taj kad neaktuoli niekam isvirtimas per niekur nesireguliuoja ir zeminant keiciasi bet ne perdaugiausiai. tad jeigu pas tave netelpa y nustatytas gamintojo normas... ieskok kodel po avarijos pigiai atitampyta, landzeronas nupuves, nupuves ir ne tiesiai yvirintas, lenktos sakes ir t.t. daug yra pavyzdziu
OCA fE> diesel power
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
zeminta , todel ir isvirte , o padaryt kazka , kad taip nebutu sunku .
cia jau reiktu kazka rimtai burt , bet tai nebeatiktiktu gamintojo reikalavimus ir ilgai nelaikytu manau.
susidek original spyruokles , nepjaustytas , ir dar patarciau pasiziuret stabilizatoriu , ta prasme visas jo gumas , nes butent jis palengvina spyruokliu uzduoti .
dar kiek zinau kazkaip visas tiltas priekinis reguliuojasi , i sonus.
nezn is kur tu trauki tokias nesamones kad tiltas reguliuojasi tikrai niekas ten nesireguliuoja ir nesidaro ratu isvirtimas tik suvedimas.
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
tipas rašė:patarciau pasiziuret stabilizatoriu , ta prasme visas jo gumas , nes butent jis palengvina spyruokliu uzduoti.
ka jisai palengvina? jisai stabilizuoja masina posukije. su isvertimu nieko bendro neturi.
gal ir yra koks variatas pvz sarniro tvirtinimo skiles praplatinti. o jei rimciau patiuningot ir sake, tai gal kas ir iseitu
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
nu juk pas mus vienas ,,kailis,, susizemino calibrai prieki , issizerge kaip nzn kas , tas pats yra ir hondom ir mersam ir dar velnias zino kam , ir tikrai taip yra.
ni*uja pas mane neissizerge,bent jau priekis tai tikrai(nebent ten mikroskopinia dali pasiszerge,bet akis nemato)
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
1. Negalvok! 2. Jei galvoji - nesakyk. 3. Jei galvoji ir sakai - nerašyk! 4. Jei galvoji, sakai ir rašai - nepasirašinėk! 5. Jei galvoji, sakai, rašai ir pasirašineji - nesistebėk.
atraminei keisti pries pusmeti.bet tada taipat buvo.snekejau su keleis ralistais tai sako kad gali buti patis stupicai palinke tai reik pabandit pakeist gal pasiteisins.pas mane vaziuokle originali.
ne mano reikalas cia gincytis ar ka , tsg as sakau kaip yra kam buve , juk man nera tikslo meluot ir visus apgaudinet , taipogi , prie masinu lb gerai suprantu ir viska pats sau darau
ir pasakau tik faktus
ramsis rašė:atraminei keisti pries pusmeti.bet tada taipat buvo.snekejau su keleis ralistais tai sako kad gali buti patis stupicai palinke tai reik pabandit pakeist gal pasiteisins.pas mane vaziuokle originali.
kazka tu cia sumaisei. butu kreiva stupica nors kiek. mustu ziaurei per vaira vaziojant, stabdant. ir isvis ja sulenkti neisivaizduoju kaip. cia gana stora nedidele gelezine detale.
apie stoikes gal sneki?
ir to butu kreiva stoike>klina gauditu amortikas, ar isvis neatliktu savo funkcijos.
jei pas tave tvarkina pakaba. kazkas bus su lonzeronais, arba kaip jie ten moksliskai "stakanais".
jei paskaititum tai pamatitum kad tarp londzeronu ir stakanu yra 4 raides ARBA
del tolimesniu nesusiprotimu turejau omeni kad kalti londzeronai arba stakanai.
linksta abi vietos ir stoike ir stupica as, kai buvau i bardiura ikales normaliai, tai nulinko pati stupica ir sake pliso pusiau.