na nzn, tarkim 2000m masina yra jau nebogu metu bet kai pagalvoji jaj jau 8m ji yra tikrai ne nauja, uzdrost masina galima ir per pora meteliu......beto buna kad ir nuo 2004m isleidzia viena modeli ir gamina iki dabar tai kox skirtumas ar tu gera nusipirksi 2004 ar gera 2007...
nepamirsk kad naujai masinai jau yra taikomos naujos technologijos. geresni varikliai, mazesnes kuro sanaudos, didesne galia, didesnis komfortas ir garso izoliacija. sena yra sena, kaip ir sake tornado. aisku gali teikti dziaugsmo ir sena, taciau nauja visgi yra aukstesniam lygyje technologiju prasme.
na gal ir taip .......bet vel gi cia klausimas dar kokiu markiu masinas lygini......ne visi gamintojaj gamina tokias stebuklingas masinas kai kad tu minejaj......
euro rašė:nepamirsk kad naujai masinai jau yra taikomos naujos technologijos. geresni varikliai, mazesnes kuro sanaudos, didesne galia, didesnis komfortas ir garso izoliacija. sena yra sena, kaip ir sake tornado. aisku gali teikti dziaugsmo ir sena, taciau nauja visgi yra aukstesniam lygyje technologiju prasme.
taiiiip eurai, gi tavo numyletieji mustangai ir po siai dienai naudoja paprasciausius vieno skirstimo velenelio variklius, tik dideles kubaturos
P.S. mano draudimas bajgiasi uz menesio jau
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
Lb grazi as ir po ziemos kazka panasaus i tawo bamperi pasidarysiu tik slidziu nedesiu... wiskas very nice bet manau kad nulupk tuo xxx nuo priekinio stiklo nes nekaip atrodo , bet cia tik mano nuomone
Lb grazi as ir po ziemos kazka panasaus i tawo bamperi pasidarysiu tik slidziu nedesiu... wiskas very nice bet manau kad nulupk tuo xxx nuo priekinio stiklo nes nekaip atrodo , bet cia tik mano nuomone [/quote]