sveiki.tai va, pirmas mano pranesimas uraaa!
maciau ir as kelias: vakar prie silainiu maximos 12.30 juoda ADS 754 berods (laabai murzina), paskui po pusvalandzio Naujakuriu g. tik nr nepamenu, sviesiai pilka, tikrai skoningai ir graziai aptaisyta,uz barankes- irgi grazi pana. du geriausi dalykai viename-grazi panycka vairuoja grazia calibra
Tornado rašė:u as turiu foto kur ji dar be tu juostu
na mano studentas pats kepe
tik va kuriu velniu tai dare nzn (8v, nu bet kaip sakoma grazi ale nebutinai greita )
Posted after 3 minutes 4 seconds:
buvusi melyna mm keleta kartu buvo atlekes
kad nereiketu blevyzgot
Maciau siandien realiai pravaziuojancia pro sali. Pirma mintis: geriau atrodo nei fotkese (prietema buvo tai faros tiek gale tiek priekyje padare nebloga ispudi), antra mintis gezas. . Basavykas tik girdejosi. . Taigi aparatura ten yra Galines lempos visai neblogai (bent per veidrodeli) atrode, priekines tai kadangi tamsu dzin, buferis kai pravaziuoja irgi nekrenta i akis, sustojus manau i akis kristu, beje rods su vasariniais lietekais kamikadze. .
i keleivius tai demesio kaip ir nekreipiau tik kali vien del stopu istrigo diuo metu investiciju nedarau i savo auto, bet jei nesunku ivardink kaina situ stopu
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
Danius rašė:centre maciau calibra... visa ale geltona, kapotas juodas, vidus salotinis prisipazinkit kurio?
Chia mazhdaug: 'prisipazhinkit, kuris gejus?'
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
blackbitch rašė:Xytos, radau tau drauga - juoda, ar melyna calibra su priekiniu raudonu buferiu, jei nori to buferio tai DFS156 kiemuose prie studentu miestelio
spejau ir as ja uzmatyt ir ne karta, bet db pas mane kitokios kombinacijos gali greitu laiku juodosios pas mane nelikt
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
blackbitch rašė:Xytos, radau tau drauga - juoda, ar melyna calibra su priekiniu raudonu buferiu, jei nori to buferio tai DFS156 kiemuose prie studentu miestelio
spejau ir as ja uzmatyt ir ne karta, bet db pas mane kitokios kombinacijos gali greitu laiku juodosios pas mane nelikt
tai gal atejai i smegenus ups... tai yra i prota, ir nusprendei parduot ir pajamt normalu bolida?