Nieks nelaus man tu ragu ojei nulaus i vieta bus nauji:) del numeriu vargo biski buvo bet tik tiek kad nieks iki galo nedasako kaip ka daryt
P.s. Dekui uz geru ir blogus atsiliepimus
vvaidukss rašė:Nieks nelaus man tu ragu ojei nulaus i vieta bus nauji:) del numeriu vargo biski buvo bet tik tiek kad nieks iki galo nedasako kaip ka daryt
P.s. Dekui uz geru ir blogus atsiliepimus
Tai gal papasakok kaip pavyko? Per pažystamus dareisi ar normaliai eilinio žmogaus keliais?
P.S. Numeriai tai žiūrisi super, bet vat bleee tie ragai.....
Numerius be pazystamu pasidariau gan nesunkiai tik ne su regitriniais sneket reik nes jie tai lohai...
P.s. kodel kai jie buvo ant seriko masinos jie niekam taip nekliuvo?
O tai su kuo? Man irgi aktualu Nu blyn nes Regitroj tai aš dėėėjau maikę plėšyt ten jiems, jei mašina ne iš USA tai per savo lavonus jie tuos numerius duos tik...
Tai matomai iš Civic'istų kažkas dirba Regitroje. Nes bent jau Klaipėdoje tai labai daug Civic'ų važinėjasi su niekuo neipatįngais amerikietiško formato numeriais ir prieky ir gale.
vyrai, pats paprasciausia budas gaut kvadratini numeri , bent jau klaipedoj, (numeris turi but butinai europinis nes kitaip tau duos toki kvadratini kaip ant seno gaziko ar zilo) tai pasirasykit laisvos formos prasyma , kuriame butu isdestyta kokia nors protinga priezastis kodel tau reikia butent kvadratinio, asmeniskai as rasiau kad keisiu bamperiu ir naujuose bamperiuose netilps originalas, tada su tokiu graziai parasytu prasymu eini pas regitros filialo ten jau auksciausia virsininka, jis paskaito ir padeda savo parasa ir stampa ir vsio. nes man klp tai irgi tie nevalos visokius kosmosus snekejo kad negalima ir panaisiai, tipo einama link to kad euopietiskom isvis nebeduot tokiu numeriu...suprasciau kad noreciau uz dyka bet buciau mokejes uz keitima uz siuntima, tai vadinas ir jie butu uzdirbe kapeika, bet va ne, jiems gaila. taigi viskas very simple, nors gal klaipedietis regitros dyrikas normalesnis nei kitu miestu, bet realiai tai pagal visa oficiala tvarka tu turi eiti ne pas tuos valkatas o tiesiai pas dyrika gaut stampa ir tada i balticsign organizuoji kad kazkas nuvestu
-- 2014 04 19, 12:35:16 --
gal nerisliai papasakojau bet jei kas rimtai norit pasidaryt toki numeri pm papasakosiu rimciau
Ne ne, viską aiškiai parašei. Esmė tokia, kad pas jus Klaipėdoj reiškia valdžia normali. Vilniuj tai nei per kur... Nors vienas draugelis kažkaip prasmuko pro Regitros dyriko pavaduotoją - matyt ant geros nuotaikos pataikė
Tai busi klaipedoj nueik ir gausi, bet seip ir betkur turetu duot....bet man rodos ir nesunkiai ten sumakliorint galetum:) nes jis ten su rasaliniu parkeliu padejo parasa ir parase nepriestarauju ))
-- 2014 04 21, 18:31:33 --
Seip jei labai didelis noras yra pasirasyj prasyma ir atsiusk man,as nunesciau pas dyrika ir poto atsiunciu tau