WiliusG Auto.
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Surinkinet pradet planuoju send, nuo db iki kol jegos leis ir kava nesibaigs
calibriS jei tu zmogau galis avo masinai skirti tik 400lt ir juokint kaimo zmones su ja tada sekmes tau
taip, i kaina kiek sumokejau iejo ir spakliavimas, nesijaudink duobiu ant Cali nera
Tikiuosi mano vargses akys netures progos pamatyt tavo "puikiai" perdazyta Cali uz 400lt
Cali man netik metalo gabalas, kazkas daugiau ji man, todel investavau didziulius pinigus y azyma, nes tai manau viena svarbiausiu ka reik padaryt turint auto, ir norint ji pagrazint. Neperdazinesiu jos kas diena, todel tai ir savotiska investicija i ateiti
calibriS jei tu zmogau galis avo masinai skirti tik 400lt ir juokint kaimo zmones su ja tada sekmes tau
taip, i kaina kiek sumokejau iejo ir spakliavimas, nesijaudink duobiu ant Cali nera
Tikiuosi mano vargses akys netures progos pamatyt tavo "puikiai" perdazyta Cali uz 400lt
Cali man netik metalo gabalas, kazkas daugiau ji man, todel investavau didziulius pinigus y azyma, nes tai manau viena svarbiausiu ka reik padaryt turint auto, ir norint ji pagrazint. Neperdazinesiu jos kas diena, todel tai ir savotiska investicija i ateiti
[WhItE bItCh EdItIoN]
Na, dazymo kaina tai mano akimis kiek didoka, tai jau isvaziuodamas garantijos nepamirsk paprasyt. O siaip megstu pasiknebineti aplink automobili tai yra buve kad neesant iseities keleta soniniu detaliu daziau beveik lauko salygomis (aisku tai isimtis ir to pastoviai daryti nesiulau),ir rezultatu likau pats nustebintas, nes kaip ir visai pavyko. Beje, kiek zinau apytikriai uz pora simtu pinigu galima issinuomoti dazymo kameras automobilio nudazymui pvz, kad ir Kaune ( del kitu miestu neesu domejesis tai negaliu teigti), tad telieka susirasti zmogu turinti gera ranka ir aki dazymui ir pirmyn. Ir nereikia idealizuoti tu profu ar garsiu servisu, jiems taip pat visko pasitaiko( aisku gerokai reciau
) Yra buve, kad savo auto atsiemes is vieno serviso variau i kita servisa, kad istaisytu ar dadarytu tai ko anie nepadare (neprisiverciau pirmajame servise ieskoti teisybes ir dar karta patiketi savo auto kreivarankiams)
-
WiliusG
- Veteranas
Pilno perdazymo kaina su isrinkimu ir surinkimu yra 3.5k. As tiek nemokejau, nes isrinkau ir surenku dabar pats. beje kapota buvau pats paruoses, didziasias duobes mazdaug uzspakliaves kebule. Todel gavosi pigiau
Ernix - keiciant spalva duris nuimti reikia. As emiau ir sparnus nes juos reikejo keist. bagazines dangcio nuimt nebutina.
Ernix - keiciant spalva duris nuimti reikia. As emiau ir sparnus nes juos reikejo keist. bagazines dangcio nuimt nebutina.
[WhItE bItCh EdItIoN]
aisku yra ir tokiu kaip tu 3500lt kisa na na pasiziuresiu ka tu po metu kalbesiWiliusG rašė:Surinkinet pradet planuoju send, nuo db iki kol jegos leis ir kava nesibaigs![]()
![]()
![]()
calibriS jei tu zmogau galis avo masinai skirti tik 400lt ir juokint kaimo zmones su ja tada sekmes tau![]()
taip, i kaina kiek sumokejau iejo ir spakliavimas, nesijaudink duobiu ant Cali nera![]()
atcibos ir ziureti i jia
o jus debilai nesugebate dazyi tai gal patylekite tik sneketi tegalite:) 99 cia zmoniu snekuciai
i auto pasiziuri tai graudu darosi bet cia peza kad kalnus grauna
e e pristabdyk bazara,tai gal sawo yspudingaja auto rodyk
nezinau,kas pas tawe per auto,kad rudys kas met lenda
nors pas mane ir cali,bet jau antri metai eina,o jokios rudies ne zenklo,krc kaip tokie profai ant lauko daro,tai kasmet ir persidarineja 
[url=http://s757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/?action=view¤t=DSCF1089.jpg][img]http://i757.photobucket.com/albums/xx212/waidasb/th_DSCF1089.jpg[/img][/url]
1. Jam 15-16
2. Jo cali (jei tokia turi) panashi i shita: http://www.redline.lt/wp-content/upload ... a-ugly.jpg
3. Jis dazho/tvarko/vairuoja ir viska kita daro geriau nei mes
4. Jo YSPUDINGAI mashina yra geresne ir grazhesne nei musu
5. Komentaru daugiau manau nebereik
Dar vienas malalietka ir tiek 
2. Jo cali (jei tokia turi) panashi i shita: http://www.redline.lt/wp-content/upload ... a-ugly.jpg
3. Jis dazho/tvarko/vairuoja ir viska kita daro geriau nei mes
4. Jo YSPUDINGAI mashina yra geresne ir grazhesne nei musu
5. Komentaru daugiau manau nebereik
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
-
WiliusG
- Veteranas
mOS +1
Surinkinet maisna tai eina na*uj... Viskas butu ok jei ne dureliu langai ir gumos aplink, kaip viska sudet kad viskas butu ciki net nezinau...
na nors soninius galinius langus isidejau visai lengvai, gal kas ka patarsit su dureliu langais ir tom gumom virsui kaip jas lengviau pastatyt i vieta? db vairuotojo duris uzsidaro su iverzimu, tik apkeli rankena ir duris pacios atsoksta nuo kebulo. Jus patarkit, o as einu kitko rinkt
Surinkinet maisna tai eina na*uj... Viskas butu ok jei ne dureliu langai ir gumos aplink, kaip viska sudet kad viskas butu ciki net nezinau...
na nors soninius galinius langus isidejau visai lengvai, gal kas ka patarsit su dureliu langais ir tom gumom virsui kaip jas lengviau pastatyt i vieta? db vairuotojo duris uzsidaro su iverzimu, tik apkeli rankena ir duris pacios atsoksta nuo kebulo. Jus patarkit, o as einu kitko rinkt
[WhItE bItCh EdItIoN]
jei neklystu to calibris masina kazkada atrode taip http://www.ve.lt/dialog.footer.foto.php ... 06/a1m.jpg
nezinau kaip dabar
nezinau kaip dabar