mis ukmerge 2008 balsavimas
visu pirma taj lb dekingas visiem kurie balsavot ir kurie vis dar balsuojat
ir kad tajp uzsikretet situo virusu 
komisija
balsavimas turejo vykt iki balandzio menesio taj yra iki kadawyks pats konkursas... wat katik susinervines paskambinau taj situacija tokia ir pernaj buvo nunulinti balsavimai, kas kodel nej simai nei man nepaaiskino... taciau jeigu pagal pernai metu scenariju taj nunulinimas buvo vienas
dar ziniu del tos MIS UKMERGES drauge dalivauja, taciau laimeti ten nera sansu nes kiek man zinoma taj ten laimima tik pinigu pagalba, tam tarpe ir simos pusesere laimejus ta konkursa del dedes storos pinigines... na kajp daug kur kas daugiau duoda tas ir laimi
o tas internetinis balsavimas yra kajp viena nominaciju taj yra MIS UKMERGE LT, ir kaj suzinojom kad ten laimet nera sansu, taj nors padekim gaut ta nominacija.... bent jau as dar nepasiduosiu
lb tikiuosi kad neliksiu vienas lauke karys ir istvermingiausi man padesit iki galo

komisija
dar ziniu del tos MIS UKMERGES drauge dalivauja, taciau laimeti ten nera sansu nes kiek man zinoma taj ten laimima tik pinigu pagalba, tam tarpe ir simos pusesere laimejus ta konkursa del dedes storos pinigines... na kajp daug kur kas daugiau duoda tas ir laimi
o tas internetinis balsavimas yra kajp viena nominaciju taj yra MIS UKMERGE LT, ir kaj suzinojom kad ten laimet nera sansu, taj nors padekim gaut ta nominacija.... bent jau as dar nepasiduosiu
-
NosTraDamX
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
-
NosTraDamX
- Entuziastas
-
NosTraDamX
- Entuziastas