Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Tai ka cia kip gejai mosikuosim dabar vienas kitam, pamate nepamate koks skirtumas, gi visko pasitaiko
As pries metus maciau egi vaziuojanti, jis mane pamate pakeleranka wow kaip fainei, pries puse metu Calvinas praleke ir nepamate nmanes tai nieksas
Suda malat jei nera ka rasyti tai nieko ir nerasykit jofana

As pries metus maciau egi vaziuojanti, jis mane pamate pakeleranka wow kaip fainei, pries puse metu Calvinas praleke ir nepamate nmanes tai nieksas
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
ot jus kaip mazi vaikai uzsivedet ... pakele nepakele, bet jai aplenkia, ir nuvaziuoja kai lohas va cia jau nepagarba .. abejoju kad rolka, ar cingis ar danis ar dar kas nors aplenkes kita klubo nari ir dar su lipduka kaip nors nepasisveikintu
ir isvis papasakokit kaip vilniuj sekesi?
ir isvis papasakokit kaip vilniuj sekesi?
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Jooo...Auriux tradiciju nelauzo.atsibundu ,o ant zemes raudonas kalnas,dar arciau paziuriu-o ten Auriux,visas nuluzes....blin zvengas paemeAuriux rašė:Jo Vilniui supper buvo, ir pakrikstijo mane antra karta![]()
ir tradiciskai nuluzau ant grindu nors turejau normalia lova, kazkaip neisejo man iki jos daeit![]()
![]()
Aciu visiems kas buvot uz toki rengini ir geras nuotaikas![]()
Zodziu geras balius buvo...dbar reiks jau greit apie KGM pradet galvot.siaip viena gera minti jau turiu,greitu laiku pasidalinsiu su visais...
Ramas,sudziau tu,ko pats i VGM nevaziavai...tik nesakyk,kad pramiegojai,jau kaip buvau isitikines,kad tu varysi,o cia se tau,kaip slapiu skuduru per snuki....
JACKASS'as