maciau kolegas....
Re: maciau kolegas....
nu klubas ne mano, o visu, bet tik tiek kad klubo lipdukas jau nebeturi vertes.......
Patikėk, dėl jo tikrai buvo pavargta. Iš pradžių aplankiau bent kelias reklamos įmones, kurios gamina lipdukus, bet mano turimas pavyzdys joms netiko. Tada tik sugalvojau parašyt deivideliux, iš kurio ir gavau. + vien dėl lipduko važiavau ~40km 
ne materialine verte cia turima omeny ....
Tai tas ir yra, kad vargau dėl jo 
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Vaiduk, dabar jeigu apie tu lipduku skraidyma i sonus ir verte...
1. Nu gi nuvarai ir pasigamini tu ju kiek nori, apsiklijuoji kad ir visa masina(golfa, bmw ar kita bruda) ir kas man uzdraus? Atvaziuosi gal nuplesi?
2. Nueik i ta pati autogida ir paziurek, kiek ten lipduku skraido, o tu ten nei tu zmoniu mates, nei girdejes...
3. Klubas slubuojantis ir reiktu tik dziaugtis, kad ateina zmones i foruma, tvarko savo calibras ir nori su mumis bendrauti
o ne tai, kad nusiperka ir "nemyli" savo aparato
manau, kad Oxazzz calibra visai nebloga ir tas lipdukas ten baisiai neatrodys
na, bet fotkese atrodo, kad truputi sleivai uzklijuotas
4. Zinoma, seniau buvo visai kitaip ziurima i si reikala. Dabar dziaugies, kad i mini meetus dar atvaziuoja 4-5 calibros ir turi noro bent pro miesta pralekt... Kai budavo GM'ai 3 kartus metuos, buvo naujiem nariam ypac paprasciau i kazkuri atvykti, pasikrikstyti... O dabar, viena kart metuos neaisku kuriam gale Lietuvos(gerai, kad dar Lietuvoje) ir nezinai, ar dirbi ta diena, ar kitas velnias gali uzpult.
5. Zinoma, pats noreciau, kad tie lipdukai puostu tik aktyviu nariu calibras, bet kai tiek calibru parduotu su atributika ir pan, tai jau sunkiai imanoma
1. Nu gi nuvarai ir pasigamini tu ju kiek nori, apsiklijuoji kad ir visa masina(golfa, bmw ar kita bruda) ir kas man uzdraus? Atvaziuosi gal nuplesi?
2. Nueik i ta pati autogida ir paziurek, kiek ten lipduku skraido, o tu ten nei tu zmoniu mates, nei girdejes...
3. Klubas slubuojantis ir reiktu tik dziaugtis, kad ateina zmones i foruma, tvarko savo calibras ir nori su mumis bendrauti
4. Zinoma, seniau buvo visai kitaip ziurima i si reikala. Dabar dziaugies, kad i mini meetus dar atvaziuoja 4-5 calibros ir turi noro bent pro miesta pralekt... Kai budavo GM'ai 3 kartus metuos, buvo naujiem nariam ypac paprasciau i kazkuri atvykti, pasikrikstyti... O dabar, viena kart metuos neaisku kuriam gale Lietuvos(gerai, kad dar Lietuvoje) ir nezinai, ar dirbi ta diena, ar kitas velnias gali uzpult.
5. Zinoma, pats noreciau, kad tie lipdukai puostu tik aktyviu nariu calibras, bet kai tiek calibru parduotu su atributika ir pan, tai jau sunkiai imanoma
Paskutinį kartą redagavo NightBoy 28 Bir 2011, 14:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Visi savaip vertina ta lipduko verte...
Mano atveju mane pakrikstijo ir dar 2 metus vazinejau be lipduko ir remeliu, tai man ta atributika labai vertinga, as didziuojuos, kad mano Calibra puosia Calibra Club logotipai ir remeliai...tai net savotiska atsakomybe ir garbe.
Oxazzz`as pats apsieme privilegija buti klubo nariu ir dalyvauti jos veikloje...pats su juo kalbejau, maciau kaip vaziavo su Calibra, ir nemanau, kad greitu laiku pamatysim jo Calibra griovyje ar Autogide.
Taika.
Taika.
nu tu manai vienaip , as savaip ...nu as nieko jam nesakau, cale grazi tvarkinga bet nenustebciau kad jinai neuzilgo atsidurs autogide ....beje ziurejau as autogide viena diena visas cales tai nepamenu gerai kad daug tu lipalu buciau mates ...
-
NightBoy
- Klubo Narys
Calibru skelbimus kas dien perziuriu be jokio tikslo
Nera taip buve, kad nebutu skelbimuose calibru be klubo atributikos(remeliu ar lipduku)
Palauksim 10 metu, bus kitoks poziuris i calibras
tik idomu, kiek is musu dar jas tures 
-
deivideliux
- Klubo Narys
As savaja va taip...

-
NightBoy
- Klubo Narys
va cia tai super konservavimas
o siaip man niekad nepatiko poziuris i naujokus sitame forume ir jie dazniausiai ilgai cia neuzsibudavo. Tai kaip po to galima tiketis nauju veidu meetuose ? Mazdaug, esi naujokas, tylek, smirdek ir nieko tau negalima 
Suprantamas ir vvaidukss, ir NightBoy požiūris. 
Aš irgi nekrikštyta, tai reiškia, kad irgi neturiu teisės turėti klubo atributikos?vvaidukss rašė:nu tu manai vienaip , as savaip ...nu as nieko jam nesakau, cale grazi tvarkinga bet nenustebciau kad jinai neuzilgo atsidurs autogide ....beje ziurejau as autogide viena diena visas cales tai nepamenu gerai kad daug tu lipalu buciau mates ...
klaipedoj daugiau ir nebus nei 5 calibros, nu 6 geriausiu atveju jei mazylis pasirodys ....beje vakar buvau ji sutikes prieglaudoj , zadejo meete pasirodyt su savo lialia
-- 2011 06 28, 14:26:46 --
-- 2011 06 28, 14:27:44 --
-- 2011 06 28, 14:26:46 --
tylek nebent tuo atveju jei sudai is burnos drimba, jei protingai sneka tai man tas pats, bet jei kelia bangas ir seip tada tai jau nekoks poziuris...NightBoy rašė:va cia tai super konservavimas![]()
o siaip man niekad nepatiko poziuris i naujokus sitame forume ir jie dazniausiai ilgai cia neuzsibudavo. Tai kaip po to galima tiketis nauju veidu meetuose ? Mazdaug, esi naujokas, tylek, smirdek ir nieko tau negalima
-- 2011 06 28, 14:27:44 --
galva guldau uz viena zmogu kuris tures calibra nebent ja kas pavogtu ar sudauzytu nepataisomai ...NightBoy rašė:Calibru skelbimus kas dien perziuriu be jokio tiksloNera taip buve, kad nebutu skelbimuose calibru be klubo atributikos(remeliu ar lipduku)
Palauksim 10 metu, bus kitoks poziuris i calibras
tik idomu, kiek is musu dar jas tures
-
NightBoy
- Klubo Narys
Tai jei tures, tada turbut jau bus galima pradet skaiciuot klubo atributika ir likusiu nariu sarasa, nes daug calibru bus jau "paskerstu"
o siai dienai padiskutuot galim daug klausimu, bet ir liks viskas diskusijomis, nes niekas neapsiims tu reikalu tvarkyti ir priziureti... Organizuoti GMUS, krikstynas, atributikos klausimus, klubo vardo platinima visuomeneje, rasyti straipsnius, atlikti gerus darbus ir taip reklamuotis, kas anksciau buvo vykdoma. Reik dziaugtis, kad dar kas foruma priziuri ir remia, tai bent cia galime susiburti is skirtingu miestu ir dar kazka suderinti 
pritariu
arturas18 ,drage uzmatytas
papypinta ,bet be atsako ;D
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
kazkaip nelabai pastebejau
pirma karta sitoj aplinkoj, tai kazkaip susikaupes buvau 
Aleksavdr20 iš Dusetų kur galvą ruošėsi šlifuoti-kur jis dabar?Karambas? Labai kam nors kliuvo?Grasino?Ižeidinėjo?NightBoy rašė:va cia tai super konservavimas![]()
)Geriau ta Calibra tegu lieka tame tvarte...( Gana nesenas išsireiškimas.Gal prisiminkim kieno?
Forumas, tai savotiskas visuomenes mikro modelis, kaip zinai su pakantumu Lietuvoje nelabai kokie reikalai, todel ........... et ilgai aiskinti, bet seniau sis forumas tikrai issiskyre didesne tolerancija kitaip manantiems, galvojantiems ar atliekantiems su automobiliu ar jo tobulinimu kazka kas nevisai telpa i tradicinio mastymo esme (kad ir kamikadzes baikos su tempimo virve ir pan
)
Dekui uz pagalba gelbstint kalibra Lalaimiui ir Vaidukui
Saunuoliai vyrai, visada gali pasikliauti 
mazeikiuos melyna cali ECR numeris,gal kas is forumieciu/klubieciu
dar apie siaulius berods geltona cali
dar apie siaulius berods geltona cali
-
deivideliux
- Klubo Narys
Geltona ir as uzmaciau i pavakare apie 18h. 
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
justai ble,ECR juk maniske 
o as ir galvoju,numeris matytas,ratai irgi tie R17 
graziai atrodo
graziai atrodo
-