Spidometras grybauja
Spidometras grybauja
Nežinojau į kokią temą rašyti tai parašiau čia. Yra problema kad pakeičiau 3 spidometrus ir visi rodė nesąmones t.y. visi rodė apie 30km/h mažiau nei yra nors prieš tai kitoj calibroj rodo gerai. Kur gali būti problema? Troselyje ar tam mechanizme pavarų dežėj ar dar kas? Gal kas esat susidūrę su tuo? 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Re: Spidometras grybauja
Kai turejau golfa, buvo panasi beda. Irgi rode maziau nei yra. Buvo nudile dantukai tokie ant to mechanizmelio kur i greiciu deze statos 
Nu tada tikriausiai teks traukti jį lauk ir žiūrėti
beje o kaži tie dantratukai kur įsistato visiems opeliams vienodi eina? Nuo bet kokios opelinės dėžės kažin tiktų? 
turi buti butinai calibros/vectros c20let spidas,jei deze f28(jei ne rodys bile ka),ir y f28 tinka tas mechanizmas tik is f28 man atrodo
Bandysiu dar meistro pasiklausti dėl šito kuris man dėžę perrinkinėjo. Be to spidometro rodiklytė važiuojant per duobes kliba aukštyn žemyn nors taip neturėtų būti o įdėjus į kitą cali to nėra tai nesuprantu aš to kas čia yra 
pas tave orginalus spidas?gal trosas spido jau y pabaiga,man jau antras nutruko per du metus 
Va tą ir noriu išsiaiškinti ar troselis ar tas mechanizmas dėžėj nes jis ten gan sunkiai prieinamoj vietoj nesinorėtų ten prie jo be reikalo knistis jei ne jame bėda. Ir su originaliu nesąmones rodė ir rodiklytė klibėjo 
sokineja kiek zinau dazniausiai del troselio.
dėkui eshery
gal pirmiausia reikės bandyt jį keisti o jei nepadės tada giliau lysti 
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
- Vietovė: VLN
o cia ir as uzmaciau sau naudingos info....tad tex ir skydeli man persimest is vectros jei tik tinka...
skydelis,tai tinka y cali,o del sokinejimo pirma ziurai trosely,o po to ta mechanizmely issitrauki,ten 10 maza galvute ir illlllgu prailginimu atsisuksi,o tada rovimo budu,zodziu sekmes
man kai reikejo jy isimti,tai kuda draugely pasikvieciau,tai jis savo mazas rankas uzkises istrauke
dabar vel troselis pas mane nutruko,cia liga calibru ar kaip yra,jau antras 
O paskui ištraukus sudėtinga jį atgal ten įstatyti? 
aišku 
ykist lengviau nei istraukti 
Šiandien pakeistas spidometro troselis. Rodyklė spidometro jau nebešokinėja tik reikės patikrinti ar spidometras gerai rodo 
su kuom zadi matuot?
visdelto troselis
ai beja atsizvelk i disku ir padangu aushti!!!
visdelto troselis
ai beja atsizvelk i disku ir padangu aushti!!!
dėl padangų ir diskų žinau o matuoti teks paprastu būdu ant tempimo su mašina kurios spidometras gerai rodo ir žiūrėti ar sutampa parodymai kitaip nesugalvoju 
na siaip jau atsakyta. GPS.
geras GPS...
geras GPS...
supratau 
arba salia vaziuoti kitos auto;pvz liepi draugeliui vaziuoti lygiai 100km/h greiciu,privaziuoji salia ir matai
as kiek auto naudojes GPS,tai visur beveik 10km/h daugiau rodo 
tai tempiat toks pats efektas kaip ir šalia važiuojant