Tai kiek suprantu lipioskes bus dalinamos gm? Per krikstynas...?haroldas888 rašė:o kaip pas tamsta lankomumas meetuose?calibra rašė:"noriu lipduko. Kaip tapti klubo nariu?"
Juk ten sprendziami tokie klausimai
Naryste, Naryste, Naryste..
-
Martukas tiurling
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
-
Martukas tiurling
- Klubo ex-Narys
-
Romeo...
Neviskas taip paprasta! Na, bent jau man... Kas trecia 7dieni bunu darbe. Tenka savaitgaliais ir i gimtuosius namus parvaziuoti ir siaip buna visokiu netiketu ivykiu, kaip, kad si savaitgali, kad buvo
Bet ateityje tikiuosi bus viskas paprasciau,nes zadu keist darbeli i koki nors normalesni (kur bent jau 7dieniai butu iseigines)
O siaip dar ir studijos nevisada leidzia pramogauti
Na, bet nera to blogo, kas neiseitu i gera! As dar tikrai pasirodysiu 
-
Martukas tiurling
- Klubo ex-Narys
Jau maniau metei akmeni i klaipedos team darzasnooper rašė:N ajau sneketa persneketa ta tema, susirinksite 7d tryse ir viskasZiurekit ar tai meetas, nekopijokime musu „kolegu“ kur 3-4 masinos susirenka. Juokingai atrodys.
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
snooper
- Krikštytojas
- Kontaktinė informacija:
Jurgute rašė:snooper rašė:N ajau sneketa persneketa ta tema, susirinksite 7d tryse ir viskasZiurekit ar tai meetas, nekopijokime musu „kolegu“ kur 3-4 masinos susirenka. Juokingai atrodys.
a tu ir 3dieniais nesirenki
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
-
Martukas tiurling
- Klubo ex-Narys
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
kiek pastebejau paskutiniai postai ne apie klubo naryste....
taj o kiek jau oficialiai klubo nariu turite...?ar yra tokia suvestine,manau jei kazkur registruotumete klubo narius su tais lipdukais jokiu problemu nebutu... sejp as nesu klubo narys,esu naujokas forumose,turiu calibra kuri man netik transporto priemone,bet kolkas i klubo narius nesitaikau,kolkas nera nei laiko,nei ypatingo noro juo buti,beto ir kibiriukas mano kolkas standartinis....taip kad,truputi veliau bandysiu tapti jusu klubo nariu,kajp sakant pagyvensim pamatysim...sekmes...
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
Jeigu noro buti nera tai nzn, cia medalio niex nepakabins ir algos nemokes uztai kad tapsi klubo narys. Noras priklauso nuo tavo pacio vertybiu skales.popcys rašė:kiek pastebejau paskutiniai postai ne apie klubo naryste....taj o kiek jau oficialiai klubo nariu turite...?ar yra tokia suvestine,manau jei kazkur registruotumete klubo narius su tais lipdukais jokiu problemu nebutu... sejp as nesu klubo narys,esu naujokas forumose,turiu calibra kuri man netik transporto priemone,bet kolkas i klubo narius nesitaikau,kolkas nera nei laiko,nei ypatingo noro juo buti,beto ir kibiriukas mano kolkas standartinis....taip kad,truputi veliau bandysiu tapti jusu klubo nariu,kajp sakant pagyvensim pamatysim...sekmes...
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
mantisimo netajp truputi supranti,galiu viska ir paaiskinti special for you: esu studentas,arba piemuo,kajp nori tajp vadint,vistiek vienas ir tas pats
sejp mokaus vilniuj,o savajtgaliais varineju i telsius (tarp klaipedos ir telsiu jei kartajs nezinotum),tajp kad man nera galimibiu vazineti nei i meetus,nei galiu finansiskai kazka remti,neskolkas pats esu remiamas...
bet turbut niekam nemaisys jei busiu forumo narys,o veliau bus matyt,kajp ten bus...
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
nu va..buni vilniui..tai 3dieniais gali privaziuoti prie vilniaus team'o ir susipazinsipopcys rašė:mantisimo netajp truputi supranti,galiu viska ir paaiskinti special for you: esu studentas,arba piemuo,kajp nori tajp vadint,vistiek vienas ir tas patssejp mokaus vilniuj,o savajtgaliais varineju i telsius (tarp klaipedos ir telsiu jei kartajs nezinotum),tajp kad man nera galimibiu vazineti nei i meetus,nei galiu finansiskai kazka remti,neskolkas pats esu remiamas...
bet turbut niekam nemaisys jei busiu forumo narys,o veliau bus matyt,kajp ten bus...
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
popcys rašė:kiek pastebejau paskutiniai postai ne apie klubo naryste....taj o kiek jau oficialiai klubo nariu turite...?ar yra tokia suvestine,manau jei kazkur registruotumete klubo narius su tais lipdukais jokiu problemu nebutu... sejp as nesu klubo narys,esu naujokas forumose,turiu calibra kuri man netik transporto priemone,bet kolkas i klubo narius nesitaikau,kolkas nera nei laiko,nei ypatingo noro juo buti,beto ir kibiriukas mano kolkas standartinis....taip kad,truputi veliau bandysiu tapti jusu klubo nariu,kajp sakant pagyvensim pamatysim...sekmes...
viskas yra tvarkoma ir registruojama ir problemu jokiu ir siaip nera.
kai bijai zengt,griuk ant pilvo ir sliausk.. ;)
-
Martukas tiurling
- Klubo ex-Narys
Siaip siandien buvau labai maloniai nustebintas... kai prie savo Nicko radau uzrasa "Klubo narys"..., as zinoma nieko pries, bet gal kas galit pasakyti, kodel tokia malone suteikta man be krikstynu
ir nesugalvokit ka noprs keisti, jei cia nesusipratimas 
Graziausia Calyte-raudona Calyte...
Del skonio nesigincijama :)
Del skonio nesigincijama :)