Deja, kad ir kaip gaila bebutu, uzteik jos neparduosi

Kad ir kiek jin tau verta, ir ka reiskia moraline puse, pirkejui tai ne motais. Krisi backon.
Bet suprantu tave, patikek kaip pati uzkniso pilt i baka...

Atrodo katik pylei, bet vel beliko degalu kokiem 20-30km. O ir pana zyzia jog i klp, i kina nori, o atsidares pinigine randi ten 10lt...

Pagalvoji, ble kam man ji, parduociau ta kiaura Cali kuri eda belekaip, jamciau guoli raguoli zyzelini, pilciau tevu zalia i baka ir dardeciau laimingas. Kamuoja tokios mintis jau senai, nu bet nekyla ranka det savos skelbimo. Ienu i autogida pavarvinu seile i dyzeliu, pagalvoju blia, kaip butu gerai, man tas pats ta amsina svarbu vaziuot... Bet taa supranti, kad nieks mano masinytes neivertins taip, kaip galiu ja ivertint as, o dar kad ji isskirtine, tikrai garzi ir nesupuvusi Cali. Ziuri i ja ir galvoji, blia tureciau lt pirmoi eilei doha mesciau, veliau razdatke, grazinciau 4x4, koza roza, kondisa atgal i vieta, aparatura... pasvajoji, praeina... Bet uzsiparinau svajons neatsisakyti, tex pasinaudoti viesuoju tarnsportu, bet sitokios bukles Cali nenoriu atsisakyt. Bo kai nusensiu noriu sedet garze ir apstovei konstruot ir lauzyt ja. turet kaip zaisliuka....