Apie MEET'US ir visa kita! ! !
Moderatorius: SpottAuto
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
Kas rytoj laisvi? Sakyciau reikia kur mieste susitikt visiem susistatyt cali ir palaikyt Dj_Kinder vaziuojanti parade
ant greicio uzmetem ant galiniu stiklu siokias tokias nakleikas calibra-club ir turetu veliava jau but ryt plavesuojanti Dj_Kinder masinoj
Viskas vyks kazkas ~17 atrodo tai reiktu kokia 16 ar biski veliau susitikt. Kas pasiraso? Tada sms dar kas nesedi forume parasysciau, kad atlektu. Manau gan gera reklama pasidarytume Panevezy 
Tai va, as jau su masina busiu Maximos aiksteleje apie 15:00val., ant kelio jau visi turi stoveti 16:00val.(tarp ju ir as),jau visi turi buti isgrazinti, pasipuose, o visa kolona pajudes mazdaug 17:00val.
Cia siokia tokia info.
Tik tikslaus marsruto nzn.
Cia siokia tokia info.
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
Nieko nesupratau,nieko nezinojau,kaip ir anksciau galejot parasyt kas cia vyksta..SpottAuto rašė:Kas rytoj laisvi? Sakyciau reikia kur mieste susitikt visiem susistatyt cali ir palaikyt Dj_Kinder vaziuojanti paradeant greicio uzmetem ant galiniu stiklu siokias tokias nakleikas calibra-club ir turetu veliava jau but ryt plavesuojanti Dj_Kinder masinoj
Viskas vyks kazkas ~17 atrodo tai reiktu kokia 16 ar biski veliau susitikt. Kas pasiraso? Tada sms dar kas nesedi forume parasysciau, kad atlektu. Manau gan gera reklama pasidarytume Panevezy
Пить пиво-это наука.
Tik naudos ziuriu teieskotSpottAuto rašė:tik treciadieni meete kazka biski pakalbejom. Nu tipo bus kazkoks ten paradas nuo maximos iki centro, pernai ir buvo, zigioja ten visokie persirenge. Tam parade vieniem padeda Dj_Kinder, ten vaziuos su ispuosta masina ir pan., tai mes tuo pasinaudojam ir pareklamuojam kluba
Пить пиво-это наука.
Vel nebusiu..nu naxui siandien,kad sunervavo,tipo atbega sarge pas mane,sako tavo masina dega
pz begom as i aikstele,o gi ziuriu balta mano kalaite stovi
(nuo gesintuvo)
Zodziu,ikirtau kas buvo,pas mane autonominis sildymas yra,ir vadinasi
buvau kazka prispaudes ir palikes,zodziu biski padumina ten kai ijungi is po masinos,bet ne tiek,kad gaisrine reiktu kviest
zodziu....
reiks atsijungt nafik ta autonomini,zodziu susibiesinau.pavalgau ir miegot einu.
pz begom as i aikstele,o gi ziuriu balta mano kalaite stovi
buvau kazka prispaudes ir palikes,zodziu biski padumina ten kai ijungi is po masinos,bet ne tiek,kad gaisrine reiktu kviest
reiks atsijungt nafik ta autonomini,zodziu susibiesinau.pavalgau ir miegot einu.
Пить пиво-это наука.
O tai nieko rimto nenutiko? Nieks nenudege?Noretum rašė:Vel nebusiu..nu naxui siandien,kad sunervavo,tipo atbega sarge pas mane,sako tavo masina dega![]()
![]()
![]()
pz begom as i aikstele,o gi ziuriu balta mano kalaite stovi(nuo gesintuvo)
buvau kazka prispaudes ir palikes,zodziu biski padumina ten kai ijungi is po masinos,bet ne tiek,kad gaisrine reiktu kviestzodziu....
Ne absoliuciai nieko nenutiko,tik kaip sargei 80metu kazkur(tai isivaizduok)visos pajegos buvo sukviestos...medikopteris ir t.t.TEN NET LIEPSNOS jokios nebuvo ir negalejo but,ta su gesintuvu prapute issisklaide tie dumai ir vsio atvaziavo gaisine bereikalingai.ai...Dj_Kinder rašė:O tai nieko rimto nenutiko? Nieks nenudege?Noretum rašė:Vel nebusiu..nu naxui siandien,kad sunervavo,tipo atbega sarge pas mane,sako tavo masina dega![]()
![]()
![]()
pz begom as i aikstele,o gi ziuriu balta mano kalaite stovi(nuo gesintuvo)
buvau kazka prispaudes ir palikes,zodziu biski padumina ten kai ijungi is po masinos,bet ne tiek,kad gaisrine reiktu kviestzodziu....
Пить пиво-это наука.
Prabegom duosiu sufleriuka - laisvalaikio praleidimo forma... Cia butu mazdaug po kokiu 2sav, na, pasiderintume dar.Noretum rašė:Man prabegom papasakok ka sumastei,ar i pm parasyk.idomuDj_Kinder rašė:Tiesa, as dar turiu toki pasiulyma jums visiems (Calibrieciams) ir jusu antosiom pusem ir draugams. Na, vienu zodziu reikes surinkti 10 zmoniu.![]()
Placiau pakalbesim meet'e.
7 Cali... seni geri laikai... kai dar dinozaurai lakste po zaliuojancias pievas...SpottAuto rašė:Parasiau dar 4 gal atvaziuos kas (2 raudonom kur seniau budavo, pilkai ir naujai raudonai) jei 7 susirinktume tai lb gerai butu

Bet siaip tai butu lb gerai. Na, manau 7 Cali atvaziuos, tam duodu ~20%...
Dj_Kinder rašė:Prabegom duosiu sufleriuka - laisvalaikio praleidimo forma... Cia butu mazdaug po kokiu 2sav, na, pasiderintume dar.Noretum rašė:Man prabegom papasakok ka sumastei,ar i pm parasyk.idomuDj_Kinder rašė:Tiesa, as dar turiu toki pasiulyma jums visiems (Calibrieciams) ir jusu antosiom pusem ir draugams. Na, vienu zodziu reikes surinkti 10 zmoniu.![]()
Placiau pakalbesim meet'e.Tu suzinosi veliau, nei kiti, nes tave reikia nubausti.
![]()
Пить пиво-это наука.
Naudos???SpottAuto rašė:Meetas kaip meetas, biski pakalbejom aptarem reikaluso buvom tik tris ble
as, marenas (raudona cali kur gaisrine ivaziavus buvo) ir Dj_Kinder. Nu va bet paziuresim kas cia tikreiji nariai kai suzinos Dj_Kinder pasiulyma, pasimatis kas tik iesko naudos, o kas del klubo vaziuoja i meetus
Davai,nebekamuok,destyk kas cia per pasiulymai
Пить пиво-это наука.