autoprekese, senukuose ar ukinese prekese, tubikas kokie 5-8 lt.Arturas18 rašė:o kur juos butu geriausiai pirkti? ir kokia ju kaina?
laikosi apsukos ant 2000 ir biski daugiau
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
suradom beda del ko kyla apsukos,pasirodo kad ORO SRAUTO MATUOKLE PAREJO
isardem laisvos eigos vostuva,biski sunkiai sukynejos,bet sutvarkem.istatem ir ziuriu normaliai yra,pagazavau ir uzsilaike apsukos ant 2k, 3k,atjungem oro srauto matuokle ir nukrito,prijungem,vel uzkylo.tai dabar ir ieskau pirkti oro srauto matuokles naudotos,nesvarbu is kurio miesto,pinigus pervesiu internetu,bet turesite atsiusit pastu arba per autobusu parka
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
po SFI deze,nusiimk ja ir paziurek ar neuzsikerta sklende,pas mane ji uzsikirtynejo,tai teko imti lauk ir visa ardyti,isemem ta veleneli ar ka toki,ir yra guoliai kad jis laisvai judetu,tai tie guoliukai man buvo biski parudyje,tai juos pravalem,sutepem ir normaliai buvo,bet nevisai del to man buvo aukstos apsukos.ir prie jo turi buti tokia juoda dezute lygtais i kuria jungiasi fyske,ten yra laisvos eigos voztuvo varikliukas,man ji tvarke servise ir dare diagnostika,tai isvis sumokejau 150lt
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
Re: laikosi apsukos ant 2000 ir biski daugiau
Sveiki, pakeliu sena tema. Kadangi pas mane pulsuoja variklis, o vaziuojant numynus sankaba variklis kartais linkes uzgesti, nusprendziau ieskoti gedimo (kalba eina apie c20xe). Pradzioje nusiemiau gazo sklende, tai ta metaline dalis po SFI deze, is vidines puses yra truputi tepalo suodziu plonu sluoksniu, ar tai normalu? o po skelnde taip pat yra apsinesimu. Norint pastatyti skelde antgal ja reikia mauti ant hermetiko, ar yra pirkti kazkokiu tarpiniu?, nes lyg ir yra kazkokia siaura tarpine ten tik visa suskilinejusi.