Tiogros caly,atnaujinta

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Atsakyti
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Re: Manoji calyte

Standartinė Last Edition »

tiogra1 rašė:prasom labai nepeikt ,nu gal truputi :lol: Arsuoliai galit padet atgaivint ;)

Perdazius ir pakeitus standartinius diskus, nieks net nenoretu paziuret po kapotu (aisku buna isimciu). Siame forume praktiskai priimtinas dalykas issidergt is standarto... Nors is tu kurie dergiasi - turi visiskas puvenas(cia gal per ziauriai)(aisku ne visi), kur pvz neina spalvos atpazint (rudos nuo rudziu)(cia paprikolinau, nesupykit kuriem tai realybe).
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
tiogra1
Pradedantysis
Vietovė: Jonava

Re: Manoji calyte

Standartinė tiogra1 »

Last Edition rašė:
tiogra1 rašė:prasom labai nepeikt ,nu gal truputi :lol: Arsuoliai galit padet atgaivint ;)

Perdazius ir pakeitus standartinius diskus, nieks net nenoretu paziuret po kapotu (aisku buna isimciu). Siame forume praktiskai priimtinas dalykas issidergt is standarto... Nors is tu kurie dergiasi - turi visiskas puvenas(cia gal per ziauriai)(aisku ne visi), kur pvz neina spalvos atpazint (rudos nuo rudziu)(cia paprikolinau, nesupykit kuriem tai realybe).
Issisaipyt visada lengviau,o paskui raso kad savosios foto ikelt nenori :bad: :P
Paskutinį kartą redagavo tiogra1 08 Spa 2008, 22:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Nu cia ir tema uzvire per kelias valandas :lol: :lol:
Calibra nr1: http://forum.calibra-club.lt/viewtopic.php?p=126720 [sold]
Calibra nr2: 93m 8v Suomiskas variantas [sold]
Calibra nr3: Red ferrari [destroyed]
Calibra nr4: 95m 8v stock ;)
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Standartinė Python »

Colibriukas rašė:bad brainso mergike gera...

To popcys : sita tema kaip buvo kazkur rasyta skirta tam kad zmogus parodytu savo masina, nesvarbu nuo jos busenos... ir butent calibra :) nemanau kad reikia uzsipulti kiekviena asmeny kuris nori patarimo ar ko nors paklausti.. Nesvarbu ar tai mergina/moteris/panele/ponia ar gezas/benkartas/kretinas/kiaule :D svarbu tai kad dar kazkas vyksta forume ;) ir nauji nariai gali kazka parodyti ;)
+1 as ir taip manau, svarbu kad bendruomene dar kazkiek issilaiko, ne man taip kalbet, bety kai susitvarkysiu, kad vaziuotu, butinai sukursiu tema kur galesit mane blevyzgot ;)
Calvin rašė:....už tai kad rinkais Cali o ne GOLF III pagarba....
matai buna taip kad iseina, jog cali nevaziuoja, o i paskaitas kazkuom reikia nuvykt, manau manes nemustu uz tai, kad cali puoseleju, stengiuos kuo geriau sutvarkyt.... nusipirkau guoli ir butent Golf III, kadangi cia tiogra1 tema, taip pat noriu pagirti, dziaugiuosi, kad i Calibristu tarpa isitraukia ir paneles, kurios stengiasi, o atsiranda "asu", kurie nori nusodint... liudna, pakelit paneliai upa, juk ji turi cali, o ir tai jau pliusas :)
tiogra1 rašė:popcys

As kaip matai nemetu savo calibros nuotrauku, nes zinau kad cia sedinciu nesuzavesiu

To popcys -
Ko gero del to ir inksti kad savaja geda det?,jug detum vien tam kad ja isgirtu?
O as dedu ir man ne geda,cia ne as ja iki tokio stovio davedziau,bet as atgaivinsiu.O tu savosios dar ligi siol nesutvarkei ;)...
+1 ;)

taigi tiogra1 vietos kur plestis tikrai yra tad linkiu sekmes, nes kaip mano draugelis sake po poros nelaimiu "nesiparink bl ir as tokia pacia turiu, bet myliu ja" nuo tada pradejau ziuret i tai kaip i prievole, kuri man yra smagi, man nesvarbu islaidos, kad ir kokios jos bebut, tenoriu savo cali atgaivint, nes dabar tai kazkaip... cia ne mano tema, bet tiogra1 stenkis is paskutiniuju, aisku cia nera paliepimas ar kazkas pan, gink, dieve, bet rupinkis ta masina taip kaip tik gali geriau :) (sorry uz gramatikos klaidas, kuriu tikriausiai padariau)
Paskutinį kartą redagavo Python 08 Spa 2008, 23:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
donatukass
Veteranas
Vietovė: panevezys

Standartinė donatukass »

Python tikriausiai asara ispaudei rasydamas paskutini posta.. taip nuo dusios parasyta :lol: :good1:
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

niu cia berniukai kad uzvare, tai ohoho... :evil:
calibra paprastute, bet galima atkelti ar bent siek tiek pagrazinti, aisku jei yra noro ir finansu :)
o siaip sekmes ja eksploatuojant ;)
1991m salotinė cali 2.0 ir 1994m mėlyna Astra 1.7D, Sonata, 22m ;)
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/au/4_24av_453141C0_LOLpLeLlPLCLaLlLiLbLrLaPLsLuPLmLaLnLiLmPLjLaLu_16.gif[/img][/url]
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Standartinė Python »

patikek, senai taip norejau issakyt ka mastau, bet kazkaip susilaikydavau... prisimenu tuos laikus kai pirma karta pamaciau cali... patikekit kaip ji istrigo mano sirdy.... kad ir kokia cali bebutu, gali ja peikt kas nori ir kaip nori, ja galima padaryt tokia, kad visu stalciai atsidarytu, tad, neteiskit, bet geriau patarkit, kaip ir ka daryt.... o ne sakyt kad sudas ne masina... cali liks cali... mes to nepakeisim, kad ji rudija ir panasiai... tu kurie skaito si posta, Cali tikrai uzsitarnavus vieta gyvenime, daugiau ar maziau, bet vistiek uzsitarnavus, tad tam si bendruomene ir yra, kad visi susijungtume ir issakytume savo bedas, pabandytume jas isspresti o ne peikti.... kaip taip galima... asaros nespaudziau donatukass, bet kas mane pazista zino, jog jei uzsivedu tai jau uzsivesta...
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Nu calibra kaip calibra, yra ir daug baisesniu, o kad lavonas tai tik aiskaregis gal ir nustatytu, jau geriau gera technine dalis, nei isoriskai "gera" o viduj mirus :D Gerai ten spalvos skiriasi, bet tai vis ne puse arkos truksta, ir tokiu tikrai pasitaiko :roll: svarbiausia patiktu masina, butu noro, ir galima sakyti viskas yra sutvarkoma ;) ir manau daugiau tolerancijos ir draugiskumo reiketu :roll: O foto skiltyje niekur neparasyta kad deti "tvarkingas" isgrazintas ir panasias foto. O tuo labiau jei pirma masina kuriai daznai buna ir biudzetas ribotas (neskaitant isimciu kai nuperka tevai tai ko nori, o poto dazniausia jos duzta, daug pvz. yra :lol: ) tai galima butu palinketi tik kantrybes ir noro padaryti ja grazia ;)
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

Kaip FOTO skilties administratorius (bent vis dar pakolkas) patvirtinu, kad tema skirta parodyti tai "kuom turtingi ir kuom bėdni" - mūsų Cali: esamos ir buvusios, išpuoselėtos ir dar svajojamos, kad tokiomis taps. Dėti ar nedėti pavargusių Cali foto kiekvieno savininko savigarbos reikalas. Juolab būna ir projektų "PRIEŠ" ir "PO". Kita vertus kritika taipogi nėra draudžiama (jei įdėjai cali reiškia, įdomu ką kiti apie ją galvoja), o konstruktyvi kritika net sveikintina, nes manau tai sveika.. :twisted:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

perskaites postus pritariu calvin ir spottauto ishsakytoms mintims.
Tiesa, patiko ir bad brains pasiulymas ideti saves foto prie masinos :D

Tik... paskui gali dar neatsiginti gerbeju, taip, kad atsargiai - pradzioje moderatoriams (man, pvz) atsiunti foto "patikrinimui", o paskui jau ziurim ka daryt :D
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

siaip reik reikst tiogra'1 didziuli respecta,uz tai,kad isvis prasidejo su calibra :lol:
ir viskas gerai tai mashinai yra,is Human'o(berods) pateiktu nuotrauku matom,kad bent arka neparudyjus,kuom negali pasigirt puse calibra'u seimininku :D
tiogra1 maziau klausykis bereikalingu kalbu,ir sekmes bei kantrybes turint mashiniuka ;)
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Human
Veteranas

Standartinė Human »

siaip as tiogra1'i vienas pasiuliau kad uzeitu i calibra - club foruma (pamaciau pirma karta opel club forume), ten kai kurie nelabai megsta cali ir dar mergaiciu, tad vyliausi ir tikejau kad calibristai mergina ir dar su cali priims, o cia atsirado didvyriu, kurie svelniai tariant nelabai graziai sneket pradejo. Toks klausimas tai jeigu visus taip priiminet: "tavo cia cali gaidys ir siaip nx cia idejai tas foto, man monika gadina beziurint" . Tai mes norim ar kad calibra club dalyviu gretos didetu ar norim, kad mazetu? Jei, kad mazetu tai einam teisinga linkme :roll:
Pamastymui apsidairykite kiek is senbuviu pardave tikrai vertas demesio calibras ir kiek atejo nauju su nulietuvintom calibrom. . Tai geriau padekim puoseleti ir kritikuokim konkreciai kaip zmogui pagrazinti jo calibra konkreciais pasiulymais, o ne mazdaug: tavo calibra lieva. Pasakykit nuomone, pvz.: man spalva gal nelabai patinka, bet siulau nupoliruoti, atgaivinti spalva, pakeisti galini svilpuka grazesniu mufleriu, ratus pakeisti i tam tikra modeli pvz, zeminti kiek cm ir t.t.
Tada tokia kritika butu apgalvota ir tikrai sveikintina.
e36 touring m52
[img]http://www.ap-windows.co.uk/img/NationalFloodForumLogo.gif[/img]
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

nu vo, ir humanas moka pasakyti protingai, kai nori :D
Egas
Entuziastas
Vietovė: Plunge

Standartinė Egas »

Visi moka graziai pakalbet kai nori.., bet jau seniai pastebejau kad cia yra tokiu kurie laiko save geresniais uz kitus ir pan... Nesiruosiu cia kazko peikt ir pan, bet taip uzsipult mergina, tikrai negrazu, ypac del masinos, su kuriom ir patys vazinejat... Toji masina visai gerai atrodo, nera joks "lavonas"..., tik jos spalva jau kiekvieno skonio reikalas, jei spalva nepatinka tai dar nereiskia kad ji "lieva"... nupoliruot gerai, ir bus tvarkinga cali...
tiogra1 pagarba kad nusipirkai cali, ir nekreipk demesio i tas vaikiskas nesamones.... Linkiu tau sekmes, kantrybes ir pan dalyku, nes ju tikrai prireiks norint atkelt ir puoselet Calibra, net jei ji is paziuros ir atrodo tvarkingai... ;)
C20XE
A. Birsas "Merginos butu nuostabios, jei patektum i ju glebi nepatekdamas joms i nagus..."
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

[quote="tiogra1"]popcys

As kaip matai nemetu savo calibros nuotrauku, nes zinau kad cia sedinciu nesuzavesiu

To popcys -
Ko gero del to ir inksti kad savaja geda det?,jug detum vien tam kad ja isgirtu?
O as dedu ir man ne geda,cia ne as ja iki tokio stovio davedziau,bet as atgaivinsiu.O tu savosios dar ligi siol nesutvarkei ;)...[/quote]

Apie savo calibra papasakosiu placiai sukures savo asmenine tema ;)

kas liecia kitka, tai gal truputi perdaug isigazavau neisigilines i situacija, pripazystu kad persisnekejau, gal nieks labai nesupyks ;)
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

na va, stai ir taika ir ramybe :)
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

ech tai kraujo nebus? ;)
"Eine Legende Lebt Immer..."
tiogra1
Pradedantysis

Standartinė tiogra1 »

Python rašė:
Colibriukas rašė:bad brainso mergike gera...

To popcys : sita tema kaip buvo kazkur rasyta skirta tam kad zmogus parodytu savo masina, nesvarbu nuo jos busenos... ir butent calibra :) nemanau kad reikia uzsipulti kiekviena asmeny kuris nori patarimo ar ko nors paklausti.. Nesvarbu ar tai mergina/moteris/panele/ponia ar gezas/benkartas/kretinas/kiaule :D svarbu tai kad dar kazkas vyksta forume ;) ir nauji nariai gali kazka parodyti ;)
+1 as ir taip manau, svarbu kad bendruomene dar kazkiek issilaiko, ne man taip kalbet, bety kai susitvarkysiu, kad vaziuotu, butinai sukursiu tema kur galesit mane blevyzgot ;)
Calvin rašė:....už tai kad rinkais Cali o ne GOLF III pagarba....
matai buna taip kad iseina, jog cali nevaziuoja, o i paskaitas kazkuom reikia nuvykt, manau manes nemustu uz tai, kad cali puoseleju, stengiuos kuo geriau sutvarkyt.... nusipirkau guoli ir butent Golf III, kadangi cia tiogra1 tema, taip pat noriu pagirti, dziaugiuosi, kad i Calibristu tarpa isitraukia ir paneles, kurios stengiasi, o atsiranda "asu", kurie nori nusodint... liudna, pakelit paneliai upa, juk ji turi cali, o ir tai jau pliusas :)

To popcys -
O as dedu ir man ne geda,cia ne as ja iki tokio stovio davedziau,bet as atgaivinsiu.O tu savosios dar ligi siol nesutvarkei ;)...
+1 ;)

taigi tiogra1 vietos kur plestis tikrai yra tad linkiu sekmes, nes kaip mano draugelis sake po poros nelaimiu "nesiparink bl ir as tokia pacia turiu, bet myliu ja" nuo tada pradejau ziuret i tai kaip i prievole, kuri man yra smagi, man nesvarbu islaidos, kad ir kokios jos bebut, tenoriu savo cali atgaivint, nes dabar tai kazkaip... cia ne mano tema, bet tiogra1 stenkis is paskutiniuju, aisku cia nera paliepimas ar kazkas pan, gink, dieve, bet rupinkis ta masina taip kaip tik gali geriau :) (sorry uz gramatikos klaidas, kuriu tikriausiai padariau)
Dekui,kelt masina ant ratu noras didelis nes apleista gerokai,veidrodeliai ir tie uzlinke.Gaila bet jau nebeturiu nuotrauku kaip atrode pirma savaite po pirkimo-,manau kazkam butu ilgalaike kryze :fever: .
Del gramatikos nesirupink,as rusaite tad riebiau pavarau ;)

Standartinė tiogra1 »

suNNy rašė:niu cia berniukai kad uzvare, tai ohoho... :evil:
calibra paprastute, bet galima atkelti ar bent siek tiek pagrazinti, aisku jei yra noro ir finansu :)
o siaip sekmes ja eksploatuojant ;)
Reikejo pasirodyt kas kietesnis,kiekvienas pagal savo koeficento lygi,ka padarysi :D
Caly paprasta ir padrozta,sutinku.Myliu ja tokia,paskui mylesiu grazesne ;)

Standartinė tiogra1 »

SpottAuto rašė:Nu calibra kaip calibra, yra ir daug baisesniu, o kad lavonas tai tik aiskaregis gal ir nustatytu, jau geriau gera technine dalis, nei isoriskai "gera" o viduj mirus :D Gerai ten spalvos skiriasi, bet tai vis ne puse arkos truksta, ir tokiu tikrai pasitaiko :roll: svarbiausia patiktu masina, butu noro, ir galima sakyti viskas yra sutvarkoma ;) ir manau daugiau tolerancijos ir draugiskumo reiketu :roll: O foto skiltyje niekur neparasyta kad deti "tvarkingas" isgrazintas ir panasias foto. O tuo labiau jei pirma masina kuriai daznai buna ir biudzetas ribotas (neskaitant isimciu kai nuperka tevai tai ko nori, o poto dazniausia jos duzta, daug pvz. yra :lol: ) tai galima butu palinketi tik kantrybes ir noro padaryti ja grazia ;)
Uzkabinai :lol:
kadangi pirma auto ir 2 sav vairuotojo stazo ieskojau nebrangios,jug nezinia kiek laiko teks vazinet :lol: .Si iskart ikrito i aki ir sirdi. Kritika neisvengiama bet giliai neuzgauna.Pirkau paliginus uz kapeikas nes vaikinukui perbrangu buvo priziuret
Pilna jaunuoliu kurie vazineja su pagalve po sedima dalim ir aukstai iskelta galva,tik pries tevus ji buna nuleidziama kai benzui truksta :lol:

Standartinė tiogra1 »

Egas rašė:Visi moka graziai pakalbet kai nori.., bet jau seniai pastebejau kad cia yra tokiu kurie laiko save geresniais uz kitus ir pan... Nesiruosiu cia kazko peikt ir pan, bet taip uzsipult mergina, tikrai negrazu, ypac del masinos, su kuriom ir patys vazinejat... Toji masina visai gerai atrodo, nera joks "lavonas"..., tik jos spalva jau kiekvieno skonio reikalas, jei spalva nepatinka tai dar nereiskia kad ji "lieva"... nupoliruot gerai, ir bus tvarkinga cali...
tiogra1 pagarba kad nusipirkai cali, ir nekreipk demesio i tas vaikiskas nesamones.... Linkiu tau sekmes, kantrybes ir pan dalyku, nes ju tikrai prireiks norint atkelt ir puoselet Calibra, net jei ji is paziuros ir atrodo tvarkingai... ;)
Pagarba uz supratima:preved:

Standartinė tiogra1 »

Human rašė:siaip as tiogra1'i vienas pasiuliau kad uzeitu i calibra - club foruma (pamaciau pirma karta opel club forume), ten kai kurie nelabai megsta cali ir dar mergaiciu, tad vyliausi ir tikejau kad calibristai mergina ir dar su cali priims, o cia atsirado didvyriu, kurie svelniai tariant nelabai graziai sneket pradejo. Toks klausimas tai jeigu visus taip priiminet: "tavo cia cali gaidys ir siaip nx cia idejai tas foto, man monika gadina beziurint" . Tai mes norim ar kad calibra club dalyviu gretos didetu ar norim, kad mazetu? Jei, kad mazetu tai einam teisinga linkme :roll:
Pamastymui apsidairykite kiek is senbuviu pardave tikrai vertas demesio calibras ir kiek atejo nauju su nulietuvintom calibrom. . Tai geriau padekim puoseleti ir kritikuokim konkreciai kaip zmogui pagrazinti jo calibra konkreciais pasiulymais, o ne mazdaug: tavo calibra lieva. Pasakykit nuomone, pvz.: man spalva gal nelabai patinka, bet siulau nupoliruoti, atgaivinti spalva, pakeisti galini svilpuka grazesniu mufleriu, ratus pakeisti i tam tikra modeli pvz, zeminti kiek cm ir t.t.
Tada tokia kritika butu apgalvota ir tikrai sveikintina.
Human,nevarg,PARDUODU CALIBRA,PERKU GOLFa111 :joker:
,,,paskui zudysiuos :D
prikolinu!
Paskutinį kartą redagavo tiogra1 09 Spa 2008, 16:44. Iš viso redaguota 1 kartą.

Standartinė tiogra1 »

popcys rašė:

To popcys -
Apie savo calibra papasakosiu placiai sukures savo asmenine tema ;)

kas liecia kitka, tai gal truputi perdaug isigazavau neisigilines i situacija, pripazystu kad persisnekejau, gal nieks labai nesupyks ;)
Tai netraukt Taves i priesu sarasa?! :cry:
Pravaziavom ;) ,labiausiai uzgavai pasakodamas apie zmones kempinlige pazeistom smegenim,isdrisau suprast tai kaip paliginima.
Lauksiu Tavo caly,tikiu ji nera tokia bloga kaip apie ja atsiliepi ;)
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

isvis nebeidomu, susitaikymai visokie prasideda... :friends:
gi kur kraujas? :budelis:

:krapstalas:
"Eine Legende Lebt Immer..."
tiogra1
Pradedantysis

Standartinė tiogra1 »

Pasistumdem?! :D
Dabar laukiu konkreciu paaiskinimu kaip kas ir kur vyksta,pvz tas pats poliravimas,darbu eiga.Pagal galimybe kaina.Gal kas gali apsiimt patalkininkaut,patarpininkaut ir neleist masinai prapult.Kartoju kad tai pirma masina mano gyvenime ir nieko nezinau :roll: