sunkiai stabdosi

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
Dochturbo
Klubo Narys
Vietovė: Telšiai

Standartinė Dochturbo »

Ricco rašė:O keiciant kaladeles tepalo nereikia karbiuratoriuje pakeisti? :evil:
:lol5:
c20let
Python
Klubo Narys
Vietovė: Prienai

Standartinė Python »

gali isibegejes i siena trenkt su galva ir paziuret kurie kaimyno zmonos trusikai nuo sniuro nukris jei tik nori :)
Xytos
Klubo Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė Xytos »

Ricco rašė:O keiciant kaladeles tepalo nereikia karbiuratoriuje pakeisti? :evil:
pirma isitikink ar babina nemusa kibirksties per starterio tarpine :!:
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe :clap: remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

as kai keiciau pirma karta kalades ir diskus tai meistras man atsuko viska, pakeite ir ta cilindriuka su kazkokiu inagiu atstume atgal, nei orino kazka nei ka, susuko visus varztus atgal i vsio ....beje kad jau tema apie tai tai kas kiek daugmaz reik keist stabdziu skysti ? cali pas mane jau pora metu bet as jo nekeiciau tai dabar susimasciau...tik be tu nesamoniu atsakykit...
Justas
Veteranas

Standartinė Justas »

Python rašė:tam kad kai naujos kaladeles, tai cilindriuka reikia suspaust i minimalia padeti, kad taip padaryt reikia atsukt orinimo taska, pakeitus kaladeles patartina nuorint sistema (kaip minimalus kriterijus) taipogi praverstu stabdziu skyscio pakeitimas, taip kad xebra.... ;)
niekad neorinau keiciant kalades,stabdziai puikus,spaudziant cilindra skystis gryzta atgal i bakeli,o kad keist reik zinau,tik neprisiruosiu
nuorinima atsukus lengviau susispaudzia,bet tada reik i bakeli dapilt skyscio
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

marius36
o tu pries tai esi opel turejas? as ju 4 ir visiem sunkokai stabdis spaudesi palyginus su kitom pvz. bmw5 pirma kart isedes vos per stikla neislindau.
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Kiek keiciau kaladeles-ne karto neorinau.O skystis gaudo dregme is aplinkos ir su laiku pradeda rudyti cilindriukai,stumokliukai,vamzdeliai.
Ko nors neaplenkiu-vakare uzmigti negaliu!
Xytos
Klubo Narys

Standartinė Xytos »

taigi nereikia orint jei neatsuki orinimo tasko, bet man asmeniskai lengviau atsisukt lengviau suspaust, o po to nusiorint
Juoda cali su raudonu galiniu buferiu :D
c20xe :clap: remonte:(
C20xe (red) sold:(
Dabar C20NE (sidabras)
Justas
Veteranas

Standartinė Justas »

Xytos rašė:taigi nereikia orint jei neatsuki orinimo tasko, bet man asmeniskai lengviau atsisukt lengviau suspaust, o po to nusiorint
na neturint rakto jiem suspaust paprasciau atsukt nuorinima
welnias
Entuziastas
Vietovė: Joniskis

Standartinė welnias »

as vakar keiciau priekines kaladeles tai suspaudziau jokio orinimo tasko neatsukes,uzkisi koki atsuktuva ir ispleti cilindriuka
opel calibra 85kw - SOLD
golf III 1.9 TDI 66kw
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

na pilna visokiu rusisku metodu, bet kazkaip as esu isitikines, kad jei yra padaryta nuorinimo taskas, tai kam ten per prievarta ispletinet cilindriuka, kaip per prievarta grazinamas skystis i bakeli per voztuva, kam to reikai? beje ne mano reikalas,kiekvienas savo masinoj daro ka nori, sekmes :)
Justas
Veteranas

Standartinė Justas »

Python rašė:na pilna visokiu rusisku metodu, bet kazkaip as esu isitikines, kad jei yra padaryta nuorinimo taskas, tai kam ten per prievarta ispletinet cilindriuka, kaip per prievarta grazinamas skystis i bakeli per voztuva, kam to reikai? beje ne mano reikalas,kiekvienas savo masinoj daro ka nori, sekmes :)
nesupratau apie koki voztuva kalbi,o kad per prievarta jis gryzta tj tiek ten tos prievartos
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

O tai kaip po stabdymo cilindrukai atgal gryzta ? Manau, kad nereikia papildomu zaidimu, tiesiog paprasciausiai ispaudi ir viskas ;)
Python
Klubo Narys

Standartinė Python »

apie ta kuris stumia hidroli i jusu cilindriukus yra toks gan platus daigtas panasus i diska prie variklio.... (cilindriukas) "tiek ten tos ir prievartos" bet jei padaryta, akd jos nesukeltum tai turbut neverta, nu man tas pats, ne mano bedos, darot kaip mokat ir tiek :)
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

rasau pakauses :D bet jus cia ir gryba pjaunat. cilindriukas(suporto) grysta (atlaisvina stabdzius) su savo sandarinimo ziedu. jis stabdant deformuojas, po to grysta atgal.nedaug gal koki 1,5 mm.buna bedu kai pastringa pacio suporto cilindriukai, vat tada pradeda lankstyti stabziu diskus. kaladeles keiciant tikrai nieko orint nereikia. o ir orinant nereik 2 organizmu galima padaryt vienam. isbandyta nnnnnnnnnnkartu ka domina PM. :D
C20LET phase 1 vimota dyno run 2008.10.13 240hp 330Nm
marius36
Entuziastas
Vietovė: IRL.LETTERKENNY

Standartinė marius36 »

man butu idomu.dekui
nfsu_2.0
Veteranas
Vietovė: KLP

Standartinė nfsu_2.0 »

man ir idomu kaip nuorint vienam.
C20XE
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/455010487.png[/img][/url]
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

man atrodo ziauriai idomu butu nuorint vienam.gal kas noretu pabandyt..mes paskaitysim kaip ten jam orinosi.gal ir nesunku atsuki.uzsuki atgal nuorinimo taska sedi ir vaziuoji.greitai+geras darbas.
Justas
Veteranas

Standartinė Justas »

imanoma tik daugiau skyscio reik nei orinant dviese
marius36
Entuziastas

Standartinė marius36 »

kazkur apie kibira :D
Justas
Veteranas