Naryste, Naryste, Naryste..

Calibra club diskusijos.
Martukas tiurling
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Martukas tiurling »

haroldas888 rašė:
calibra rašė:"noriu lipduko. Kaip tapti klubo nariu?"
o kaip pas tamsta lankomumas meetuose?
Juk ten sprendziami tokie klausimai
Tai kiek suprantu lipioskes bus dalinamos gm? Per krikstynas...?
Jurgute
Klubo ex-Nare

Standartinė Jurgute »

turbut
kai bijai zengt,griuk ant pilvo ir sliausk.. ;)
entis
Naujokas
Vietovė: RIETAVAS

Standartinė entis »

sweiki wisi :D
calibryte, brum bruuum!!!:)
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

entis rašė:sweiki wisi :D
sweikas 8)
Martukas tiurling
Klubo ex-Narys

Jurgute rašė:turbut
O gal, Jurgut, zinai kur GM bus?
Ar treciadieni busi? As vis dar Tau labai skoloj jauciuosi :)
Jurgute
Klubo ex-Nare

Standartinė Jurgute »

si 3dieni jau busiu
Romeo...

Standartinė Romeo... »

Neviskas taip paprasta! Na, bent jau man... Kas trecia 7dieni bunu darbe. Tenka savaitgaliais ir i gimtuosius namus parvaziuoti ir siaip buna visokiu netiketu ivykiu, kaip, kad si savaitgali, kad buvo :) Bet ateityje tikiuosi bus viskas paprasciau,nes zadu keist darbeli i koki nors normalesni (kur bent jau 7dieniai butu iseigines) 8) O siaip dar ir studijos nevisada leidzia pramogauti :) Na, bet nera to blogo, kas neiseitu i gera! As dar tikrai pasirodysiu :wink:
Jurgute
Klubo ex-Nare

Standartinė Jurgute »

mhmm o kad mes renkames 3dieniais o ne 7dieniais :roll:
Martukas tiurling
Klubo ex-Narys

Bet juk galim dar kad ir sekmadieniais :) As pvz. vakar visai skaniai pasedejau :roll:
BeerMaker
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė BeerMaker »

nu siaip mintis irgi nieko... sekmadieniais rinktis
Jurgute
Klubo ex-Nare

Standartinė Jurgute »

mano 7dieniai lovoj iki pavakariu ir 7dienis siaip tingejimo diena. as uz 3dieni!!!
snooper
Krikštytojas
Kontaktinė informacija:

Standartinė snooper »

N ajau sneketa persneketa ta tema, susirinksite 7d tryse ir viskas :P Ziurekit ar tai meetas, nekopijokime musu „kolegu“ kur 3-4 masinos susirenka. Juokingai atrodys.
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

as uz treciadieni; dekmadienis-gerai Jurgute sake- tingejimo diena :D
mantisimo
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė mantisimo »

snooper rašė:N ajau sneketa persneketa ta tema, susirinksite 7d tryse ir viskas :P Ziurekit ar tai meetas, nekopijokime musu „kolegu“ kur 3-4 masinos susirenka. Juokingai atrodys.
Jau maniau metei akmeni i klaipedos team darza :) Mes renkames sekmadieniais. Praeita 7eni 9masinos buwo. Visai gerai 7eniais rinktis, nes vistiek nera ka veikti:)
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
Jurgute
Klubo ex-Nare

Standartinė Jurgute »

snooper rašė:N ajau sneketa persneketa ta tema, susirinksite 7d tryse ir viskas :P Ziurekit ar tai meetas, nekopijokime musu „kolegu“ kur 3-4 masinos susirenka. Juokingai atrodys.

a tu ir 3dieniais nesirenki
snooper
Krikštytojas
Kontaktinė informacija:

Standartinė snooper »

Jurgute rašė:

a tu ir 3dieniais nesirenki
:oops: nesiginciju, bet as nieko, neivieno nepamirsau. Kai atvarys man kale iskart atmaunu. 8) Nepuk Jurgut:D
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
Martukas tiurling
Klubo ex-Narys

Jurgute rašė:mano 7dieniai lovoj iki pavakariu ir 7dienis siaip tingejimo diena. as uz 3dieni!!!
As 7-adieni sakau siaip kur graziu oru i gamta palekt kada galetume, o treciadieniais tai kas be ko, kad renkames...
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

kiek pastebejau paskutiniai postai ne apie klubo naryste....:) taj o kiek jau oficialiai klubo nariu turite...?ar yra tokia suvestine,manau jei kazkur registruotumete klubo narius su tais lipdukais jokiu problemu nebutu... sejp as nesu klubo narys,esu naujokas forumose,turiu calibra kuri man netik transporto priemone,bet kolkas i klubo narius nesitaikau,kolkas nera nei laiko,nei ypatingo noro juo buti,beto ir kibiriukas mano kolkas standartinis....taip kad,truputi veliau bandysiu tapti jusu klubo nariu,kajp sakant pagyvensim pamatysim...sekmes...:)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Tai pas mane ir kibiriukas stockinis, bet uztat klubo xebra AFIGIENA :!: 8) Siandie ir buvo zjbs, tik tas mano pokstelijimas nepatiko :?
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
mantisimo
Klubo ex-Narys

Standartinė mantisimo »

popcys rašė:kiek pastebejau paskutiniai postai ne apie klubo naryste....:) taj o kiek jau oficialiai klubo nariu turite...?ar yra tokia suvestine,manau jei kazkur registruotumete klubo narius su tais lipdukais jokiu problemu nebutu... sejp as nesu klubo narys,esu naujokas forumose,turiu calibra kuri man netik transporto priemone,bet kolkas i klubo narius nesitaikau,kolkas nera nei laiko,nei ypatingo noro juo buti,beto ir kibiriukas mano kolkas standartinis....taip kad,truputi veliau bandysiu tapti jusu klubo nariu,kajp sakant pagyvensim pamatysim...sekmes...:)
Jeigu noro buti nera tai nzn, cia medalio niex nepakabins ir algos nemokes uztai kad tapsi klubo narys. Noras priklauso nuo tavo pacio vertybiu skales.
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

mantisimo netajp truputi supranti,galiu viska ir paaiskinti special for you: esu studentas,arba piemuo,kajp nori tajp vadint,vistiek vienas ir tas pats :D sejp mokaus vilniuj,o savajtgaliais varineju i telsius (tarp klaipedos ir telsiu jei kartajs nezinotum),tajp kad man nera galimibiu vazineti nei i meetus,nei galiu finansiskai kazka remti,neskolkas pats esu remiamas... :D bet turbut niekam nemaisys jei busiu forumo narys,o veliau bus matyt,kajp ten bus...:)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Nu tai Vilniaus Teamas juk yra. Tai ir meeta manau yra ;) As irgi tik siaip nuvarau, dar nesu narys, tad ir mokesciu nemoku ;)
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
jimaz
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Alytus
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

popcys rašė:mantisimo netajp truputi supranti,galiu viska ir paaiskinti special for you: esu studentas,arba piemuo,kajp nori tajp vadint,vistiek vienas ir tas pats :D sejp mokaus vilniuj,o savajtgaliais varineju i telsius (tarp klaipedos ir telsiu jei kartajs nezinotum),tajp kad man nera galimibiu vazineti nei i meetus,nei galiu finansiskai kazka remti,neskolkas pats esu remiamas... :D bet turbut niekam nemaisys jei busiu forumo narys,o veliau bus matyt,kajp ten bus...:)
nu va..buni vilniui..tai 3dieniais gali privaziuoti prie vilniaus team'o ir susipazinsi :wink:
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
Jurgute
Klubo ex-Nare

Standartinė Jurgute »

popcys rašė:kiek pastebejau paskutiniai postai ne apie klubo naryste....:) taj o kiek jau oficialiai klubo nariu turite...?ar yra tokia suvestine,manau jei kazkur registruotumete klubo narius su tais lipdukais jokiu problemu nebutu... sejp as nesu klubo narys,esu naujokas forumose,turiu calibra kuri man netik transporto priemone,bet kolkas i klubo narius nesitaikau,kolkas nera nei laiko,nei ypatingo noro juo buti,beto ir kibiriukas mano kolkas standartinis....taip kad,truputi veliau bandysiu tapti jusu klubo nariu,kajp sakant pagyvensim pamatysim...sekmes...:)

viskas yra tvarkoma ir registruojama ir problemu jokiu ir siaip nera.
Martukas tiurling
Klubo ex-Narys

Siaip siandien buvau labai maloniai nustebintas... kai prie savo Nicko radau uzrasa "Klubo narys"..., as zinoma nieko pries, bet gal kas galit pasakyti, kodel tokia malone suteikta man be krikstynu :) ir nesugalvokit ka noprs keisti, jei cia nesusipratimas :roll:
Graziausia Calyte-raudona Calyte...
Del skonio nesigincijama :)
Atsakyti