del peciuko su kondiske

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
darka
Pradedantysis
Vietovė: joniskis-siauliai

del peciuko su kondiske

Standartinė darka »

sveiki broliai calibristai.noreciau kreiptis vienu klausimu kas turi cales su kondicionieriais.pas mane yra beda kad peciukas neuzsildo salono.na vaziuojant per tokius salcius ilgais marsrutais ciut galima kenteti nuo vesumos salone.beda tokia jei ijugiu knopke kad cirkuliuotu tik viduje oras tada prisyla gerai ir pucia karsta ora tik beda langai pradeda rasoti.jei knopke atjungiu pamazu atvesta oras is ortakiu ir pucia vos drungna.ar kas turejot tokiu bedu :?:
greitis veza kol kojom i prieki nenesa
upgiveup
Veteranas
Vietovė: kaimo rajonas

Standartinė upgiveup »

Susiknises termostatas beweik 100% galiu garantuot. Pas mane tokia pat beda buwo,isardziau,pasirodo buwo uzsikirtes.
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

as rgi statau uz termostata ;)
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
darka
Pradedantysis

Standartinė darka »

tai kad ne termostatas.variklio temperatura 90 stovi kaip ibesta vaziuojant.as jau pradedu manyti kad caliu su kondiskem yra labai mazas peciuko radiatorius ir jis man greit kai lauke salta vesta nuo praeinamo salto oro is aplinkos.mano cali is italijos gal dar ten kas priburta buvo kad nelabai sildytu :?:
Digitus
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Digitus »

oj mano ir pirma italiska cali buvo tai salta buvo ir nieko nepadariau :cry:
Paveikslėlis
darka
Pradedantysis

Standartinė darka »

nu va as taipat manau kad italiskom kazkas priburta yra gal dar kas kokiu minciu ar potyriu turi apie cales is italijos :cry:
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Mano is Italijos, nesiskundziu, uzsildo gerai, o langai kai daugiau sedi zmoniu tai rasoja, bet tai dabar keli variantai - sniegas nuo batu tirpsta, paziurek po kilimais ar nera vandens nes gali drenazas kur po kapotu uzsikimses buti ir per peciuko virsu patenka i salona vanduo nuo priekino lango (mano italijoje po medziu ko gero buvo stovejus tai drenaze radau ir lapu ir spygliu ir neregetu vabzdziu), jei ausinimo skyscio mazeja tai gali buti ir peciukas kiauras, ar gal tuos guminius kamscius kur dugne viena ar kelis esi pametes. O kas del rasojimo tai neintensyviai bet kazkiek rasoja ir pas mane tai esu rases, kad kai sala ir sildymas veikia, tai kiek praveriu laikas nuo laiko vidurines groteles oro srautui is lauko. Tiesa, as esu ismetes tuos porolonus is po koju lauk tai dregmes kaip ir neturetu labai kaupti, nes jie lengvai imirksta ir ilgai dziusta, gal del to geriau uzsilus auto, langai stipriau rasoja, nes pas mane kai buvo imirke tie porolonai, tai vos pasilus salonui is karto langai aprasodavo ir kuo salone silciau tuo labiau rasodavo.
tipas
Pradedantysis
Vietovė: beveik skuodas

Standartinė tipas »

Sveiki ,
seip kadangi Italija silto klimato salis tai dazniausiai buna idetas termostatas 72 C atsidarymo temperaturos(pradeda atsidarinet nuo tos temp.) , o Lietuvoje turi but 92 C.
Taip buvo su bratkio prelude , irgi truputi mazai silumos budavo , tai pasirodo termostatas buvo geras , bet 72 C , tai idejus 92 C dabar labai gerai sildo :)
Beto gali but salono radiatorius (peciukas) mazai pralaidus (pasikises ) , ausinimo skystis prastai cirkuliuoja todel atsaldo greit . Taip buvo audinei vienai , idejom nauja radiatoriu ir db sildo taip pat lb gerai :)
darka
Pradedantysis

Re: del peciuko su kondiske

Standartinė darka »

dekui visiems uz pasisakymus nu termostatas keistas pas mane jau iskart kai pirkau variklio temperatura idealiai stovi vaziuojant ant87 90 tai termostato variantas atkrenta.salciai praeina tai kai bus jau silta lauke reiks bandyt peciuka lupt lauk ir ziuret kas ten yra su radiatoriumi.galima sia tema rakint. 8)
dede3000
Pradedantysis
Vietovė: Elektrenai

Standartinė dede3000 »

Labai smarkiai visko neislaupyk 8) pas mane irgi su kondicionierium tai sildo irgi gan silpnai, bet variklis syla greit ir gerai laikosi temp. Tiesa dabar cirkuliacijos knopke neveikia tai negaliu pasakyti kaip sildo ja ijungus.
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Mano ir italiskoj ir vokiskoj panasiai nesilta.Tik italiskoj temperatura aukstesne-lygiai 90 laipsniu.U pas vokieti ir 80 netraukia.Vokietis-C20NE be nieko.Italas-C20Xev su kondiske
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

tiek C20NE tiek X20XEV termostatai yra 92laipsniu,prie tiek jie pradeda atsidarinet
darka
Pradedantysis

Standartinė darka »

mano vokietys irgi be kondiskes tai temperatura stovi ant koki 70 bent pagal parodymus bet peciukas sildo ziema labai gerai ir pucia zymei stipriau nei italiskos su kondiske .nors dabar tai neaktualu nes tik vasara su vokieciu vazineju.
*|Dz3|*
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

Standartinė *|Dz3|* »

isemi termostata idedi i verdanty vandeny,jai neatsidaro klausimai ispresti man atrodo
darka
Pradedantysis

Standartinė darka »

del to isemimo ir dejimo i verdanti vandeni tai cia seni bajeriai.manau jei jau zinai kad su termostatu beda paimi ir pakeiti o nebedelioji i tuos vandenis nes yra dar variantas kad ta vieta kuria uzdaro termostatas per laika iskoreja ir nors tau ir veikia termostatas vistiek per tarpeli praeina antifrizas todel nesuki sau kiausu ir keti termostata su visu lizdu dangteliu ar kaip ten jis vadiansi o kad neveikai termostatas paprasta isitikinti.saltu oru kuo greiciau vaziuoji tuo labiau temperatura krenta.ir cia del mano peciuko nesilto putimo termostatas ne prie ko
Atsakyti