AMD ziemai uzkonservavo, Vitalka Kiek pamenu minejo kad konservuos.
Liko ziema su Calibra tik GAGA, DIAVOLO. Cia is tu kur dar renkas kiek zinau
tyciokis tyciokis...gaga rašė:nu Vitalka tai dar atvaziuoja su savaja. AMD tai uzkonservavo ir daba kruta tiuninga darosi, laukiam nesulaukiam pavasario paziureti kaip ten busAuris rašė:Cia siaip iskilo klausimelis ar y meetus kas nors atvaziuoj su calibrom ar su autobusais ar su kitais OPEL sulekiat![]()
AMD ziemai uzkonservavo, Vitalka Kiek pamenu minejo kad konservuos.
Liko ziema su Calibra tik GAGA, DIAVOLO. Cia is tu kur dar renkas kiek zinau![]()
nu o like tai as, Auris su melyna cali, Laimis nu ir dar kartais Diavolo atvaziuoja. truksta kaip ir taves dar
na jai jau apsisprendei tai ka darysi, bet...gaga rašė:nu tai ka visai nusprendete nebesirinkti![]()
gerai ir nusprendziau kad masina reikia keistis, ir greiciausiai kad kita bus ne calibra
pala, o tai be musu jau negali buti mytas ???gaga rašė:nu tai va klubieciai pasisiukslinoteAuris rašė:Nu kaip del laiko gal perstumiam i vasaros, treciadiená, prilekciau ir as, ne kiekviena bet ....
![]()
P.S. Vakar jau lekiau y meeta issisiepes, bet gerai kad su GAGA susiskambijau ir suzinojau kad nieks nesirenka, nu taj teka gryst namo
. Ir dar girdejau kad liktai RUTKELYTE buva pasirodzius, o musu ne viena nebuva
, po tokio meeto kazi ar dar pasirodys
![]()
vakar buvo RUTKELYTE ir dar vienas atvares, tai susidare ne koki vaizda, tai kazin ar kita savaitgali sulauksime ju vel. o beto ir musu laukiamas AURIS jau butu atvaziaves.
wa cia ir yra shudiniausia, kad niekas neatvaro lygiai 19val visi veluoja kaip nzn kas...DIAVOLO rašė:nuu vuoooo blin.... ir að buvau atlëkæs..... irgi nieka neradau....
bet neiðvariau... o pastaèiau kale ir nuejau á Norfa, jei kas buvo
pasirodæ, galëjo palaukt... kaþkodël gráþæs nieko neradau.....
tiesa, buvau pavëlavæs... bet 7 visi kaip ðtikai ir nesusirenka....
bliamba as tik daba prisiminiau kad man ryt paskutinis egzas, o dar spargalkiu nepasidarem iki galo...zmogis rašė:jai yra dauguma uz tik tada reikia sutarti del laiko kad visiems butu patogu
tiesa, sveikas atvykes i foruma pagaliau - zmogizmogis rašė:jai yra dauguma uz tik tada reikia sutarti del laiko kad visiems butu patogu