sweiki, cia siaip noreciau suzinot jusu nuomone apie....
-
Marenasss
- Naujokas
- Vietovė: Telsiai
- Kontaktinė informacija:
popcys
nu gal ir idomei cia...
bet zinai jau cia nemano problemos... na noris kazko gero masinoj... nzn gal apsiribosiu ir tuo magu uz 1900lt, stipriaku 1kw bass.... ir keliom kolonkem... na o kitka paruoduociau... geriau investuot i auto
na o siaip tai kiek eitu gera calibra? t.y jusu nuomone... as nlbj daug ir tenusimanau.... 
=)
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius-Alytus
nu as rinkciausi ne kenwood gaminiusMarenasss rašė:jimaz gal gali pasiulyt ka geresnio is kenwood? as siaip gal kaip nors dar suderinciau.... na tik modelius parasyk... plz...na siaip gal butu imanoma susitart man sujais kad atsiustu dar sy bei ta
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
nu tokiu variantu susidek ir dziaukis tada...manau busi patenkintas rezsultatuMarenasss rašė:na rimtai geras?siaip nzn, man tas pats man ta firma... svarbu kad eitu svariai... na kaip ir sakiau dovanotam arkliui i dantis neziurima
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
ce kiek maciau jau auksciausio lygio kenwood serija,geriau jau neberasi o sejp taj ce pirma tavo aparatura,taj bus perakis,o sejp sita tema gali klausti emmos forumose www.i-klubas.lt,bet ten tave greiciausiai nupizdavos del kenwood kurios jie isvis kajp firmos nepripazysta...Marenasss rašė:na o siaip jimaz gali parasyt ka dar gero galima paiimt is tu kenwood? na parasyk... gal dar man rytoj pavyks suderint... nes penktadieni jau parvyks ir bus viskas...
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
jimaz
- Klubo ex-Narys
mazdaug kiek firmoj kainuoja tai ta daikta paleist y rinka gali bandyt 30% pigiau gal net daugiauMarenasss rašė:pocys aj man tas pats... pas save isimesiujei neatsiras kas nores...
o siaip kiek manai dar apytiksliai imanoma uz ji gaut?
-
popcys
- Veteranas
dauguma firmos darbuotoju dirbanciu uz firmos ribu jau tajko iki 20% nuolajdas,taj ce kajna kristu mazdaug panasiai per puse,nu gal daugiau truputi...jimaz rašė:mazdaug kiek firmoj kainuoja tai ta daikta paleist y rinka gali bandyt 30% pigiau gal net daugiauMarenasss rašė:pocys aj man tas pats... pas save isimesiujei neatsiras kas nores...
o siaip kiek manai dar apytiksliai imanoma uz ji gaut?
-
popcys
- Veteranas
nezinau nieko is tls kas turetu tokio lygio aparatura susidejes,nera isvis tls melomanu,arba yra bet jie neturi litu...Marenasss rašė:![]()
![]()
siaip manau tokia aparatura turetu graziai dirbt... aisku nieko cia ipatingo nera (man taip atrodo) na bet... manau tikrai uzteks... dar blin reikes viska sukist i masina
-
Marenasss
- Naujokas
- Vietovė: Telsiai
tai sakot jau uz 5000lt galima paiimt nebloga cali? o siaip na kiek reiketu investuot uz bamperius ir slenkscius.... na dedant paprastus gana... na kad suzemint ir kad neblogas vaizdas buna... na geriau nei stock
na o spoileris tai kita kalba
na o kiek tikrai geram stovyje kainuotu cali? na be tuning... gal su dujom... 
=)
-
popcys
- Veteranas
www.autoplius.lt...www.autogidas.lt...jau minejau kajnos normaliu apie 5k litu, o bamperiai ~400lt, lempos skaidrios ~350 (neseniai uzvesta tema),prizeminti (ziurink kajp zeminsi,ar spiruokles ar visa vaziuokle,amortizatorius,sejp jei tvarkyngaj darant,taj cia labai dideli pinigaj),aparatura turi,lieti ratlankiai ce jau ziurint kokiu uzsimanysi nuo 300-3000lt ir daugiau (gal bus jau su lietajs parduodama).
-
popcys
- Veteranas
ne kilovatose esmeMarenasss rašė:popcys na tls tikriausei nera... bet siaip turetu but jau gana greitaina jei viskas pagal planus
na o siaip tai ten bendroj sumoj iseitu gal 2kw?
ar maziau? man atrodo kad maziau... ane?