Viena balsa uz tavo ismetima daviau ASCalvin rašė:Ir dar.. tam kuris padovanojo man ne iki galo suvirinto vamzdziui gero ishmetimo garso viena balsa, be ishlygu statau brendzioBeje, dar su rivarciku tradicishkai kvailiojom ir kitiems metams siulau tokias nominacijas: 1. Didziausias ( nebutinai graziausias ) spoileris. 2 Didziausias "buldozeris". 3. Graziausia mashina po Danio
. ir pan. aaaa jo dar galejom rinkt pvz. didziausios... na vat ne krutines o shypsenos savininke
DDDDDDDD
P.S. Toks viens Rainys butu laimejes
ISPUDZIAI PO KGM ;)
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Prisipazinkit kas fotografavot. Reikia surinkt visas fotkes ir padaryt CD.
Cia Snooper'iui - kaip jis vaziavo i Kursenus:
www.milikoniai.kaunas.lm.lt/-/Kas_i_Kursenus.avi
EDWARD555
EDWARD555
Paskutinį kartą redagavo EDWARD555 17 Rgp 2005, 12:49. Iš viso redaguota 5 kartus.
-
snooper
- Krikštytojas
- Vietovė: Vilnius
Aciu, Aciu,EDWARD555 rašė:Prisipazinkit kas fotografavot. Reikia surinkt visas fotkes ir padaryt CD.
EDWARD555
Va panasei mes ir nuvaziavom po HBH i Kursienus
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
-
wyciokas
- Pradedantysis
- Vietovė: marijampole
mataj esu mrj zinomas zmogus.... turiu daug pazinciu geru kuriomis galiu pasitiketi.... bandau ir mrj surinkti nors kiek cali.... nes cia cali yra bet.....ir dar yra nemazaj su klubo logo nors niekad nemates ju cia forume tu zmoniu ir jiem man tas pats....gal nelabaj ka zino....ar tiesiog pirke is senu nariu auto...
na sekantis GM jau lyg ir nuspresta kada mazdaug ir kur bus. o tau vienam tikrai turetu but nelengva ir del to kad nesi klube labai zinomas ir matytas ir daug kas gali nerimtai ziuret y norima suorganizuot meeta.wyciokas rašė:mataj esu mrj zinomas zmogus.... turiu daug pazinciu geru kuriomis galiu pasitiketi.... bandau ir mrj surinkti nors kiek cali.... nes cia cali yra bet.....ir dar yra nemazaj su klubo logo nors niekad nemates ju cia forume tu zmoniu ir jiem man tas pats....gal nelabaj ka zino....ar tiesiog pirke is senu nariu auto...
kai bijai zengt,griuk ant pilvo ir sliausk.. ;)
-
sweetcherry
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: klaipeda-vilnius
-
NosTraDamX
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
Sweiki o kur kgm foto? a? bl buciau atejas i kruiziniu laivu terminala paziet bet senelis penktadieni numire tai turejau pagrabe sedet
bet uztat maciau vaziuodamas autostrada kelias kalibras klaipedos komanda stovincia ir kazkokias nezinomas su raudona ir geltona veliavomis 
Street Race Is What I Living For...
www.start.dar.lt
www.start.dar.lt
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda