Begio metima i atbuline pavara su garsu
prie to pacio.pradejo junginetis sunkokai 2 pavara artodo kad stringa.jei pravaziuoji ilgiau atrodo vel viskas gerai,bet jei masina ilgiau pastovi vel pradeda sunkiai junginetis,man atrodo kol tepalai neuzsila.visos kitos gali su vienu pirstu junginet.tepalai pakeisti i pavaru deze.sankaba stovi auksciau stabz pedalo.man itartinai atrodo,nuo pavaru dezes pirmas sujungimas ira labai laisvas,ten kazkos velos gabaliukas ikistas,gal ten pabandyt varzta koki idet kad jis nesijudintu taip lengvai.o gal ten taip turi but nezinau.o gal sankaba pareguliuot.2l 8v.
the-best-calibra-club-lithuania.
issprendziau jau problemele,uztrukau 20 min.kniso prota tas sujungimas prie pavaru dezes.paemiau isardziau ji bandziau kist 8 varzta,i virsutine skyle ilindo tiko kakras,o apatine buvo biski siauresne,ciupau drele apatine skyle truputi pragreziau praplatinau.suverziau gerai,dabar nebeturi jis ten jokio laisvuvo kaip pries tai buvo.dabar 1ir 2 pavara su vienu pirtu jungineju,jau buvau isigandes galvojau jau rimciau kas nors gali but.
the-best-calibra-club-lithuania.
reikejo negrezt o sriegt,but nereikeja gaikes detmarius36 rašė:issprendziau jau problemele,uztrukau 20 min.kniso prota tas sujungimas prie pavaru dezes.paemiau isardziau ji bandziau kist 8 varzta,i virsutine skyle ilindo tiko kakras,o apatine buvo biski siauresne,ciupau drele apatine skyle truputi pragreziau praplatinau.suverziau gerai,dabar nebeturi jis ten jokio laisvuvo kaip pries tai buvo.dabar 1ir 2 pavara su vienu pirtu jungineju,jau buvau isigandes galvojau jau rimciau kas nors gali but.
Omega B 2.0(XEV+NE)
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
Astra F-CC 1.7D Turbo Intercooler [For now stock]
aka Kardanas
Sveiki, kad naujos temos nedaryti tai cia paklausiu. vaziuojant su atbuline pavara kazkas labai traska kai letai isjudu is viatos tai nieko bet jei truputi daugiau gazo tai laabai jau traska. Gal zinot kas galetu buti? ir ar jau reikia taisyti? nes viena masina teturiu, o i darba tai reikia vazineti.
Dekui is anksto
Dekui is anksto
Traskejimo garsas tai labai panasus i granatos bet i prieki vaziuojant nieko panasaus nera net ir pilnai susukus vaira. O atbuline ir nesusukus vairo vaziuojant baisiai traska kai daugiau paspaudziu. O ar negaletu cia butu del susidevejusiu variklio pagalviu? Nes jau senai vazineju su blogom ir jauciu diskomforta perjungiant pavara.