galetu kaip minejo pasodint dviem metams
nereiktu sklaidytis...
ir isvis susiktoj marijos zemej gali daryt ka nori... 24m 7 kartus teistas tai toks pydaras jau recidyvistas ir ji is leist i laisve galiam tik per kamina...
p.s. cia tik mano asmenine nuomone
tai ka noret su musu sistema jei 6 zmones uzuses 8 metus gauni laisvo rezimo kaliuzej, arba tas kur tris vaikus nuskyne, irgi kiek ten 11 metu gavo? o ce per telika ziurejau KARAS KELIUOSE, tai pripises ir bego nuo mentu , tai uz pavojinga vairavima ir vairavima isgerus gavo 6 metus kaliuzes ....vat ce tai manau teisybe
o man nejuokinga. nes tie merai buvo kazko uzvartoje. drasiai teigti kad shaude ish calibros atsidare galines dureles, absurdas! jai jie taip teigia tai tada tas automobilis negalejo buti calibra, tai taip iseina kad jie mum i darza akmenu primete.dabar tik belieka prisiteist pinigu uz calibra-club shmeishta ir moraline zala
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
esherys rašė:o man nejuokinga. nes tie merai buvo kazko uzvartoje. drasiai teigti kad shaude ish calibros atsidare galines dureles, absurdas! jai jie taip teigia tai tada tas automobilis negalejo buti calibra, tai taip iseina kad jie mum i darza akmenu primete.dabar tik belieka prisiteist pinigu uz calibra-club shmeishta ir moraline zala
kad ir vartot nereikia.. vaziuoji sau ramiai, ogi ziuri, sautuvas kysoja is kaimyminio auto.. tai patikek ir sventas Petras gali pradet vaidentis ir nieko nereiks vartot.. del moralines zalos taipogi dristu papriestarauti.. ar buvo pamineta, kad tai klubieciai? ne. tai kaip ir klubui nera zalos..
1991m, c20ne - SOLD
1997m astra X17DTL - vailokas
1998m megane scenic 1,6+LPG power
As suprantu kad jaunimas vartoja visoki mesla taciau sitas tai toks vaizdas irgi kad tuo metu buvo grama viena kita uzsimetes Keturdure calibra su sesiom zapaskem ant veidrodeliu . .