as kai keiciau pirma karta kalades ir diskus tai meistras man atsuko viska, pakeite ir ta cilindriuka su kazkokiu inagiu atstume atgal, nei orino kazka nei ka, susuko visus varztus atgal i vsio ....beje kad jau tema apie tai tai kas kiek daugmaz reik keist stabdziu skysti ? cali pas mane jau pora metu bet as jo nekeiciau tai dabar susimasciau...tik be tu nesamoniu atsakykit...
Python rašė:tam kad kai naujos kaladeles, tai cilindriuka reikia suspaust i minimalia padeti, kad taip padaryt reikia atsukt orinimo taska, pakeitus kaladeles patartina nuorint sistema (kaip minimalus kriterijus) taipogi praverstu stabdziu skyscio pakeitimas, taip kad xebra....
niekad neorinau keiciant kalades,stabdziai puikus,spaudziant cilindra skystis gryzta atgal i bakeli,o kad keist reik zinau,tik neprisiruosiu
nuorinima atsukus lengviau susispaudzia,bet tada reik i bakeli dapilt skyscio
marius36
o tu pries tai esi opel turejas? as ju 4 ir visiem sunkokai stabdis spaudesi palyginus su kitom pvz. bmw5 pirma kart isedes vos per stikla neislindau.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
na pilna visokiu rusisku metodu, bet kazkaip as esu isitikines, kad jei yra padaryta nuorinimo taskas, tai kam ten per prievarta ispletinet cilindriuka, kaip per prievarta grazinamas skystis i bakeli per voztuva, kam to reikai? beje ne mano reikalas,kiekvienas savo masinoj daro ka nori, sekmes
Python rašė:na pilna visokiu rusisku metodu, bet kazkaip as esu isitikines, kad jei yra padaryta nuorinimo taskas, tai kam ten per prievarta ispletinet cilindriuka, kaip per prievarta grazinamas skystis i bakeli per voztuva, kam to reikai? beje ne mano reikalas,kiekvienas savo masinoj daro ka nori, sekmes
nesupratau apie koki voztuva kalbi,o kad per prievarta jis gryzta tj tiek ten tos prievartos
apie ta kuris stumia hidroli i jusu cilindriukus yra toks gan platus daigtas panasus i diska prie variklio.... (cilindriukas) "tiek ten tos ir prievartos" bet jei padaryta, akd jos nesukeltum tai turbut neverta, nu man tas pats, ne mano bedos, darot kaip mokat ir tiek
rasau pakauses bet jus cia ir gryba pjaunat. cilindriukas(suporto) grysta (atlaisvina stabdzius) su savo sandarinimo ziedu. jis stabdant deformuojas, po to grysta atgal.nedaug gal koki 1,5 mm.buna bedu kai pastringa pacio suporto cilindriukai, vat tada pradeda lankstyti stabziu diskus. kaladeles keiciant tikrai nieko orint nereikia. o ir orinant nereik 2 organizmu galima padaryt vienam. isbandyta nnnnnnnnnnkartu ka domina PM.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
man atrodo ziauriai idomu butu nuorint vienam.gal kas noretu pabandyt..mes paskaitysim kaip ten jam orinosi.gal ir nesunku atsuki.uzsuki atgal nuorinimo taska sedi ir vaziuoji.greitai+geras darbas.