kartais dirba nevisi cilindrai

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
Atsakyti
valdiecha
Pradedantysis
Vietovė: vilnius

kartais dirba nevisi cilindrai

Standartinė valdiecha »

sveiki.patarkit ka daryt,kartais veikia nevisi cilindrai,kai stovi vietoj uzvedes,tai lyg ir dirba gerai o kai pradedi vaziuot tai pradeda durniuot arba ne.kame kampas?po kapotu viskas tvarkoj,ziurejo elektrikas visus laidus,daviklius ir t.t.jau nebezinau ka daryt.
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

na nezinau vistiek turi but zvakes, arba dangtelis, dar purkstukai gali but bet tikrai ysitikinciau kad ne pirmuose dvejuose variantuose ;)
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
valdiecha
Pradedantysis

Standartinė valdiecha »

kad keiciau ir zvakes ir dangteli.zodziu su elektra viskas tvarkoj pas mane.bet prikolas tame kad stovint veikia gerai,bet kai pradedi vaziuot tada pradeda tai 2 tai 3 arba 4 cilindrai veikti
DonciuZ
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

Standartinė DonciuZ »

Purkstukai gali but
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

nebus taip, kad duja reikia paregiliuot? :D
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
valdiecha
Pradedantysis

Standartinė valdiecha »

purkstukai pas mane veikintys,o masina be duju irangos.gal koks purvas bake ir neleidzia kartais pilnai benzo isiurbt?nes kai salciai prasidejo tai ir prasidejo visos nesamones
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

valdiecha rašė:purkstukai pas mane veikintys
ne na tu nemastai, o mes ne ekstrasensai ;)

ir taip aisku kad jie veikiantys gi pats sakiai kad ant laisvu dirba normaliai.

esme tokia kad kiekvienas cilindras dirbtu reikia kuro ir kas ta kura uzdegtu (nes oras ir taip nesustabdysi patekt y cilindrus jei kojne neuzkisi kolektoriaus) jei sakai kad zvakes 100% musa kada reikia pagal cikla y reikiamus cilindrus, tada lieka kuro padavimas, o kuras prasideda nuo purkstuku, nes tik purkstukai paskirsto y cilindrus (nors cia velgi tu net nezinai ar pastoviai tie patys cilindrai nedirba ar keiciasi)

db jei velgi purkstukus pasitikrini seki toliau, purkstukams signala duoda kompas, kompuj CKP sensor. y kita gala nuo purkstuku magistrale kuro filtras, kuro reguliatorius, siurblys, bake ten esantys visokie sieteliai ir slangutes, toliau vel gi nuo purkstuku ziurint y gryztama magistrale gali kelti problemu tik kuro slegio reguletorius.

imi ir ieskai, o jei nesugebi vezi tiem kas sugeba ;)
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Visai neseniai buvau užsipylęs lievo kuro, tai kai ateinu ryte (lauke ~-10) -- ant benzo neužkursi. Net negriebia. Kai garaže įsivarius šiek tiek atšyla, tai dirba ant 3jų cilindrų. Vos tik šiek tiek pašyla -- viskas ok. Dariau prielaidą, kad labai jau "skystas" benzas buvo. Užpyliau ant viršaus pusę bako -- viskas gerai.
Beje, kuras iš Nestės buvo (nors visada iš čia piluosi, pirmą kart toks atvejis).
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
tipas
Pradedantysis
Vietovė: beveik skuodas

Standartinė tipas »

kuro slegio reguliatorius tiesiog nepraleidzia arba nelaiku atsidaro , greiciausiai , kad nelaiku atsidaro ir truksta slegio , todel ir nedirba , o jei tai nepades tai pabandyk uzsipilt puse bako benzo ir jei pades tai tada zinok bake ten nepaima , ten durnai padarytas tas bakas .
valdiecha
Pradedantysis

Standartinė valdiecha »

kuro slegio reguliatorius tvarkoj.manau kad bus bake problemos arba kuro siurblys pareina.nes visi davikliai tvarkoj,zodziu kas po kapotu tas veikia,nes man viska po kapotu tikrino.laukiu pinigu,kai pataisysiu tai parasysiu kame problema buvo
nfsu_2.0
Veteranas
Vietovė: KLP

Standartinė nfsu_2.0 »

Man taspats yra ir meta erora, tai netekes kantrybes atjungiau lamda ir viskas kuo puikiausiai dirba, tik uzsidega check engine pastoviai po ~5 minuciu. Darau prielaida, kad liamda zondo laidai ties lievais sujungimais gavo drusku ir trumpina, arba lamda visiskai mire, arba tiesiog yra persalta ir nepasiekia darbines temperaturos, nes ismetimas gerokai pralaisvintas. Nepakenktu ir temos autoriui atjungti laikinai, jei problema panasi.
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
Giedrius89
Pradedantysis
Vietovė: Kaunas

Standartinė Giedrius89 »

valdiecha rašė:kad keiciau ir zvakes ir dangteli.zodziu su elektra viskas tvarkoj pas mane.bet prikolas tame kad stovint veikia gerai,bet kai pradedi vaziuot tada pradeda tai 2 tai 3 arba 4 cilindrai veikti
ziurek oro sklende gali knisti prota nes taip buna kartais
valdiecha
Pradedantysis

Standartinė valdiecha »

oro sklende pas mene tvarkoj.atidziau skaitykit ka parasiau,kad po kapotu viskas tvarkoj
Atsakyti