nesiveda

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
omid
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

nesiveda

Standartinė omid »

kas gali but jei nesiveda calibra, kibirkstis yra, benzinas yra buvau neemes slangute paziurejau sukdamas. buna veikia normaliai, kazkas pasidaro ir nebesikuria poto ligtai pramusa ir akimirksniu uzsiveda, zodziu kartais uzeina kad suki suki ir nieko net negriebia. klaidu nera. variklis 8v.
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

man panasiai buvo kartais kurtis nenorejo poto pastebejau, kad ijungus degima nedega check engine lempute perbarshkinau visas reles ir radau viena rele po ECU kuri strigo ishemiau ishardziau nors neardoma pakrapsciau surinkau ir problema ishsisprende :)
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

ten kuro rele :roll:
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

su draugo calibra irgi buvo kalta rele,sukinek startery kiek nori,neuzsives kol rele neveiks normaliai :)
CALIBRA 2.0 16v RIEGER STYLE :P
[url=http://www.part.lt/perziura/dba86b5d10e3a425b45c25d6941c6203103.jpg][img]http://www.part.lt/img/thumb/dba86b5d10e3a425b45c25d6941c6203103.jpg[/img][/url]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

kad ateina bendzinas i purkstukus paziurejau atsukes slangute, po spaudimu viskas ok. vis dar nesikuria :(
KW>
Klubo Narys
Vietovė: kns

Standartinė KW> »

Arturas18 rašė:su draugo calibra irgi buvo kalta rele,sukinek startery kiek nori,neuzsives kol rele neveiks normaliai :)
bet tai benza paduoda, tau gi buvo aiskiai pasakyta. (nebent toks atvejis kaip pas esery ) man panasu kad kaiptik uzpilineja zvakes ir reikia palaukt kol jos nugaruoja, patarciau ysideti ne vieno galiuko zvakes ;)

Posted after 9 minutes 20 seconds:

jeigu yra noro vakere atitemk iki garazo uzvesiu, ar bent jau pasakysiu kas yra, nes kaiptik vakare gsini turbut tvarkysiu nes neuzsikuria taj ir tavo prie to pacio paziureciau ;)
OCA fE> diesel power

my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

ta kuro rele suveikia, buvau istraukes ir ji sukliksi kai ijungi degima. zvakes buvau issukes sausos, sviesiai rusvos spalvos galai. ar jos neturetu buti slapios jei paduoda kura bet neuzsiveda? blia nebezinau ko griebtis. :(

check engine dega pastoviai ijungus degima. klaidas nuskaiciau tai 12 ir 31 - klaidu nera :(

KW> kazkur reikes tempti nes vaziuoti reikia skubiai bet taip jau garantuotai noriu nutempti kad isvaziuociau. kolkas per diena bandau pats ieskoti...

kas dar turit kokiu minciu?
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

man lygiai taip pat, kartais uzsivesdavo, bet kaip ant 2 cilinru, gazas dugnas max 3k apsuku, daug dumu nesudegusio benzo ir seip. Praeidavo nervai ir kurdavos puikiai. Keiciau rele, ir padejo.
[WhItE bItCh EdItIoN]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

kad man jei kuriasi tai 100% ir dirba gerai labai, o kartais tiesiog ilgiau pasukti reikdavo, o siandien visai mirusi.
Digitus
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Digitus »

Mano senai Calibrai taip budavo tai vaziuoja kuriasi gerai tai uzgesta ir niekaip neuzkursi, buvo slangute prie bako benzino trukus ir ora gaudydavo kartais
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

Rezultatas :)
pabandem uztempti - uzsikure, visaip trukciojo ir purtesi variklis kai duodi gazo neiskart ima apsukas, uzgesta. vel kuri kuri sunkiai vos uzsikuria. Poto sakau tiekto bandysiu varyt i servisa savo eiga, isedau, bandau mest begi - nebera sankabos :)
tai va dabar ir klausimas ar gali buti tie dalykai susije kad nesikuria ir sankabos dingimas?

Kauniaciai rekomenduokit koki servisa kur likot patenkinti darbo kokybe, reikia kad galetum palikti masina ir viska padarytu, nereiktu rupintis detalem ir tt. na ir kaina kad nebutu labai kosmine. Tiesiog kur patys tvarkotes? dabar sedziu ir svarstau kur cia varyti.
WiliusG
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Tavo rezultatas, lygiai toks pats kaip manajai buvo nuejus relei velniop :)
[WhItE bItCh EdItIoN]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

tai ir sankaba tau buvo dingusi del reles?
WiliusG
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

sankaba tikrai ne :D

as tik apie variklio darba. trosa ziurejai, gal nutruko? :)
[WhItE bItCh EdItIoN]
NightBoy
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Man tai is pedalo sankabos trosas buvo issikabine stebuklingai kazkada(po slalomo) :lol:
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

tai gi KW siulesi sutwarkyti,pas jy ir tempk ;)
[url=http://s757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/?action=view&current=DSCF1089.jpg][img]http://i757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/th_DSCF1089.jpg[/img][/url]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

ar gali buti del nesivedimo kaltas alkuninio veleno padeties daviklis? uzstumti eina, o su starteriu sukant tai be sansu, net negriebia.
WiliusG
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

negali.
[WhItE bItCh EdItIoN]
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Kuro siurblio rėlė.
Kai man tas pats buvo ir verkiant reikėdavo užsikurt, tai kurdavau ant bėgio, starterio suteikiamo greičio užtekdavo kad užsivestų.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

Vytautas88, o galetum paaiskint, kaip tada siurblys veikia kai stumi?
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Standartinė Vytautas88 »

Kai pas mane buvo šita bėda, tai sukant starteriu strigdavo viena rėlės kontaktinė grupė (nesigilinau ką ji valdo). Prispaudus pirštu -- užsivesdavo. O strigdavo todėl, kad dujų valdymas buvo pakabintas ant tos pačios rėlės, ana kaisdavo, ko pasekoja stipriai oksidavosi (rėlės dangtelis nebuvo sandarus) ir atsirado strigimas. Susitvarkiau normaliai laidyną, pašalinau oksidus nuo rėlės kontaktų, užsandarinau dėžutę ir pamiršau šitą bėdą.
P.S.: pabandyk nestipriai padaužyt pačią rėlę, gal pamačys laikinai (sužinosi ar čia bėda). O dar geriau -- nuimk dangtelį. Įjungus degimą pritraukiama viena kontaktų grupė, o sukant starterį turi prisitraukt antra kontaktų grupė. Jei taip nėra -- bėda manau aiški.
http://blog.lrytas.lt/vytautas88/ -- mano blogas
C20NE
WiliusG
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Sakom tau jog cia, rele arba jos fiska. Mano Calei pirmai taip buvo, uzstumi zajbys, kai vedi starteriu nier skierkos. Irgi mastem belekaip kaip ten kas kur, pasirodo traukinat smarkiau sujudedavo pati rele ir suveikdavo, o kuriant starteriu negavo gero kontakto. ;)
[WhItE bItCh EdItIoN]
omid
Entuziastas

Standartinė omid »

pakeiciau rele, nepadejo, viskas taspats :(
dar pastebejimas kad apsukos daznai buna pakilusios iki 1500-2000 ant laisvu, del ko taip gali but?
Giedrius89
Pradedantysis

Re: nesiveda

Standartinė Giedrius89 »

omid rašė:kas gali but jei nesiveda calibra, kibirkstis yra, benzinas yra buvau neemes slangute paziurejau sukdamas. buna veikia normaliai, kazkas pasidaro ir nebesikuria poto ligtai pramusa ir akimirksniu uzsiveda, zodziu kartais uzeina kad suki suki ir nieko net negriebia. klaidu nera. variklis 8v.
ziurek purkstukus arba paskirstimo dangteli

Posted after 43 seconds:
omid rašė:pakeiciau rele, nepadejo, viskas taspats :(
dar pastebejimas kad apsukos daznai buna pakilusios iki 1500-2000 ant laisvu, del ko taip gali but?
del laisvu apsuku voztuvo isplauk arba pakeisk
omid
Entuziastas

Re: nesiveda

Standartinė omid »

Pakeiciau oro srauto matuokle,nes buvo klaidu, siektiek pagerejo variklio darbas, trauka, bet apsukos liko pakilusios. Veliau su klubioku pagalba isiaiskinau, buvo kaltas temperaturos daviklis kuris stovi prie generatoriaus, atjungus jo fiske apsukos nukrisdavo, pakeitus - problema dingo. Dekui KW> uz davikli :)

Del uzsikurimo vis dar buna problemu, ryte isedus kol saltas motoras labai sunkiai uzsikuria, arba visai negriebia, arba griebia griebia lygtai vienas cilindras ir tik ilgokai pasukus uzsiveda, veliau uzsilus masinai vedasi gerai. Kas gali buti? Klaidu nebera.
Atsakyti