Nutikimai su policija
Buvo ir man nutikimas kai nubaude uzh kitka, nei turejo, bet mano naudai
Tas mentas mane zinojo jau senokai, kokiom aplinkybem susipazinom neskelbsiu
Taigi sustabdo mane su bmw, atseit virshinau greiti, nors drysciau gincytis nes pagal juos toj vietoj jau 50 o mano manymu dar 70, nes ten buvo zenklas, tik nezinia iki kurios vietos, bet netame esme, sustabdo, ir dar pastebi kad ash be numeriu(pamirshau uzhsidet, ish vakaro bamperi tvarkiau). Tai jie man sako butu cia bauda uzh ta greiti ir dar be numeriu vaziuoji, sakau pamirshau uzhsidet ir t..t. Nu del numeriu sako gerai pamirshai pamirshai, tik vaziuok namo nes kiti sustabdys ir tada tikrai nubaus, nes ten 3men teises atima jai be nr pagauna. ok sakau. Bet del greicio kashka rasho, sakau ar daug cia bus pinigu, sako nemazai, tai kiek sakau, nu sako ziurint ka parashysim
Ir toliau ten rasho kashka, poto klausia dirza buvai uzhsiseges, o ash buvau uzhsiseges, tai sakau jo, tai sako tada uzh dirza parashysiu ten apie 30Lt parashe, sakau tai gal ash jums ka skolingas, sako ne nieko dar kahskoki baery uzhmete ir viskas
Ai dar visada tas mentas kai sustabdo mane su kita mashina visad klausia kaip calibra, ar dar turiu ar jau ishkeiciau i kita. 
-
Colibriukas
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis
as tai manau kad su mentais nelabai pasisakalysi, gali taip iklimpti kad nebeisbrisi...pazystamas pasakojo, mzk mentai ileke i taksista, norejo jam pripaisyt avarija, bet tas gudrus rado liudininku kad jie ileke, nu ka mentam ir pripaise avarija, bet po to tas vargsas taksistas nebeisbrido is baudu, tik viena susimoka, tuoj kita gauna, net masina pakeite bet ir tas nepadejo...nu nebent jei turi pazystamu tada dar gali kazka mastyt