Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Patikek vaziuoti as su visais tikrai labai norejau. Dar yra laiko, bet abejoju ar spesiu padaryti, kad viskas butu gerai, taip kaip jie nori. Tiesiog planai ne visada iseina kaip suplanuoti. Einu dirbt...YELOW rašė:Kazin kodel manes tokie dalykai visiskai nestebina
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
na sto bratva .... grystu ir as i eteri .... pradziai tai noriu kai kam pizduliai israsyti ... vienam is musu naujoku .... kai vaziuoji mieste ir pamatai kita klubo nari .... nera blia sunku pakelt ranka, paspast avarinio knopke, ar isvis islipt ir labas pasakyti ... dar tokia huinia gatvej, tegu ir nepatiks mano posakis bet susistabdysiu ir ta lipduka nuplesiu

let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
Kuris cia Ramai taves senelio nepagerbe?Ramunas rašė:na sto bratva .... grystu ir as i eteri .... pradziai tai noriu kai kam pizduliai israsyti ... vienam is musu naujoku .... kai vaziuoji mieste ir pamatai kita klubo nari .... nera blia sunku pakelt ranka, paspast avarinio knopke, ar isvis islipt ir labas pasakyti ... dar tokia huinia gatvej, tegu ir nepatiks mano posakis bet susistabdysiu ir ta lipduka nuplesiu![]()
![]()
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
nus ar pas mane stokas .... o ypac dabar kai be bamperiu ...
as zinau kuris cia toks mandras, ir kol kas palaikysiu savyje ... bet jau mano pykti oi bahuriukas uzsitrauke .... ir dar blin pasakyt kad mano kekse garsiau kriokia negu vaziuoja, tai jau tiesioginis izeidimas man
as zinau kuris cia toks mandras, ir kol kas palaikysiu savyje ... bet jau mano pykti oi bahuriukas uzsitrauke .... ir dar blin pasakyt kad mano kekse garsiau kriokia negu vaziuoja, tai jau tiesioginis izeidimas man
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Tavo turejau omenyje, kai tiuninta, o apie stockus tai snekejau is patirties, kad neaisku kas vaizuoja. Nors tiesa sakant taves nesu mates kazkaip
Na tikiuosi ne as ir tiek. Del to, tai tikrai visaip buna.. As mieste praeinu pro pazystama ir nepastebiu, nes ziuriu kur nors kitur ar siaip.
Ko tu cia toks piktas? Juk sakiai vakar viska susitvarkiai, eina gerai, tai viskas ore, biski apsukas sumazink
Vaikai, gyvenkime draugiskai - grazus multikas buvo
Am ir reiks zinoti, kad visom is eiles cali mirkseti, o to dar uzsitrauksi kieno rustybe
O siaip as tai laukiu kol tu saviskiai padarysi tiuninga, jauciu, kad bus afigienas 
Ko tu cia toks piktas? Juk sakiai vakar viska susitvarkiai, eina gerai, tai viskas ore, biski apsukas sumazink
Vaikai, gyvenkime draugiskai - grazus multikas buvo
Am ir reiks zinoti, kad visom is eiles cali mirkseti, o to dar uzsitrauksi kieno rustybe
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Nu ble tik nereikia lialia, cia mano kale garsiau kriokia, negu vazhiuoja, nesisavinkit mano laurų prašauRamunas rašė:nus ar pas mane stokas .... o ypac dabar kai be bamperiu ...![]()
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang: