Nesupratai minties ka norejau pasakyti.
Kedainiu valdzia sutiko, kad uspaskichas remtu tam tikrus projektus, 3 gamyklos buvo pastatytos, atnaujintas maximaliai senamiestis, puse miesto, bei remiamos dvi mokyklos, is kuriu vienoje mokiausi. Sitas dalykas visiem patiko, kad jis suka versliuka ir duoda kazkam dar naudos, taciau kedainieciams nepatiko kai pradejo jis eit i politika, o ejo siaip jau nuo pradziu kas zino del vienos priezasties, kad seimo nario negalejo nuteisti, buvo prasukes idomiu ten veiksmu su fabrikais keliais, pirko iranga nesvariai, pvz prie stoties Kedainiu stovi didziulis pastatas nebaigtas statyti, kur turejo buti dar vienas fabrikas, taciau nebaige, nes iranga buvo nupirkta ir neisejo atvezti i LT kad normaliai viskas atrodytu.
Bet cia manau ne mano bedos ir nei man idomu, man smagu, kad as is sio zmogaus galejau pasiimti (ismelzti naudos sau), o dabar man visiskai nerupi ar jis LT ar dar kur. Taip ir kedainieciai dare, pareme kol jis dave Kedainiu miestui ka nors, kai pradejo gryba pjaut remt nustojo savo balsais.
Asmeniskai tu man parodyk verslininka kuris pasiulytu darba vaikams nuo 16 metu dirbti vasara (klubai, stroikes, fabrikai, cia jo firmose)? Mokslo metu buvo suorganizuota kavine kurioje mokiniai mokesi kaip dirbti ir kaip organizuoti savo versliuka (puikus ekonomikos ziniu pradmenininkas). Sukure ekonomine klase kur buvo mokoma ekonomikos ziniu ir buvo isteigta virtuali firma, kuriu ant LT yra 28 (mokslo tikslam).
Skatinimo politika: atrenkami geriausi ir gabiausi i ekonomine klase, uz gerus pazymius vezdavo i Palanga (for free pasitusinti) i savo vila: biliardas, motoroleriai, vandens motociklai, klubai.
Kas gaudavo itin gerus pazymius pvz.: 9.5 vidurkis vezdavo i Maskva savaitei, pramogos ir visa kita.
Aisku visa tai buvo propogandos tikslams ir viskas gerai apgalvota, taciau man labai patiko, kad as stengdamasis mokykloje gaunu gan realu gera laika praleisti for free. Kodel as netureciau jo nemegti jeigu jis skatino mane mokintis ir dar uz tai gaudavau gan nebloga pramoga
Be to Kedainiuose maziausias nedarbas buvo tuo laiku is visos LT
Nesuprask, kad as remiu ji ar dar kaip, tiesiog is to zmogaus as gavau lysnu ziniu ir galimybiu. Visi Kedainieciai daug geriau zino ant kiek jis yra "svolacius" (jei galima sakyti), bet tokio svolaciaus Kedainiam reikejo.