Dryzuota calibra :D
Re: Dryzuota calibra :D
tai kai balansuosi ratus, tada tau ir pasakys koks tavo lietekas. o siaip tai dabar viskas padaroma. gali is gabalu surinkt rata 
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
ne pirma ir ne paskutini karta sakoma "idejai foto, vadinasi nori nuomones apie savo auto.." o kokia ji bebutu, reikai su tuo susitaikyt.Aleksandr20 rašė:mano nuomone ,nekreipk demesio ka kas sako , tau ji patinka ir cia svarbiausia![]()
![]()
o ka kitem nepatinka tai ju reikalas o nea tavo
tegu zuri savo technika o tu prizurek savo
p.s. temos autoriui, jei nupirktas padangas skaitai investavai i automobili... tai as neturiu zodziu... eiliniai ekplotaciniai dalykai...
jei labai nori, prie progos galiu surast, kokios mano pirmosios auto buvo, suprasi, kad cia ne metuose esme, o zmogaus poziuryje.NightBoy rašė:nors patys kazkada malalietkos buvo
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
- Vietovė: Dusetos
Tornado rašė:ne pirma ir ne paskutini karta sakoma "idejai foto, vadinasi nori nuomones apie savo auto.." o kokia ji bebutu, reikai su tuo susitaikyt.Aleksandr20 rašė:mano nuomone ,nekreipk demesio ka kas sako , tau ji patinka ir cia svarbiausia![]()
![]()
o ka kitem nepatinka tai ju reikalas o nea tavo
tegu zuri savo technika o tu prizurek savo
p.s. temos autoriui, jei nupirktas padangas skaitai investavai i automobili... tai as neturiu zodziu... eiliniai ekplotaciniai dalykai...
suprantu bet kai visi atvirai pradeda reikst nepasitenkinima nrs nei jiems vazinet nei ka , tai sorry .ir nediskutotu kas jiems nepatinka (pasakytu ir vsio ) tai suprantu
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Noreciau pamatyt tavo pirmosios calibros stovi ir kas po kapotu buvocalibra rašė:jei labai nori, prie progos galiu surast, kokios mano pirmosios auto buvo, suprasi, kad cia ne metuose esme, o zmogaus poziuryje.NightBoy rašė:nors patys kazkada malalietkos buvo
p.s. aisku pries N metu calibros buvo geresnio stovio ir kaina kitokia
Pa ji viena is pimuju manta buvo, o ne calibra, o kai buvo calibra, tai nuotrauku cia apie tai daug gali rasti, ir isvada be didesniu komentaru pats pasidarysi.
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Nu jeigu ta raudona, tai zinau
Galima ir neieskot...
Cia jus del to uzsideget, kad tipo anksciau jauni nebuvot?
Atsiprasau, jeigu cia ka izeide toks mano sakinys 
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
būtūmėt matę mano civi
neonkės, užvalkalai iš senukų, dusliaus angalis, lipdukai irgi iš senukų
taip į tą salona pasižiūrėsiu, gal ir nieko, bet kad mašina pati mėlyna, tai nesiderina
o šiaip koks kėbulas? nėra supuvus? ar aš jau šitą praleidau 
gerai, Calibra sako, viskas priklauso nuo zmogaus poziurio... pas mane pirma auto polo 0tiuningo, antra alfa 0 tiuningo, bet grazus ratai uzdeti, trecia golfas 0 tiuningo, ketvirta calibra nupirkta su perdaug tiuningo, visas neonkes is salono islupau, sutvarkiau salona ir atsiniaukiau langus, vaizdas pagerejo dvigubai.
Tai dabar visi pradekit girtis kokiom isjuokom vazinejot,manau nesupratot ka calibra norejo jum tuo pasakyti 
kebulas pas mane nesupuves tik ant galines arkos vienos, pakilusios nezymiai rudelesindigo rašė:būtūmėt matę mano civineonkės, užvalkalai iš senukų, dusliaus angalis, lipdukai irgi iš senukų
taip į tą salona pasižiūrėsiu, gal ir nieko, bet kad mašina pati mėlyna, tai nesiderina
o šiaip koks kėbulas? nėra supuvus? ar aš jau šitą praleidau
Nezymiai pakilusios rudeles-kiauras prarudijimas.Tik dar nematomas kol nepakrapstysi ar uzgausi
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
o bandei žiūrėti galinės arkas iš vidaus? manau pažiūrėsi rasi staigmenų
kol neišardžiau ir aš maniau, kad tik išorė truputi parūdijus 
reikia apdailos plasmasiu priekines paneles, gal kas netoli plunges turit ? skubiai.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Siwakara griztu namo. Galesiu paziuret ka turiu. Tawo panele be airbag'o?
turiu ir aš jei ko wilius neturės 
WiliusG bea airgo. reiks su tavim susisiekt 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
sorrry, persiemes darbais abi dienas buvau
pavalgau db, ir pizdinu garazan keist pusasio. paieskosiu tau daliu tuo paciu 
nieko nebesuprantu, tai cia jis ale N tukstanciu sukises, dar ten ALE daug planu ivairiausiu turi, ALE dazyt ir panasiai ir t.t , ALE kad jau neapsimoka pardavinet , bet va ... http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 05739.html" onclick="window.open(this.href);return false; .... Visa tema skaitau jau kelinta karta per naujo , tai visa tema kazkoks totalus absurdas tada gaunasi...
tai cia jau senai aisku 
jei atsiras pirkejas ir parduosiu nes reik seimynines masinos
tai as sioj cali kas menesi keisiu dirzelius ?
o kokia pagal tave butu seiminine masina?
nu kai turesi seima ir vaika tai suprasi kokia masina yra seimynine 
O tai kuo calibra netinka seimynai ? (matai, as turiu semyna ir turiu calibra ir viena kitai ne trupucio netrukdo) Nebent vaikų 3, o calibra tik keturiu vietu. Ir kaip suprasti, kad tau reikia seimynines auto, nes negali siai calibrai kas menesi keisti dirzeliu ?
o kas tau sake kad pas mane nera seimos, vaiko. as ir masina turiu (seiminine)