Parduodu calibra c20xe 92' atnaujinta
Parduodu calibra c20xe 92' atnaujinta
Nusprendziau parduoti savo calibra. 92
motoras c20xe +chip yra ir (originalus kompas. oro filtro deze, vairas)
rasporke, ratu rastafkes 12mm
spalva juodas perlanutras, gamikliska, neperdazita. lietuvoje ne polirota. rudziu nera ir nebuvo, is italijos pres 3 metus parvarita, ziema praktiskai nevazineta, per 3 metus pravaziota ~20k km. visa laika stovejo aikstelei po stogu. pakaba ideali. borto kompas, el. langai ir liukas.
VEIKIANTIS ABS ir KONDISKE. artimu svesu xenon 4300k, zibintu apiplovimas. motoro is apacios plasmasine apsauga.
vilnius KAINA 3500lt 8 675 675 74
del kokiu kitu klausimu cia arba pm
motoras c20xe +chip yra ir (originalus kompas. oro filtro deze, vairas)
rasporke, ratu rastafkes 12mm
spalva juodas perlanutras, gamikliska, neperdazita. lietuvoje ne polirota. rudziu nera ir nebuvo, is italijos pres 3 metus parvarita, ziema praktiskai nevazineta, per 3 metus pravaziota ~20k km. visa laika stovejo aikstelei po stogu. pakaba ideali. borto kompas, el. langai ir liukas.
VEIKIANTIS ABS ir KONDISKE. artimu svesu xenon 4300k, zibintu apiplovimas. motoro is apacios plasmasine apsauga.
vilnius KAINA 3500lt 8 675 675 74
del kokiu kitu klausimu cia arba pm
Paskutinį kartą redagavo CTAPblK 11 Bal 2010, 20:19. Iš viso redaguota 3 kartus.
Re: Parduodu calibra c20xe 92'
svezios foto 

Re: Parduodu calibra c20xe 92' atnaujinta
pardaviau savo calibra. isvaziavo siandien i ukraina. laikas atsisveikinti su jumis. taip ir netapau klubo nariu. nepikit jei kas ne taip buvo 
Paskutinį kartą redagavo CTAPblK 15 Bal 2010, 18:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
NightBoy
tie patys
tie patys
Man gaila, kad tamsta palikai klubą į jį taip ir neįstojęs. Manau, tikrai būtum atradęs bent porą gerų draugų per bet kurį GM, o draugai - vertybė, kurią išsaugai jau nepaisant turimo automobilio ar klubo statuso. Bent man taip yra - berods vos ne visoje LT turiu kiekviename mieste po "dūšiai artimą žmogų".Su malonumu būčiau įteikęs tau kurį nors iš Klubo apdovanojimų per GM, manau nuopelnų būtume radę. Sėkmės Tau 
malonu girdet tokius zodzius 
kalta prakeikta krize ir bangus benzas
kalta prakeikta krize ir bangus benzas
Gaila...Man atrodo ne krize ir ne benzinas cia kalti.Tiesiog su laiku atsibosta tai ka turi.
sitas dohc labai ekonomiskas palyginus su kitu gamintoju 2.0 varikliais... jei nepaslaptis kiek gavai uz calibra? man tai per savaite ar kiek ji ten stovi autogide, tai nieks nepaskambino
gal perziauria kaina uzdejau... 
kaip gi jinai galejo atsibosti. as su ja mazai ir vazinejau, saugojau . nesupratau tik iki siol kam saugojau. ziema nevazineta. per 3 metus nepilnus 20k km pravaziota. 3sikius tepala pakeiciau. o golfas mano kentejo. per 3metus 70k km pravaziota. pagalvojau ir nusprendziau parduoti. butu dizelinis motoras buciau tikrai nepardaves. bet ir tokios bukles tikrai jinai nebutu.Ricco rašė:Gaila...Man atrodo ne krize ir ne benzinas cia kalti.Tiesiog su laiku atsibosta tai ka turi.
pardaviau uz mazesne kaina negu parasita. nes tikrai zmones nesiskaito su situo automobiliu vardu.
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
CTAPblK rašė:NightBoy
tie patys
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
Perkeliau tema,nes pradejot pezet apie ukrainiecius 
reik susitaikyt kad 99 procentams zmoniu tai tik feraris...as jau nebeinu i diskusijas, seniau dar kazkaip isizeisdavau ar panasiai bet dabar...man ji patiko patinka ir patiks...
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
As tai zinau, kad ir penkta calibra turesiu
jei jau blevyzgos, tai blevyzgos 
na, kad nelabai tu teisus. . praeita rudeni, kai vaziavau padangas permontuot, tai darbuotojai serviso kaip tik sake, kad labai sumazejo calibru ir, kad dziugu dar viena kita pamatyt vazinejancia keliaisvvaidukss rašė:reik susitaikyt kad 99 procentams zmoniu tai tik feraris...as jau nebeinu i diskusijas, seniau dar kazkaip isizeisdavau ar panasiai bet dabar...man ji patiko patinka ir patiks...
NightBoy
jo, jie perka ir ardimui ir pagal uzsakimus, manaji kaip ir vazines toliau, kazkas uzsakie 110kw nes jie jeskojo vektra arba calibra su tokiu motoru. isemiau mageli, stiprentuva ir suba ir atidaviau dar trupuciuka pigiau
Kregzdute visai netinka calibrai, kregzde yra kregzde. bmw 3 klases/
del tokiu pasisakimu ubagu feraris labai imdavo nervai, pize saugoju cia kaip nezinau ka, o cia mazai kad apvadina tai dar lazdavojo kad vazioju ir rudis byra, nors rudziu nebuvo isvis.
Danius
nezinau kur tu ekonomija matei, matit su dizilioku nevazinejai
jo, jie perka ir ardimui ir pagal uzsakimus, manaji kaip ir vazines toliau, kazkas uzsakie 110kw nes jie jeskojo vektra arba calibra su tokiu motoru. isemiau mageli, stiprentuva ir suba ir atidaviau dar trupuciuka pigiau
Kregzdute visai netinka calibrai, kregzde yra kregzde. bmw 3 klases/
del tokiu pasisakimu ubagu feraris labai imdavo nervai, pize saugoju cia kaip nezinau ka, o cia mazai kad apvadina tai dar lazdavojo kad vazioju ir rudis byra, nors rudziu nebuvo isvis.
Danius
nezinau kur tu ekonomija matei, matit su dizilioku nevazinejai
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
rudys lengvina masina
ubagu ferraris man yra fiat coupe, tie tai konkreciai i ferrari uznesa 
As esu ubagas ir vairuoju ubagu FERARI. Ir nesiruosiu buti ubagu,vairuojanciu golfa,bmw ar bulka.
O ubagas yra tas,kas neiperka naujos masinos.Kiek yra tokiu,kurie nusipirko naujas masinas ne skolon? Taip kad galetu ir patyleti
O ubagas yra tas,kas neiperka naujos masinos.Kiek yra tokiu,kurie nusipirko naujas masinas ne skolon? Taip kad galetu ir patyleti
Nekiekvienas ubagas gali vairuoti ferari 
gal kas parduoda butent tokia rasporke????? brangiai nupirkciau 
sita rasporke tikrai gera, seip jinai prisisuka 6mm diametras varztais. tai gal ir tolko jokio, bet kaip as pragreziau skiles ir prisukau ja 10mm diametru varztais tai iskart jauciasi skirtumas, stabilumas posukije, toks ispudis buvo kad landzeronai anksciau guminiai stovejo
mintis dar buvo i gala det rasporke, bet subo deze labai didele buvo. ir dedi rasporke-prarandi bagazine
nors uzvazioji ant bardiuro girdi kaip palange girgzdi. tai 100% pridetu dar stabilumo.
pas mane liko subas pioner 1kw reikes parduoti ir standartinis kompo "chipas" procesorius kaip jisai ten moksliskai vadinasi reikes padovanuoti kam nors.
pas mane liko subas pioner 1kw reikes parduoti ir standartinis kompo "chipas" procesorius kaip jisai ten moksliskai vadinasi reikes padovanuoti kam nors.
calibra ubagu ferraris!
esu ubagas vairuoju calibra nes neyperku ferrari!!!
moralas toks po ferrario geresnes kaip calibra nera
vat taip ash kovoju su tais kas vadina calibra ...
esu ubagas vairuoju calibra nes neyperku ferrari!!!
moralas toks po ferrario geresnes kaip calibra nera
vat taip ash kovoju su tais kas vadina calibra ...
as tai kovoju taip...duok durniui kelia ....