Apie MEET'US ir visa kita! ! !

Diskusija panevėžio miestui.

Moderatorius: SpottAuto

Atsakyti
Noretum
Pradedantysis
Vietovė: Panevezys

Standartinė Noretum »

turbiausia kad nebusiu siandien :(
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Kas rytoj laisvi? Sakyciau reikia kur mieste susitikt visiem susistatyt cali ir palaikyt Dj_Kinder vaziuojanti parade :) ant greicio uzmetem ant galiniu stiklu siokias tokias nakleikas calibra-club ir turetu veliava jau but ryt plavesuojanti Dj_Kinder masinoj :) Viskas vyks kazkas ~17 atrodo tai reiktu kokia 16 ar biski veliau susitikt. Kas pasiraso? Tada sms dar kas nesedi forume parasysciau, kad atlektu. Manau gan gera reklama pasidarytume Panevezy :twisted:
Dj_Kinder
Entuziastas
Vietovė: Panevezio r.

Standartinė Dj_Kinder »

Tai va, as jau su masina busiu Maximos aiksteleje apie 15:00val., ant kelio jau visi turi stoveti 16:00val.(tarp ju ir as),jau visi turi buti isgrazinti, pasipuose, o visa kolona pajudes mazdaug 17:00val.
Cia siokia tokia info. :) Tik tikslaus marsruto nzn.
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

SpottAuto rašė:Kas rytoj laisvi? Sakyciau reikia kur mieste susitikt visiem susistatyt cali ir palaikyt Dj_Kinder vaziuojanti parade :) ant greicio uzmetem ant galiniu stiklu siokias tokias nakleikas calibra-club ir turetu veliava jau but ryt plavesuojanti Dj_Kinder masinoj :) Viskas vyks kazkas ~17 atrodo tai reiktu kokia 16 ar biski veliau susitikt. Kas pasiraso? Tada sms dar kas nesedi forume parasysciau, kad atlektu. Manau gan gera reklama pasidarytume Panevezy :twisted:
Nieko nesupratau,nieko nezinojau,kaip ir anksciau galejot parasyt kas cia vyksta..
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

tik treciadieni meete kazka biski pakalbejom. Nu tipo bus kazkoks ten paradas nuo maximos iki centro, pernai ir buvo, zigioja ten visokie persirenge. Tam parade vieniem padeda Dj_Kinder, ten vaziuos su ispuosta masina ir pan., tai mes tuo pasinaudojam ir pareklamuojam kluba :lol:
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

SpottAuto rašė:tik treciadieni meete kazka biski pakalbejom. Nu tipo bus kazkoks ten paradas nuo maximos iki centro, pernai ir buvo, zigioja ten visokie persirenge. Tam parade vieniem padeda Dj_Kinder, ten vaziuos su ispuosta masina ir pan., tai mes tuo pasinaudojam ir pareklamuojam kluba :lol:
Tik naudos ziuriu teieskot :lol: o jeu rimtai tai jei ikaima neisvaziuosiu pasijungsiu. :lol:
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Tai tu sms koki parasyk ar dar ka. Arba savo numeri i Paveikslėlis nes tavo gal tik vieno ir neturiu :D nes dar reiks susitart kur kaip ir kada kas susitikt galetu, jei tokiu atsiras :lol:
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Tai ka siandien darom? Gal sakau susirenkam prie babilono ir poto per miesta kolona iki kokios centrines maximos i kakadu vaziuojam? Paimciau veliava :lol: :lol:
Dj_Kinder
Entuziastas

Standartinė Dj_Kinder »

Man tinka toks variantas. :)

Paveikslėlis
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Tai gerai isimesiu veliava, dar parasau sms kitiem, kad atvaziuotu. Ai dar cd reikia susirast ir tau foto irasyt, buciau jau pamirses :lol: Dar masina nusiplaut reikia, o kaip tingiu :roll: :)
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

Vel nebusiu..nu naxui siandien,kad sunervavo,tipo atbega sarge pas mane,sako tavo masina dega :idea: :idea: :idea:
pz begom as i aikstele,o gi ziuriu balta mano kalaite stovi :? (nuo gesintuvo)
Zodziu,ikirtau kas buvo,pas mane autonominis sildymas yra,ir vadinasi
buvau kazka prispaudes ir palikes,zodziu biski padumina ten kai ijungi is po masinos,bet ne tiek,kad gaisrine reiktu kviest :idea: zodziu....
reiks atsijungt nafik ta autonomini,zodziu susibiesinau.pavalgau ir miegot einu.
Пить пиво-это наука.
Dj_Kinder
Entuziastas

Standartinė Dj_Kinder »

Noretum rašė:Vel nebusiu..nu naxui siandien,kad sunervavo,tipo atbega sarge pas mane,sako tavo masina dega :idea: :idea: :idea:
buvau kazka prispaudes ir palikes,zodziu biski padumina ten kai ijungi is po masinos,bet ne tiek,kad gaisrine reiktu kviest :idea: zodziu....
reiks atsijungt nafik ta autonomini,zodziu susibiesinau.pavalgau ir miegot einu.
O tai nieko rimto nenutiko? Nieks nenudege?
Dj_Kinder
Entuziastas

Standartinė Dj_Kinder »

Jo, tokia ir kolona bus su 3 auto, jei Egide bus. Na, dar gal kiti atleks... :roll: :?
Dj_Kinder
Entuziastas

Standartinė Dj_Kinder »

Tiesa, as dar turiu toki pasiulyma jums visiems (Calibrieciams) ir jusu antosiom pusem ir draugams. Na, vienu zodziu reikes surinkti 10 zmoniu. :)
Placiau pakalbesim meet'e. :wink:
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

Dj_Kinder rašė:
Noretum rašė:Vel nebusiu..nu naxui siandien,kad sunervavo,tipo atbega sarge pas mane,sako tavo masina dega :idea: :idea: :idea:
O tai nieko rimto nenutiko? Nieks nenudege?
Ne absoliuciai nieko nenutiko,tik kaip sargei 80metu kazkur(tai isivaizduok)visos pajegos buvo sukviestos...medikopteris ir t.t.TEN NET LIEPSNOS jokios nebuvo ir negalejo but,ta su gesintuvu prapute issisklaide tie dumai ir vsio atvaziavo gaisine bereikalingai.ai...
Пить пиво-это наука.
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

Dj_Kinder rašė:Tiesa, as dar turiu toki pasiulyma jums visiems (Calibrieciams) ir jusu antosiom pusem ir draugams. Na, vienu zodziu reikes surinkti 10 zmoniu. :)
Man prabegom papasakok ka sumastei,ar i pm parasyk.idomu 8)
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Parasiau dar 4 gal atvaziuos kas (2 raudonom kur seniau budavo, pilkai ir naujai raudonai) jei 7 susirinktume tai lb gerai butu :)
Dj_Kinder
Entuziastas

Standartinė Dj_Kinder »

Noretum rašė:
Dj_Kinder rašė:Tiesa, as dar turiu toki pasiulyma jums visiems (Calibrieciams) ir jusu antosiom pusem ir draugams. Na, vienu zodziu reikes surinkti 10 zmoniu. :)
Prabegom duosiu sufleriuka - laisvalaikio praleidimo forma... Cia butu mazdaug po kokiu 2sav, na, pasiderintume dar. :) Tu suzinosi veliau, nei kiti, nes tave reikia nubausti. :twisted: :lol:
Dj_Kinder
Entuziastas

Standartinė Dj_Kinder »

SpottAuto rašė:Parasiau dar 4 gal atvaziuos kas (2 raudonom kur seniau budavo, pilkai ir naujai raudonai) jei 7 susirinktume tai lb gerai butu :)
7 Cali... seni geri laikai... kai dar dinozaurai lakste po zaliuojancias pievas...Paveikslėlis
Bet siaip tai butu lb gerai. Na, manau 7 Cali atvaziuos, tam duodu ~20%...
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

Dj_Kinder rašė:
Noretum rašė:
Prabegom duosiu sufleriuka - laisvalaikio praleidimo forma... Cia butu mazdaug po kokiu 2sav, na, pasiderintume dar. :) Tu suzinosi veliau, nei kiti, nes tave reikia nubausti. :twisted: :lol:
:wink:
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Egides irgi nebus :?
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

kaip meetas?kiek buvo?ka veiket?
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Meetas kaip meetas, biski pakalbejom aptarem reikalus :lol: o buvom tik tris ble :evil: as, marenas (raudona cali kur gaisrine ivaziavus buvo) ir Dj_Kinder. Nu va bet paziuresim kas cia tikreiji nariai kai suzinos Dj_Kinder pasiulyma, pasimatis kas tik iesko naudos, o kas del klubo vaziuoja i meetus :lol:
Noretum
Pradedantysis

Standartinė Noretum »

SpottAuto rašė:Meetas kaip meetas, biski pakalbejom aptarem reikalus :lol: o buvom tik tris ble :evil: as, marenas (raudona cali kur gaisrine ivaziavus buvo) ir Dj_Kinder. Nu va bet paziuresim kas cia tikreiji nariai kai suzinos Dj_Kinder pasiulyma, pasimatis kas tik iesko naudos, o kas del klubo vaziuoja i meetus :lol:
Naudos??? :shock: :idea: :) :D geras cia.
Davai,nebekamuok,destyk kas cia per pasiulymai :idea: :wink: davai davai
Пить пиво-это наука.
SpottAuto
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Nu jei Dj_Kinder pasakis anksciau nei meetas tada suzinosi, o jei ka reiks laukt sekancio meeto, nors tada zinosim kad busi. (nors del taves nera ir ka prikist kai gali buni, ne taip kaip kiti :evil: )
Atsakyti