pakeliu sena savo foto skilties tema. Pakeliui su reikalu. Kadangi calibra dabar bandoma remontuoti, svarinti, grazinti, naujinti, o laiko tam turiu, nes yra pakaitine masina ir darbai nedega. Taciau kadangi esu daug skaites, bet mazai dirbes, tai menka praktine patirtis ir reikia mikliu ranku burelio patarimu.
Po keliu smulkiu remonto darbu variklio skyriuje, buvo nuspresta padaryti salono chemini ir paziureti dugno bukle is vidaus. Tikslas yra islupti kilimine danga ir po ja esancia gumine/kempinine dali. Taciau nuemus sedynes ir visas trukdancias plasmases pasimeciau kaip ardyti toliau (apie tai buvau pradejes diskutuoti deividux foto skiltyje), nesuprantu kaip isimti kilima neardant visos priekines paneles. Deiviaus skiltyje buvo paaiskinta, taciau imetu nuotraukas su paaiskinimu kas man neaisku
Pirmuose dviejuose foto aiskiai matoma, kad vientisa kilimo danga eina po pecioko plasmases dalimi, kuria nelabai suprantu kaip islupti, o dar tie tvitinimo kabliai isonu, ant kuriu taip pat pakabintas kilimas, gal kas paaiskins?
Cia dugno po gumine/kempinine dalis, kuri buvo slapia, taciau kamsciai lyg is vietoje?
seip bendras pusiau praardyto salono ir garaze stovincio purvino arkliuko vaizdas
ir pakaitine masina, kuri tiesioginis calibros konkurentas
laukiu jusu komentaru ir atsakymu mielieji