pirmos dienos mano mazules.. :)

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

pas mane toki R17 ratai, vadinasi virs 1000 galiu prasyt
sseghgagsdggasg
Anders
Entuziastas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Anders »

nitro..niekas nezino kas pas ji po dazais...o pas mane katik po kapitalinio..taj zinai..ne kaip masina atrodo,o kas pas ja widuje....taj cia dar per pazystama dariausi capitalini..taip dwigubai iseitu..taj jej man sita masina 9000lt apsiejo,ir noriu tik susigrazint sawo pinigus,taj gal man uz 6000parduot?nu prikolistas
geras fruktas..laiswai..bet tik nezinau ar kiekwienam ant cali 17 tiks,kad nesudroztu padangu ir arkos..
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

jei nezeminta tai dedi 235/40 ir nesiekia, jei zeminta 215/40 aba 45 ir nesiekia, bandem
sseghgagsdggasg
Rprznt
Entuziastas
Vietovė: Kaunas/Vilnius

Standartinė Rprznt »

nu nežinau ką jus bandėt bet pagal katalogus (vienoi ratlankiais bet padangomis prekiaujančioje firmoje žiūrėjau), idant nemeluotų spidometras calibrai eina. R16/205/45 arba R17/205/40
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

aj wa..dar prie tos kainos pridesiu nuliowas spyruokles sportines zemintas,ka;libros dureles su wisu ten tuo farsu,bamperi galini,bagazines dangti,ir daug daug cales detaliu kitu...fara desine,stopus..nu ir daug kitu daliu...nes mano buwusia mazute supyso..taj daug nereikalingu detaliu liko..taj atiduosiu uz ta pacia kaina...
Fruktas
Klubo ex-Narys

Standartinė Fruktas »

o as ir nekalbu apie tai kad spidas rodo gerai, pas mane db paklaida ~ 6 km vaziuojant 100km/h tai vat, bet sudet eina nesunkiai
sseghgagsdggasg
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

na bet cistai mano nuomone tokia,kad calei geriausia tinka 16 :) nezinau kokia jusu nuomone del sito..bet man taj pats widurkis..kad nesugadint nei padangu nei arkos prisodines 4 zmones :)
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

nitro..na nezinau..mano po kapitalkes wisa..tik wariklis neliestas nes jis ir taip idealus..taj nemanau jej ant masinos prikabinta tu wisokiausiu nesamoniu kaipo ant eglutes taj jau dwigubai masina turetu kainuoti..mano tiesiog twarkinga,kam reikia tas supras...kam reikia twarkingos masinos,o kam iswaizdingos,taj cia biski nuomones turetu skirtis...iswaizdinguma turejau omeny tuos tiuningus lietuwiskus jusu :) nes mano irgi iswaizdinga,nudaziau sidabriniu perlamutru...
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

nepyk, bet kad ir kokia ji tvarkinga - kaina uzhsishaukei milzhinishka.
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

na bet pagalwok logiskai..jejgu tu pirksi masina uz 6000lt ir idesi i ja tiek pat,taj nemanau kad tau apsimoketu gadint ta laika ir nerwus ja taisydamas..o cia jau ledas!!atsisedi ir wazineji sau kelis metus be jokiu problemu...
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

o tau nekyla klausimas KAM dabar yra idomios kad ir ledines, bet senos, calibros uzh tokia suma pinigu? Cali dabar perka pagrinde pacanai uzh paskutinius sutaupytus litus ir kuo pigiau. Uz tokia kaina pirks arba rimtas cali myletojas, arba koks latvis/estas, taciau pastarieji irgi tik i naujesnius aparatus ziuri...
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

wat del to tie pacanai ir atiduoda sawo paskutinias algas ir paskutinius nerwus,kad det ir det i masina,kaj wis kazkas pas ja pareina...jau nesakant apie rudis(kalibros lygas),nes nelabaj pacanams kajfas wazinetis su parudyjusia masina :)
calibriukas
Entuziastas
Vietovė: klaipeda

Standartinė calibriukas »

nesamones sneki liotcikas kas tau pirks uz tokia kaina :shock: siaip kai buvo autogide ji, tavo kaina buvo3500 ar 4000lt gerai neatsimenu tai kur tu ten spejai sukist 5500lt ,arba kaip tu sneki is vis 7000lt nesamone kazkokia :idea: juk cia ne vaiku darzelis yra,geriau tu nuvaziuok ir pasakok ten savo bobutei kaip tu remontavai masina ir kaip 7000lt sudejai :lol: o jeigu ir istikruju taip butu, tai reiskia ta tavo auto visiskas lavonas buvo, nei vienos sveikos vietos nebuvo.... :!: imesk foto kuo greiciau, paziuresim ta tavo leda :lol: :lol: :lol:
p.s. uz 9000stukas yra perkamos turbos :!: :!:
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

pirk turbo uz 9..ir tiek pat idesi :lol: del to ir werkjia poto wisi,kad calibra sudas,nes rudyja ir tt..nes taip ir priziuri..haliawnai,bijo idet pinigu..o kaj idedi i masina norm,tada jau werkia,kad brangu..kada atwaziuosiu i meeta,,,pasakysiu i ka tiek idejau..t.paziuresim ka tada pasakysi kietuoli :)
calibriukas
Entuziastas

dar tiek pat :?: dar 9000lt :?: tu ka isprotejai :?: :lol: calibros dar neturiu,bet kaip tik dohc ieskau beje jau senai,bet ko nenoriu pirkt,o ypac tokiu ledu kaip tavo uz9000lt :lol: todel ieskau ne ledu :) tai i klp myta galesi atlekt kai nusipirksiu tik :D
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

na uz 6000lt imk :)busi dar wienas is mano klientu kurie ima detales ant cali :lol: :D
bad_brains
Veteranas
Kontaktinė informacija:

Standartinė bad_brains »

liocikai, kur ten taisei kebula kad garantija 10 metu dave? as taip irgi saviske visa perdazyt nuvarysiu.
www.serbis.lt
[url=http://imageshack.us][img]http://img410.imageshack.us/img410/113/dsc03524modps6.jpg[/img][/url]
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

pasake minimum 5 metus nerudys....nes sawo akimis maciau kaip wiska dare..bituku ir ten dar kazkokiu dalyku jau neprisimenu wisa kebula ir widaus ir isores apdaze,o poto apipurske..nu wnz..salona wisa aerodromine smala aphujarino...nu wnz...wsio zjb :lol:
calibriukas
Entuziastas

Tai va del ko jie 2000m masinu nedazo tipo nelygis jau :lol: bet man tas pats gerai kad ten tavo draugeliai buvo nudaze ir 91m :lol:
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

na ne wisiems juk taip sekasi :lol:
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

geram meistrui nesvarbu kelintu metu mashina, chia chalturshchikams chiortaviems svarbu, nes dar naujos skardos ne taip greit koroduoja kaip senos.
[url=http://www.calibra.lt]www.calibra.lt - jau greitai[/url]
[url=http://www.calibra.lt][img]http://www.2x2.lt/cale/calibra.gif[/img][/url]
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

neswaik,tiesiog zmones uzsiemineja rimtu bizniu ir neima masinu kurios kainuoja 10000,kad uz remonta paimt 5000...jie ima rimtas masinas,kuriu kainos 100000 ir panasiai,kad uz remonta ne maziau imt nei 10000,jiems neapsimoka sawo laika gaisint del tu 5000litowcu..nu ble..kaip su grynais litowcais :) :lol:
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

biski nusisneki :roll: ten gal kaskokia saraskino kontora :lol: bet kokiame normaliame servise nieks neskaiciuoja kainos pagal automobilio metus ir kaina. Koks skirtumas kuriu metu? Kaina paskaiciuojama pagal darba, ir senesniu masinu savininkai patis nevaro masinu, nes jiem buna per brangu, ir vaziuoja pas garazinius (bet kaina atitinka ir kokybe). O kai darbo dabar yra sociai tai nieks kainu ir nenumetineja, pirikupai varo ir varis masinas uz normalias kainas.
Anders
Entuziastas

Standartinė Anders »

nu wnz...kuo brangesne masina tuo didesne kaina remontui..tu supysk p[rieki golfui 2 ir poirsui 2006metu,nu tada ir lygink kainas...taj wat tame serwise tik tokias masinas ema...nu ble sunku cia jums biski daeina..
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

ir jokio skirtumo. Toj srity dirbu ir zinau kaip yra, delto pirikupai ir nevaro senesniu masinu, o jama naujesnes, nes sutvarkius nieko nebeliktu, ir dar gal net bristu i minusa, kad ir beveik uzdika paeme, jei daugiau dauzta. Todel jokiu golfu 2 nieks ir nevaro, siandien klause vienas senis kiek kainuotu jettai lanzerona atitempt ir prieki suderint tai suzinojes tik mazdauk kaina pazejo kaip i kosmonautus, nes jam kita jetta iseitu :roll: :lol: Arba tu kainas skaiciuoji ne uz darba tik, o su visom detalem :lol: jei antras varijantas tai tada tu teisus :lol: :lol:
[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
Atsakyti