Karpio cali (atnaujinta geresnes foto:)
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Re: Karpio cali (atnaujinta geresnes foto:)
Man tai galas per daug vienspalvis, kai priekis ir sonai margi, gal ant tos zalio galo reikejo kad nueitu juodos bangeles ar kazkas pan
Bet uz tvarkinguma 
jau nutykojoNightBoy rašė:Karpi, i uzpakali buvai gaves, ne tik stoga aplankste? http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 68735.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-- 2010 05 21, 09:56:35 --
galas2 spalvuNightBoy rašė:Man tai galas per daug vienspalvis, kai priekis ir sonai margi, gal ant tos zalio galo reikejo kad nueitu juodos bangeles ar kazkas panBet uz tvarkinguma
-- 2010 05 21, 10:04:01 --
dropo ir nebus niekada
taigi, atgimes karpio bolidas, pasigrozekite

Paskutinį kartą redagavo ernix 24 Geg 2010, 21:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
viskas labai good,tik suolas netinka 
o man atrodo tik dropo truksta 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
O man atrodo, kad su palange biski pafailinta... 
viskas ten gerai ir kiausiai ir suolas 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Ne mano skonio tiuningas, bet spaudziu ranka uz tai, kad neapleidi Calibros. 
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
jabyt tvaju ( netiesiogine prasme ) tikrai gerai atrodo

-- 2010 05 24, 23:20:33 --
o tu turi gera akiWiliusG rašė:O man atrodo, kad su palange biski pafailinta...
Bet kolonkiu daugiau turbut netilpo ant palanges?
nu tik 4
2 nuo stipreko,2 nuo mages,norejau prieki dar elipses det,bet nk neikisau,podiuma reik daryti, salonas medzega trautas ,bei afsyfkes tai nk doro taip ir nebesumasciau,kuo apvilkti,gaila gadinti buvo,gal kas turi tokias pilkas medzegines afsyfkes parduoti netoli utn ar anx?
-
WiliusG
- Veteranas
4 elipses i gala? 2 dar i prieki? Tiek to... 
O kodėl parduoti tokią gražuolę? 
Nu grazi grazi ta tavo Calibra 
tipo daug kaloneliu pas mane ideta?
ju tik 9 db veikiancios su subu,dar 2 prie galiniu sedyniu afsyfkese atjungtos stovi originalios,cia da visai nieko
teko matyti dvigubai daugiau bet ne cali,calibroje nera kur ju deda kad nesimaisytytu poto,nebent ismetei galines sedynes velniop ir vietoj ju ka gudriau imontuoti
nu cia melomanams,kam vis maza koloneliu ir garso(as tikiuosi dar i sia kategorija nepapuoliau?)
kodel parduodu? kaip ir visi cia dauguma,ir parduoda ir ne vienu metu,siaip gal mano yprotis vis padavineti,gal cia hobis naujas
-- 2010 05 26, 01:08:17 --
visgi menas 
kodel parduodu? kaip ir visi cia dauguma,ir parduoda ir ne vienu metu,siaip gal mano yprotis vis padavineti,gal cia hobis naujas
-- 2010 05 26, 01:08:17 --
dekui,man tavo traktoriukas ir visai naglas toksupgiveup rašė:Nu grazi grazi ta tavo Calibra
Jis dar ir suola turi.Uz tavo dar didesni
Panasu,kad patys didziausi Calibru myletojai yra kartu ir pardavinetojai
Panasu,kad patys didziausi Calibru myletojai yra kartu ir pardavinetojai
Parduoda savo calibra, nusiperka kitą, kad reiktų daaaaug įdėti darbo ir vėl parduoda....: calibra myli, o kurią, tai nesvarbu 
Siuo atveju garso galia nesisumuoja, taip, kad dek kad ir 30 elipsiu, turesi tuos pacius 85 watus.
nu buvo ir taip
gryzdavau vel prie kali
...penktoji si siaip jau....berods paskutine jau....bet dar neperzegnojau,nes opelis man kolkas maziausiai padvede nei kokie bmv vw ir kitos...opelio dalys kai kurios centai tekaikainuoja,pilna donoru,tik viena beda kad su metais kalytes vis maziau atsparios tampa korozijai,tai tenka labiau ja priziureti.dar turesiu ja,nes nemanau kad ja uz tokius pinigus paims kas 
-- 2010 05 26, 10:51:00 --
tad pigesnis budas elipses,kiekvieno skonio ir poreikio reikalas 
-- 2010 05 26, 10:51:00 --
neto siekiu,mano zemu dazniu garsekalbis lengvai permusa visas esencias kaloneles vidutiniu ir aukstu,tad reik prieki rimtesniu kaloneliu,o man elipses visai gerai atlieka vidutiniu ir aukstu vaidmeni,nes jos yra pakankamai galingos,as garso galios nebedidinu,tik skambesi aukstu ir vidutiniu paryskinti noriu,nes konponentai nebeisvelka man tiek,nebent nupirkciau ten kazkokius brangius labai,bet kisti pinigusblack rašė:Siuo atveju garso galia nesisumuoja, taip, kad dek kad ir 30 elipsiu, turesi tuos pacius 85 watus.
dabar calibriukas atrodo zymiai graziau 
saunuolis, kad idejai tiek daug darbo
)
beje, cia tas pats galinis bamperis?
saunuolis, kad idejai tiek daug darbo
beje, cia tas pats galinis bamperis?
-
WiliusG
- Veteranas
del koloneliu skaiciaus, ju tipo, ir instaliavimo vietos bei kokybes, dristu teigti, kad sioje srityje esi visiskai zalias.
Nori muzikos? Parduodi viska viska, ir uz gautus pinigus pirmiausia paruosi vietas kolonelem. Visos izoliacijos ir so on. O koloneliu, kad ir 100 dek. nebus nei garso, nei kokybes.
Tikrai ismananciam zmogui, tokia aparatura sukeltu dideli sypsni.
Nori muzikos? Parduodi viska viska, ir uz gautus pinigus pirmiausia paruosi vietas kolonelem. Visos izoliacijos ir so on. O koloneliu, kad ir 100 dek. nebus nei garso, nei kokybes.
Kai myli visada tenka kažką aukoti, daug mašinų turėjau (šita calibra šešta per metus), bet tik jos net niekam vairuoti neduodu, nuostabūs mašiniukai...jas vairuoti vienas malonumaskarpis616 rašė:nu buvo ir taipgryzdavau vel prie kali
...penktoji si siaip jau....berods paskutine jau....bet dar neperzegnojau,nes opelis man kolkas maziausiai padvede nei kokie bmv vw ir kitos...opelio dalys kai kurios centai tekaikainuoja,pilna donoru,tik viena beda kad su metais kalytes vis maziau atsparios tampa korozijai,tai tenka labiau ja priziureti.dar turesiu ja,nes nemanau kad ja uz tokius pinigus paims kas
Už tokius pinigus nieks nepaims...susilažinusi buvau įdėjusi savo už 2,5, tai per dvi savaites pasiūlė keitimą į fiat bravo... Dabar cali labai nepaklausios, juo labiau, jei niekas nieko nedarys, vasarą benzino kaina dar stipriai šoktels...Lietuviai "krizės" laikais ieško ekonomiškų mašinų - dyzelinių golfų....
Megsti krastutinumus.WiliusG rašė:del koloneliu skaiciaus, ju tipo, ir instaliavimo vietos bei kokybes, dristu teigti, kad sioje srityje esi visiskai zalias.
-
WiliusG
- Veteranas
Black - ne. Bet mano manymu, geri 4 garsiukai savo vietose ir nedidelis subas, garso kokybe sitokia elipsiu kruva pranoks nemazai kartu.