langu tamsinimas

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
*|Dz3|*
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

langu tamsinimas

Standartinė *|Dz3|* »

Sveiki chebryte,gal kas tamsinesi langus ir zino kur pigiau butu bet kokybiskai uzsitamsint galinius langus :) ?bet kad butu kaune,dekui :)
Ar@@@s
Klubo Narys
Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin

Re: langu tamsinimas

Standartinė Ar@@@s »

Islandijos plente garazuose ne tik uzsitamsinsi bet ir aparatura susidesi ir dar visokiu aibiu turbut kas antram treciam garaze, kadangi ten tu meistru vienoj vietoj daug tai ir kainos sokineja. kiek nepasakysiu.
*|Dz3|*
Pradedantysis

Standartinė *|Dz3|* »

nu aparatura sudeta pas mane,tik langus uzsitamsint reikia :) nu reiks palekt tada paziuret kaip ten kas :) bet aisku garazuose garantiju neduoda :) ?
J-o-n-c-e
Klubo garbės narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė J-o-n-c-e »

Kodėl, manau duoda, jei tuo užsijama... Šiaip parašyk kaip sekėsi ieškoti, kokios kainos ir t.t. nes jei krizė pakoregavo kainas į normalią pusę tai ir aš apie tai pagalvočiau...
*|Dz3|*
Pradedantysis

Standartinė *|Dz3|* »

tai tvarkoi :) nu as pasiruoses moket iki 150lt tikrai ne daugiau :) siaip draugas tamsino 3 golfui prie legendos kitoi pusei garazuose tai 140lt paliko :) bet neaisku su kokia plionke :) bet uztamsino tikrai gerai jokios pusleles nera nieko :)
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

vietoj taves uz ta suma nupoliruociau masina, visvien visu jauciu netamsinsi, o tik galinius ir dishovai atrodys... :mrgreen: paziurek kaip mano lievai atrodo su galiniais tamsintais... jei nesiruosciau pardavinet masinos, tikrai atsiniaukciau 8)
Ar@@@s
Klubo Narys
Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin

Standartinė Ar@@@s »

Būtent apie tuos pačius garažus galvoji tik labai įdomus skirtumas kad gatvė Šiaurės pr. vadinasi o jau garažai Islandijos pl. (taip iškvietimus gaudavau) :) ir ten tarp galybės garažu nuo Muravos iki Šiaurės pr. žiedo rasi manau ko ieškai.
Priekinius šoninius dėk švelnų toną, o galinius vidutinišką ne tamsiausią ir niekas ten niekur nesikabinėja kaip pas mane buvo. Tiesa pas mane buvo niaukta sidabrine tokia kaip grafitine plėvele.
J-o-n-c-e
Klubo garbės narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė J-o-n-c-e »

Na tai važiuok laukiu info :D Kokia plionkė, kokia kaina per kiek laiko ir t.t. :D
*|Dz3|*
Pradedantysis

Standartinė *|Dz3|* »

O kas sake kad as negaliu uzsitamsint langu ir dar masinos nusipoliruot :shock: :lol: :lol5: beja as tik galinius ir noriu tamsint o ne visus :) cia as domiuosi iki balandzio 15 dienos nes tuo tarpu reiks ir uzsitamsint ir nusipoliruot,del poliravimo jau suderinta :) tai iki to laiko kas ka zinot rasykit del langu tamsinimo :) daniau tai kas kad tavo dusovai atrodo o kas tau sake kad pas mane dusovai atrodys :) ?vejus rasai cia :)
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

vieniems disova atrodo net jeigu ir puikios kokybes darbas.

pvz mane irgi visi smerkia, kad netamsinu langu. Tipo va balta masina, juodos detales, tai langai juodi butu puiku, o db vadina akvariumu arba siltnamiu :D

bet as irgi prisilaikau nuomones arba visus, arba nei vieno ;) jei nera galimybes visu, vadinas nereikia isvis :)

Tu aisku gali nesutkti, turi gi teise. Jeigu tau grazu - pirmyn ;)
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

tai ta zmogus ir turejo omeny,kad langus arba visus tamsint,arba isvis netamsint,tame ir "dishovumas" :D
Magaiveris
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Magaiveris »

Iki neseniai ir as norejau tamsint langus, bet paskui pagalvojau, persnekejau ir turbut netamsinsiu, visai graziai ziuris kai salonas matos + patogiau vaziuot.
J-o-n-c-e
Klubo garbės narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė J-o-n-c-e »

Aplamai tai kolegos, tema ne apie tai tinka ar ne, o kur tamsina, taip, kad galetumet ir nepezet cia savo nuomones tinka ar ne...
*|Dz3|*
Pradedantysis

Standartinė *|Dz3|* »

man nusisikt kaip ten vadins mano masina silknamiu ar dar kokiu biesu,mano masina as darau ja kad man butu grazi,o jai norit tamsint visus langus tai nusipirkit bmw,usitamsinkit ir busit gangai :) Jai tornado skaitys kaip manai ant tokios spalvos tinka juodi galinei langai ar ne,papriestarauk jiem :) jai neklystu pas mus spalvos tokios pacios :) man yra galimybe tamsint visus langus,bet nera noro kastuot mentam lietuvisku pinigu :D
Paskutinį kartą redagavo *|Dz3|* 03 Bal 2010, 16:55. Iš viso redaguota 1 kartą.
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

:lol:
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

*|Dz3|* rašė:man nusisikt kaip ten vadins mano masina silknamiu ar dar kokiu biesu,mano masina as darau ja kad man butu grazi,o jai norit tamsint visus langus tai nusipirkit bmw,usitamsinkit ir busit gangai :) Jai tornado skaitys kaip manai ant tokios spalvos tinka juodi galinei langai ar ne,papriestarauk jiem :) jai neklystu pas mus spalvos tokios pacios :) man yra galimybe tamsint visus langus,bet nera noro kastuot mentam lietuvisku pinigu :D

va cia tu nori but gangu, o moket mentam nenori... :D tai ir liksi su puse juodu langu... :bad:
*|Dz3|*
Pradedantysis

Standartinė *|Dz3|* »

kas tau sake kad as noriu but kaskokiu gangu :D tai kad langus galinius uzsitamsinisu tai jau gangas mastyk ka sneki :) as niekad nesakiau kad noriu visus langus tamsint paskaityk posta 1 :D
Atsakyti