laisvas,man stabdant ir pajudant buvo toks stuktelejimas,vis maniau kad suportas,poto paaiskejo kad sakes galiniame varzte yra didelis laisvumas,tai teko uzmauti ant jo plona slangos gabala....
Kiek suprantu,galinis sailentblokas.Toks didelis gumos kamstis ipresuotas i sake ir prisuktas prie dugno.Esu keites,yra ju pirkti
-
Arturas18
- Klubo Narys
as apie ta sneku
yra sake ir gale yra ivore http://img505.imageshack.us/i/omegossake.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false; (cia kazkur foto radau intike) tai va,per ta ivore tvirtinasi varztas,tai kazkaip varztas pasidare perplonas ir atsirado laisvumas, pries tai buvau keites ivores