Ketvirtoji mano caliausyte.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Re: Ketvirtoji mano caliausyte.
waidi,apie koki tu davikli? 
kur prie tepalo filtro sukasi tokia kuliuke,kad tavo dacikai rodytu tepalo spaudima 
-
krax
- Klubo Narys
tai kad pas many berods viskas yra 
nepamenu tiksliai,reiks paziet
nepamenu tiksliai,reiks paziet
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Nelabai graziai rudimis pasipuosus, bet bendras vaizdas labai geras. 
cia rudimis is manosios uzsikrete, nes salia buvau atsistojes 
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Buvo nesenai suvirintas glusas
O tai po kazkurios pusnies prisiminiau savo juoduke pirmaja calibra
breeeem breeem. Dugnas sios calibros ne trupucio nenuvyle: taip pat gerai atrodo, kaip ir isore.
Sudetos naujos zvakutes, oro filtras
Buvo bandoma tvarkyti lauko temperaturos rodmenis. Daviklis pats nera pamestas, taciau, prakirstas laidas buvo ir uzsioksidavusi nemaza dalis laido, gal net fiske, del ko tikrai nukencia kontaktai. Kad sutvarkyti, greiciausiai teks imti priekini bamperi salin.
Taip pat tepalo spaudimo dacikas pradejo visai ka kita rodyt, kai taip pat tvarkiau kontaktus. Dabar kiekviena karta uzvedus rodo normaliai, bet po kurio laiko pradeda grybaut, kai pakyla varikio temperatura.
Tvarkant buvo saltoka, tai ilgai sukiotis prie calibros ir gulet po auto negalejau. Kol kas tiek.
Sudetos naujos zvakutes, oro filtras
Buvo bandoma tvarkyti lauko temperaturos rodmenis. Daviklis pats nera pamestas, taciau, prakirstas laidas buvo ir uzsioksidavusi nemaza dalis laido, gal net fiske, del ko tikrai nukencia kontaktai. Kad sutvarkyti, greiciausiai teks imti priekini bamperi salin.
Taip pat tepalo spaudimo dacikas pradejo visai ka kita rodyt, kai taip pat tvarkiau kontaktus. Dabar kiekviena karta uzvedus rodo normaliai, bet po kurio laiko pradeda grybaut, kai pakyla varikio temperatura.
Tvarkant buvo saltoka, tai ilgai sukiotis prie calibros ir gulet po auto negalejau. Kol kas tiek.
-
NightBoy
- Klubo Narys
Tai ka, nors ir negrazu, bet per velykas teko padirbet... Kadangi benzinas tiesiog jau varvejo kiaurai ant zemes, tai reikejo imtis skubiu darbu:

Beda buvo, kad prakiuro vamzdelis(pazymeta foto), tai teko ivirint kita ir pan., taip pat viena zarnele pakeista kuro padavime. Jau jeigu lyst po apacia, tai ir nauja kuro filtra pasikeiciau.

Uzmautos vasarines "tapkes"(padangos), eksplotuojam auto toliau. Siltu dienu proga pagaliau pilnai issiurbliuota, taip pat greitu metu(sia savaite) bus uzlopytos skylutes kedese, tai nebekris i akis. Dziugu, kad praktiskai viskas tebera orginalu, kur bandai lyst ar kazka ardyt.

Beda buvo, kad prakiuro vamzdelis(pazymeta foto), tai teko ivirint kita ir pan., taip pat viena zarnele pakeista kuro padavime. Jau jeigu lyst po apacia, tai ir nauja kuro filtra pasikeiciau.

Uzmautos vasarines "tapkes"(padangos), eksplotuojam auto toliau. Siltu dienu proga pagaliau pilnai issiurbliuota, taip pat greitu metu(sia savaite) bus uzlopytos skylutes kedese, tai nebekris i akis. Dziugu, kad praktiskai viskas tebera orginalu, kur bandai lyst ar kazka ardyt.

-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Labai grazi calibra 
-
deivideliux
- Klubo Narys
Grazus originalas. 
-
NightBoy
- Klubo Narys
Cia siaip pries vasara izanga abi mano mylimos:

-
deivideliux
- Klubo Narys
Abi tavo mylimosios labai grazios. 
I miska nusivezes 
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
<------- miesto parodyt xD
As apie calibra 
-
Atrabotke
- Entuziastas
- Vietovė: Vilkaviskis\KNS
as apie abu xD
-
NightBoy
- Klubo Narys
Pakeisti zvaklaidziai, sutvarkytas rankinis(kas susidure, tai zino, kaip tos bliekutes uzknisa, ant kuriu varztai laikosi, vos ne popierines jos)
Keletas nauju foto skelbimuke http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 26708.html" onclick="window.open(this.href);return false;
veliau permesiu foto i serveri ir sitoje temoje atsidurs 
Keletas nauju foto skelbimuke http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 26708.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dainava
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
Tai ka, jau "i marcias" savo mylimaja?
Labai jau trumpai tu cia su ja pasidziaugei.
Isgaravo meile vienai is mylimuju.
Kaina irgi nebloga uzsimetei. Verta ji tu pinigu, bet niekas nesupranta.
Labai jau trumpai tu cia su ja pasidziaugei.
Isgaravo meile vienai is mylimuju.
Kaina irgi nebloga uzsimetei. Verta ji tu pinigu, bet niekas nesupranta.
-
NightBoy
- Klubo Narys
Per mazai daros tu 85 kw, noris 110kw ar 125kw jau paciupinet
Pigiau parduot neverta, nes pats nerasiu po to ko geresnio uz tokia suma, tai stovi autogide del vaizdo galim sakyt, nes stovis tikrai jos geras ir kaip rasei - "Verta ji tu pinigu, bet niekas nesupranta."
butu noras parduot, kaina tikrai butu kita
gal atsiras pirkejas, kuris supras ka perka, o as tada jau dairyciaus galingesnes calibrytes.
O jei desiu duju iranga, tai skelbimas turbut dings is vis is autogido arba kaina dar keisis i didziaja puse
nes jau pramyniau daugiau nei 6000km, tai paskaiciavau, kad duju iranga butu jau atsipirkus
P.S. Caliausyte svieziai isvaskuota, atnaujintos isores apdailos plasmases kazkokiu skystalu, bet foto nauju dar nedaryta
P.S. Caliausyte svieziai isvaskuota, atnaujintos isores apdailos plasmases kazkokiu skystalu, bet foto nauju dar nedaryta
-
NightBoy
- Klubo Narys
Buvo incidentas pries menesiuka, nepaminejau, biski mano sikniuka kieme pabrozdino ir fara iskale
ot rupuzes
nesenai matavau kompresija savo varikliukui, visuos cilindruos beveik vienoda, skirtumas didziausias 0.4, o kompresija apie 10.
artimiausi planai pasinaudot viewtopic.php?f=4&t=3817" onclick="window.open(this.href);return false; markoooo sukurta tema, pasiskolinus kompa is klubiecio, paziuret, kaip reguos mano masinyte i tokius bajerius(katalizatorius jau ispjautas, kompas dedamas bus artimiausiom dienom)
bandysim c raide numest, kad liktu 20NE 
tai kad visi vazineja su 20ne, nes c raide reiskai cataliztoriu, o ne lemda zonda 
-
NightBoy
- Klubo Narys
Wo weln, vadinas truksta apsiskaitymo, nes skaiciau pagal tema kur nuoroda ikeliau
kol kas C metysis saugiai garaze 
-
krax
- Klubo Narys
c reik ne garaze laikyt,o supirktuvei 
-
NightBoy
- Klubo Narys
Kaupiu toliau informacija apie sita calibraite temoje
C kol kas lieka stoveti garaze(i supirktuve greitu metu nesiruosia keliaut). Su "modintu" kompu truputi pasivazinejau, klaida kompo pasigaudziau ir uzteko tam kartui. Skirtumas pastebetas toks, kad gal greiciau prieme akseleratoriaus pedala
Truputi salonas aptvarkytas, pakeistos rankinio, begiu svirties "odytes", imesti kiti kilimeliai, pakeisti valytuvai ir pakeistas tepalas .
Keitimo artimu metu laukia priekiniai amortizatoriai, galiniai salenblokai ir dar keletas gumu(ant rudens vaziuokle noris truputi apsitvarkyt, nors ir dabar dar skustis negalima)
o cia siaip, kad nuobodu nebutu:

C kol kas lieka stoveti garaze(i supirktuve greitu metu nesiruosia keliaut). Su "modintu" kompu truputi pasivazinejau, klaida kompo pasigaudziau ir uzteko tam kartui. Skirtumas pastebetas toks, kad gal greiciau prieme akseleratoriaus pedala
Truputi salonas aptvarkytas, pakeistos rankinio, begiu svirties "odytes", imesti kiti kilimeliai, pakeisti valytuvai ir pakeistas tepalas .

-
Anticitizen
- Entuziastas
kur pirkai tas odytes ir kiek sumokejai ?