gaga rašė:nu ziurek Vitalka su tom panom
bus poto kaip su Aurelija, sakai jos nepazisti o ji tave pazista puikiai
nu del max'so tai nezinau, juk neisi vienas
i Neopoli tai gal ir eiciau
o kox skirtumas, ???
zinok Neo sien muzona nebus - vien popsas nu Cicins ir visa saika:), tai geriau i maxa, arba i metro ten jau ustikrintai geras muzonas.
o kox skirtumas, ???
zinok Neo sien muzona nebus - vien popsas nu Cicins ir visa saika:), tai geriau i maxa, arba i metro ten jau ustikrintai geras muzonas.
nu matai man max'as nelabai patinka
o palau kur tas Metro ir kas ten gero ?
o kox skirtumas, ???
tai kad max'as irgi kiek zinau penktadieni varo popsa
o kox skirtumas, ???
Play7 rašė:
o kox skirtumas, ???
kas cia varo pries popsa ?Popsas irgi gerai
niu ma tai tinka visokia
nu tik isskirciau kaimo kapelas ir metala
sveiki vyriukai niekas manes neperspejo kad keiciasi adresas todel nemaciau kas cia vyskta tik dabar pabandziau su lt veikia gal siandien yra norinciu ziureti kasi tada vel reiketu neopoli uzsisakyti staliuka ir tiesa jis siandien anksciau 20:40 jai yra norinciu atsiliepkit
zmogis rašė:sveiki vyriukai niekas manes neperspejo kad keiciasi adresas todel nemaciau kas cia vyskta tik dabar pabandziau su lt veikia gal siandien yra norinciu ziureti kasi tada vel reiketu neopoli uzsisakyti staliuka ir tiesa jis siandien anksciau 20:40 jai yra norinciu atsiliepkit
nu zinai uz visus kalbeti negalima siaip butu ydomu paziureti bet reiketu vaziuoti be masinu nes norisi alaus atsigerti viena kita bokala nu gerai tada uzsakysiu staliuka siam vakarui ir ziuresim kas dar eis. siaip noretusi kad butu kuo daugiau nes kasis bus anksciau negu ana treciadieni gerai uzsakysiu jai niekas neis taip ir zinokit
zmogis rašė:nu zinai uz visus kalbeti negalima siaip butu ydomu paziureti bet reiketu vaziuoti be masinu nes norisi alaus atsigerti viena kita bokala nu gerai tada uzsakysiu staliuka siam vakarui ir ziuresim kas dar eis. siaip noretusi kad butu kuo daugiau nes kasis bus anksciau negu ana treciadieni gerai uzsakysiu jai niekas neis taip ir zinokit
uzsakik, bet ne ta pati, o tai viel spjaudisi man i mixa
jai uzsives mano darbinis kibiras tai prilexiu prie norfos yprastu metu, o jai ne susitixim neo, pasimsiu panele ir atvarisim su taxu. tai iki vakaro byciuliai
zmogis rašė:nu zinai uz visus kalbeti negalima siaip butu ydomu paziureti bet reiketu vaziuoti be masinu nes norisi alaus atsigerti viena kita bokala nu gerai tada uzsakysiu staliuka siam vakarui ir ziuresim kas dar eis. siaip noretusi kad butu kuo daugiau nes kasis bus anksciau negu ana treciadieni gerai uzsakysiu jai niekas neis taip ir zinokit
uzsakik, bet ne ta pati, o tai viel spjaudisi man i mixa
jai uzsives mano darbinis kibiras tai prilexiu prie norfos yprastu metu, o jai ne susitixim neo, pasimsiu panele ir atvarisim su taxu. tai iki vakaro byciuliai
iki vakaro
tik nezinau kurio nes daba galva sukasi
play7 uzsakiau staliuka neo ir jsi yra skirtas 8 asmenim. jai bus tas pats ir jai nenori kad butu kaip anakart tai leis mane i savo vieta gerai zyriukai iki vakaro staliukas yra
zmogis rašė:play7 uzsakiau staliuka neo ir jsi yra skirtas 8 asmenim. jai bus tas pats ir jai nenori kad butu kaip anakart tai leis mane i savo vieta gerai zyriukai iki vakaro staliukas yra
aciu, tikras orgonizatorius , AMD sien ne bus tai , jai ka sidiesi vienas toj pusej pasimk panele, kad nebutu liuna.
nezinau kaip iseis su ta panele. ai pasedesiu vienas pala pala as einu ziureti krepsinio gerai visi esat laukiame 20:00 prie XXL Norfa o poto leksi i neopoli kasi ziureti iki vakaro