sweiki, cia siaip noreciau suzinot jusu nuomone apie....

Audio tuning'as.
Marenasss
Naujokas
Vietovė: Telsiai
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

popcys :D :D :D :D :D :D :D :D nu gal ir idomei cia... :D bet zinai jau cia nemano problemos... na noris kazko gero masinoj... nzn gal apsiribosiu ir tuo magu uz 1900lt, stipriaku 1kw bass.... ir keliom kolonkem... na o kitka paruoduociau... geriau investuot i auto :) na o siaip tai kiek eitu gera calibra? t.y jusu nuomone... as nlbj daug ir tenusimanau.... :oops:
=)
jimaz
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Alytus
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

Marenasss rašė:jimaz gal gali pasiulyt ka geresnio is kenwood? as siaip gal kaip nors dar suderinciau.... na tik modelius parasyk... plz... :) na siaip gal butu imanoma susitart man sujais kad atsiustu dar sy bei ta ;)
nu as rinkciausi ne kenwood gaminius 8) magas tas kur parasei kad paasilixi sau labai gerai....net pergerai :wink:
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

popcys rimtai sakai kad gerai bus?? siaip nzn... na manau turetu uztekt... :) na dvd jauciu reiks prastumt... krc naujas 4700lt... na su garantija ir t.t kaip manai kiek galima gaut uz ji? :)
=)
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

na rimtai geras? :) siaip nzn, man tas pats man ta firma... svarbu kad eitu svariai... na kaip ir sakiau dovanotam arkliui i dantis neziurima ;)
=)
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

na o siaip jimaz gali parasyt ka dar gero galima paiimt is tu kenwood? na parasyk... gal dar man rytoj pavyks suderint... nes penktadieni jau parvyks ir bus viskas... :(
=)
jimaz
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

Marenasss rašė:na rimtai geras? :) siaip nzn, man tas pats man ta firma... svarbu kad eitu svariai... na kaip ir sakiau dovanotam arkliui i dantis neziurima ;)
nu tokiu variantu susidek ir dziaukis tada...manau busi patenkintas rezsultatu :wink:
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

gan sunku parduoti toki dajkta uz gera kajna,nes juos deda zmones kurie turi pinigu ir daro tai dazniausiai firmose,o tau rejks ieskoti zmogaus kuris nori atskirai tik ekrana nusipirkti,gan keblu...
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

jimaz sakai tikrai bus gerai? :)) na krc... galvoju gal dar iszyst... koki maga ar pan.. :D galesiu parduot... bus lt masinai... ;)
=)
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

pocys aj man tas pats... pas save isimesiu :D jei neatsiras kas nores... :D o siaip kiek manai dar apytiksliai imanoma uz ji gaut?
=)
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

Marenasss rašė:na o siaip jimaz gali parasyt ka dar gero galima paiimt is tu kenwood? na parasyk... gal dar man rytoj pavyks suderint... nes penktadieni jau parvyks ir bus viskas... :(
ce kiek maciau jau auksciausio lygio kenwood serija,geriau jau neberasi o sejp taj ce pirma tavo aparatura,taj bus perakis,o sejp sita tema gali klausti emmos forumose www.i-klubas.lt,bet ten tave greiciausiai nupizdavos del kenwood kurios jie isvis kajp firmos nepripazysta...
jimaz
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

Marenasss rašė:pocys aj man tas pats... pas save isimesiu :D jei neatsiras kas nores... :D o siaip kiek manai dar apytiksliai imanoma uz ji gaut?
mazdaug kiek firmoj kainuoja tai ta daikta paleist y rinka gali bandyt 30% pigiau gal net daugiau
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

popcys aisku.... sakai viena is geresniu? tai zjbs :D
=)
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

aisku :) jimaz... bet kaip manai ar isvis butu imanoma greit prastumt? ar geriau pas save issidet?
=)
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

jimaz rašė:
Marenasss rašė:pocys aj man tas pats... pas save isimesiu :D jei neatsiras kas nores... :D o siaip kiek manai dar apytiksliai imanoma uz ji gaut?
mazdaug kiek firmoj kainuoja tai ta daikta paleist y rinka gali bandyt 30% pigiau gal net daugiau
dauguma firmos darbuotoju dirbanciu uz firmos ribu jau tajko iki 20% nuolajdas,taj ce kajna kristu mazdaug panasiai per puse,nu gal daugiau truputi...
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

pocys tai kitaip sakant... nlbj ir teapsimoka... manau kad isties geriau pas save isimest... nes 2000-2500lt.... biski mazoka.... sakyciau... jau geriau pas save isimest 4700lt ;)
=)
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

popcys - sorry uz klaida :)
=)
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

Marenasss rašė:aisku :) jimaz... bet kaip manai ar isvis butu imanoma greit prastumt? ar geriau pas save issidet?
jei gajla parduoti uz per mazus litus,taj tikrai pasilik sau :!: (duosi ir man dienele kita paklausyti pas save :D :D :D ) joke :D
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

:D :D :D siaip manau tokia aparatura turetu graziai dirbt... aisku nieko cia ipatingo nera (man taip atrodo) na bet... manau tikrai uzteks... dar blin reikes viska sukist i masina :D
=)
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

Marenasss rašė::D :D :D siaip manau tokia aparatura turetu graziai dirbt... aisku nieko cia ipatingo nera (man taip atrodo) na bet... manau tikrai uzteks... dar blin reikes viska sukist i masina :D
nezinau nieko is tls kas turetu tokio lygio aparatura susidejes,nera isvis tls melomanu,arba yra bet jie neturi litu...
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

tai sakot jau uz 5000lt galima paiimt nebloga cali? o siaip na kiek reiketu investuot uz bamperius ir slenkscius.... na dedant paprastus gana... na kad suzemint ir kad neblogas vaizdas buna... na geriau nei stock ;) na o spoileris tai kita kalba :) na o kiek tikrai geram stovyje kainuotu cali? na be tuning... gal su dujom... ;)
=)
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

popcys na tls tikriausei nera... bet siaip turetu but jau gana greitai :D na jei viskas pagal planus :) na o siaip tai ten bendroj sumoj iseitu gal 2kw? :) ar maziau? man atrodo kad maziau... ane? :)
=)
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

www.autoplius.lt...www.autogidas.lt...jau minejau kajnos normaliu apie 5k litu, o bamperiai ~400lt, lempos skaidrios ~350 (neseniai uzvesta tema),prizeminti (ziurink kajp zeminsi,ar spiruokles ar visa vaziuokle,amortizatorius,sejp jei tvarkyngaj darant,taj cia labai dideli pinigaj),aparatura turi,lieti ratlankiai ce jau ziurint kokiu uzsimanysi nuo 300-3000lt ir daugiau (gal bus jau su lietajs parduodama).
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

Marenasss rašė:popcys na tls tikriausei nera... bet siaip turetu but jau gana greitai :D na jei viskas pagal planus :) na o siaip tai ten bendroj sumoj iseitu gal 2kw? :) ar maziau? man atrodo kad maziau... ane? :)
ne kilovatose esme :!: galia gali ne kolonelem skaiciuoti,o stipintuvu rms sudek ir suzinosi
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

beje pamirsau paklausti o kajp su kondesatoriais,pasakyk kad ir ju butinaj atsiustu bent pora po 1f...kajp zadi tokia galia majtinti...
Marenasss
Naujokas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Marenasss »

na kondensatorius teks jau atskirai pirkt.... :( kiek mazdaug kaina eitu?
=)
Atsakyti