popcys calibra
Nu čia jau skonio reikalas, o man taip gražu - tokia palieka privačiai vairuotojo o ne keleivinė mašina, tikras kupas> kad kitiems su kabluku asociacija kyla, ką jau padarysi.Human rašė:popcys tau patarimas: nebuk kalxoznikas ir tamsink visus arba ne tamsink isvis. nes nieko ner slyksciau uz juoda kalibra su galiniais juodais langais. Kaip golfas 3
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
Tokiais prekiauja kaune UAB. DANVIDA Raudondvario pi. 147 sake per pora savaiciu pristatytu bet kuriuospopcys rašė:ebay tokiu yra, tik as ten nemoku su juo ziasti ir reiktu pasiskaiciuoti ju kaina su parsiuntimu ir visais pvm, taip sakant reiks ieskoti ebaisto ir bandyti susiorganizuoti![]()
jei python savo keliais tokius ziburius rasi,duok zinoti,as nepries prisijungti prie bendro pirkimo![]()
spalva dar gyva, artimiausiomis dienomis zadu ja su color back praeiti, kad savaite pablizgetu, o pavasariui paliksiu poliravima
ANDRIUXA
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
Na ka, sendien mano calibros spidometras apverte 200 000 km
ta proga gavau dovanele maximos aiksteleje

Paskutinį kartą redagavo popcys 22 Gru 2008, 18:57. Iš viso redaguota 4 kartus.
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
jei ir toliau varnos vazines tai tikrai nieko gero nebus
mano atveju, pakeiti duris ir toliau vazineji, taip sakant jokiu rimtesniu pazeidimu, labai tiksliai ivaziavo
nors nemalonu labai istikruju, masinos labai reikia, o ypac per sventes, o cia ziurek dazytojams duoti reiks. Tai gal kas turit pasiulyti juodos spalvos duris? beja kaip manot tokioj situacijoje geriau pasiimti grynais, ar atiduoti draudimui tvarkyti, o jis greiciausiai sudarankiams duos
beja kiek jusu nuomone draudimas turetu ivertinti zalos?
dar yra ibrezimas ant bakavinos (pereinantis nuo duries ant galinio sparno) 
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
as tai pasiulyciau i koki gera servisa nulekt,kokia ''tanagra'',(jei aisku jie uzsiims tuo,nes masina senu metu) duot sotnia,kad samata tau irasytu,o jie aisku irasys nemaza sumele,su ta samata i draudima ir gauni pinigus,ir trigubai pigiau wiska sutwarkai ir dar litu pasidarai 
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
jei gerai paskaiciuos,duos daugiau,nestumk human
man uz subraizyta bamperi,nupleshta jo tvirtinima,ir uz zibinto du laikyklius nulauzhtus,paskaiciavo 920lt,draudimas 70lt dar nusiderejo,gavau 850lt,,nors pirma siule 650.
o cia ble trys detales dazyt,durys,galinis sparnas,ir ant priekinio sparno perejimas.
man uz subraizyta bamperi,nupleshta jo tvirtinima,ir uz zibinto du laikyklius nulauzhtus,paskaiciavo 920lt,draudimas 70lt dar nusiderejo,gavau 850lt,,nors pirma siule 650.
o cia ble trys detales dazyt,durys,galinis sparnas,ir ant priekinio sparno perejimas.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
likutine verte,pagal kuria mano bamperis uz ta mashina brangesnis 
yra,kaip yra.
o man skaiciavo normaliai,kaip detales nuemima,isardima,tavrkyma,paruoshima,dazyma,uzdejima,poliravima ir t.t.
reikia kreiptis i teisingus zmones,kurie zino kaip skaiciuot reik.
yra,kaip yra.
o man skaiciavo normaliai,kaip detales nuemima,isardima,tavrkyma,paruoshima,dazyma,uzdejima,poliravima ir t.t.
reikia kreiptis i teisingus zmones,kurie zino kaip skaiciuot reik.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]