O vat gagoj tai tikrai tomo ish HotRoad'u..
preliude parduodamas
-
Naujokelis
- Pradedantysis
- Vietovė: Klaipeda, Kartena
- Kontaktinė informacija:
-
calibriukas
- Entuziastas
- Vietovė: klaipeda
zinot ka?,jei as uzsimanyciau preliude tai mano garantoju 100% geriau atrodytu nei sita... mano tiuningas toks-juoda spalva r18 geri ratai, tamsinti visi stiklai,nors pati masina vien jau man panaseja i lupena,bet jei galingu varikliu su biskiuka daugiau kw jei butu kodel gi ne
tiuningai patinka,bet deja ne sitas......baisoka.....o kaina dar kokia,vaje vaje.......... 
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
juk sakiau kad sitie ratai ziaurus,neveza jie
o is kur tokia kaina???
paskaiciukim:
priekinis buferis 800lt
galinis buferis 800lt
slenksciai 300lt
ratai 800lt (nes ner uz ka uz tokius daugiau moketi)
dazymas su aerografija 3000lt
aparatura 1500lt (pagal aprasymo pobudi sprendziu,zmogus gerai parase 2 stiprintuvai,ce tipo lb naglai skaitosi,geriau butu modelius ar kazka aprases)
pati preliude su 2.0 motoru 7000lt
viso: 14200+ hujnia mujnia neapskaiciuota 800lt = 15000lt,bet ne 18000lt kaip nori uz sita masina,jau nekalbant kad tiuningas neatsiperka,ir nekalbant kad stokine masina bus su buferiais kuriuos irgi galima parduoti,o i pagal savo skoni galima geriau padaryti
taip ka as neuzskaitau sito bolido. aciu uz demesi 
o is kur tokia kaina???
paskaiciukim:
priekinis buferis 800lt
galinis buferis 800lt
slenksciai 300lt
ratai 800lt (nes ner uz ka uz tokius daugiau moketi)
dazymas su aerografija 3000lt
aparatura 1500lt (pagal aprasymo pobudi sprendziu,zmogus gerai parase 2 stiprintuvai,ce tipo lb naglai skaitosi,geriau butu modelius ar kazka aprases)
pati preliude su 2.0 motoru 7000lt
viso: 14200+ hujnia mujnia neapskaiciuota 800lt = 15000lt,bet ne 18000lt kaip nori uz sita masina,jau nekalbant kad tiuningas neatsiperka,ir nekalbant kad stokine masina bus su buferiais kuriuos irgi galima parduoti,o i pagal savo skoni galima geriau padaryti
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
vat butent,nepatinka,taip ir pasakyk "nepirkciau",o tai "apsikat" masina.
man tai visai puse velnio ji,bet sau tikrai nepirkciau ir uz 10k lt.
o kaina,tai cia seimininko reikalas kokia skirt,o pirkejo reikalas sutikt su ja arba ne.
man tai visai puse velnio ji,bet sau tikrai nepirkciau ir uz 10k lt.
o kaina,tai cia seimininko reikalas kokia skirt,o pirkejo reikalas sutikt su ja arba ne.
[b][color=#BF0000]Torque,it's that your Honda never had!!! [/color][/b] [img]http://images47.fotki.com/v1479/photos/1/1402078/6975066/megafoto2-vi.jpg[/img]
nu ji man grazi tik kaina man negrazi....o seip tiuningas visai nieko, nu bet ratai tai rimtai as uz kad netinka....seip prie to tiuningo reikejo pakeist galines lempas i kokias tiuningines arba patamsint arba kaip bizalo yra nupurkstos pagal tiuningo spalvas...bet dar neisaiciavai tamsta duslerkiu...jos irgi nemazai kainuoj....o galu gale dar juk masina isrinkt ir vel surinkt reikejo o tai uztrunka, o dabartiniu metu juk laikas kainuoja