Daniaus calibra
jie yra, bet blem netelpa ju mygtukas
bo ta fiskute kazkokia nenormali eina per visus tris mygtukus
ir kai ji ikista tai neina sedyniu pasijungt 
Posted after 1 hour 9 minutes 35 seconds:
tie paminkstinimai visi slapi... tas kamstis buvo iskrites, ar gali del jo buti slapia po paminkstinimais? bet ir vairuotojo pusei dregna
kaip juos isdziovint?

pokolkas dziusta taip.... bet kazko nedziuna...

Posted after 1 hour 9 minutes 35 seconds:
tie paminkstinimai visi slapi... tas kamstis buvo iskrites, ar gali del jo buti slapia po paminkstinimais? bet ir vairuotojo pusei dregna

pokolkas dziusta taip.... bet kazko nedziuna...

Paskutinį kartą redagavo Danius 22 Spa 2009, 00:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Nerodo foto.
Problema ir pas mane buvo ta pati, paziurejau, kad po vairuotojo ir keleivio kojom vanduo. Vakar isradziau viska, ir buvo iskrite guminiai kaisciai abiejuose pusese po viena, as tai isemiau paminkstinimus, sudzioviau nat peciau, praziovinau pernakt, pasodinau gumas ant hermetiko atgal i skyles ir send sudejau vsika atgal. Zesim kaip laikys
Problema ir pas mane buvo ta pati, paziurejau, kad po vairuotojo ir keleivio kojom vanduo. Vakar isradziau viska, ir buvo iskrite guminiai kaisciai abiejuose pusese po viena, as tai isemiau paminkstinimus, sudzioviau nat peciau, praziovinau pernakt, pasodinau gumas ant hermetiko atgal i skyles ir send sudejau vsika atgal. Zesim kaip laikys
[WhItE bItCh EdItIoN]
Jei minkstimas gamykinis tai dzius visa ziema, geriau ji mesti lauk kol visiskai isdzius. Pas mane jie i savo vietas taip ir negryzo, nes kaip pastebejau tai jis geriausias kaip kempine vandeniui laikyti - dziusta letai, o vandeni igeria greitai. O dregme gali patekti ir per peciuko virsu jei uzsikimso drenazinis atvamzdis.