pirmos dienos mano mazules.. :)
nitro..niekas nezino kas pas ji po dazais...o pas mane katik po kapitalinio..taj zinai..ne kaip masina atrodo,o kas pas ja widuje....taj cia dar per pazystama dariausi capitalini..taip dwigubai iseitu..taj jej man sita masina 9000lt apsiejo,ir noriu tik susigrazint sawo pinigus,taj gal man uz 6000parduot?nu prikolistas
geras fruktas..laiswai..bet tik nezinau ar kiekwienam ant cali 17 tiks,kad nesudroztu padangu ir arkos..
geras fruktas..laiswai..bet tik nezinau ar kiekwienam ant cali 17 tiks,kad nesudroztu padangu ir arkos..
ieskai mergynos??ieskokis pinigu..mergyna pati tawe suras.. :D
aj wa..dar prie tos kainos pridesiu nuliowas spyruokles sportines zemintas,ka;libros dureles su wisu ten tuo farsu,bamperi galini,bagazines dangti,ir daug daug cales detaliu kitu...fara desine,stopus..nu ir daug kitu daliu...nes mano buwusia mazute supyso..taj daug nereikalingu detaliu liko..taj atiduosiu uz ta pacia kaina...
nitro..na nezinau..mano po kapitalkes wisa..tik wariklis neliestas nes jis ir taip idealus..taj nemanau jej ant masinos prikabinta tu wisokiausiu nesamoniu kaipo ant eglutes taj jau dwigubai masina turetu kainuoti..mano tiesiog twarkinga,kam reikia tas supras...kam reikia twarkingos masinos,o kam iswaizdingos,taj cia biski nuomones turetu skirtis...iswaizdinguma turejau omeny tuos tiuningus lietuwiskus jusu
nes mano irgi iswaizdinga,nudaziau sidabriniu perlamutru...
o tau nekyla klausimas KAM dabar yra idomios kad ir ledines, bet senos, calibros uzh tokia suma pinigu? Cali dabar perka pagrinde pacanai uzh paskutinius sutaupytus litus ir kuo pigiau. Uz tokia kaina pirks arba rimtas cali myletojas, arba koks latvis/estas, taciau pastarieji irgi tik i naujesnius aparatus ziuri...
-
calibriukas
- Entuziastas
- Vietovė: klaipeda
nesamones sneki liotcikas kas tau pirks uz tokia kaina
siaip kai buvo autogide ji, tavo kaina buvo3500 ar 4000lt gerai neatsimenu tai kur tu ten spejai sukist 5500lt ,arba kaip tu sneki is vis 7000lt nesamone kazkokia
juk cia ne vaiku darzelis yra,geriau tu nuvaziuok ir pasakok ten savo bobutei kaip tu remontavai masina ir kaip 7000lt sudejai
o jeigu ir istikruju taip butu, tai reiskia ta tavo auto visiskas lavonas buvo, nei vienos sveikos vietos nebuvo....
imesk foto kuo greiciau, paziuresim ta tavo leda
p.s. uz 9000stukas yra perkamos turbos

p.s. uz 9000stukas yra perkamos turbos
pirk turbo uz 9..ir tiek pat idesi
del to ir werkjia poto wisi,kad calibra sudas,nes rudyja ir tt..nes taip ir priziuri..haliawnai,bijo idet pinigu..o kaj idedi i masina norm,tada jau werkia,kad brangu..kada atwaziuosiu i meeta,,,pasakysiu i ka tiek idejau..t.paziuresim ka tada pasakysi kietuoli 
-
calibriukas
- Entuziastas
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
pasake minimum 5 metus nerudys....nes sawo akimis maciau kaip wiska dare..bituku ir ten dar kazkokiu dalyku jau neprisimenu wisa kebula ir widaus ir isores apdaze,o poto apipurske..nu wnz..salona wisa aerodromine smala aphujarino...nu wnz...wsio zjb 
-
calibriukas
- Entuziastas
neswaik,tiesiog zmones uzsiemineja rimtu bizniu ir neima masinu kurios kainuoja 10000,kad uz remonta paimt 5000...jie ima rimtas masinas,kuriu kainos 100000 ir panasiai,kad uz remonta ne maziau imt nei 10000,jiems neapsimoka sawo laika gaisint del tu 5000litowcu..nu ble..kaip su grynais litowcais

-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
biski nusisneki
ten gal kaskokia saraskino kontora
bet kokiame normaliame servise nieks neskaiciuoja kainos pagal automobilio metus ir kaina. Koks skirtumas kuriu metu? Kaina paskaiciuojama pagal darba, ir senesniu masinu savininkai patis nevaro masinu, nes jiem buna per brangu, ir vaziuoja pas garazinius (bet kaina atitinka ir kokybe). O kai darbo dabar yra sociai tai nieks kainu ir nenumetineja, pirikupai varo ir varis masinas uz normalias kainas.
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
ir jokio skirtumo. Toj srity dirbu ir zinau kaip yra, delto pirikupai ir nevaro senesniu masinu, o jama naujesnes, nes sutvarkius nieko nebeliktu, ir dar gal net bristu i minusa, kad ir beveik uzdika paeme, jei daugiau dauzta. Todel jokiu golfu 2 nieks ir nevaro, siandien klause vienas senis kiek kainuotu jettai lanzerona atitempt ir prieki suderint tai suzinojes tik mazdauk kaina pazejo kaip i kosmonautus, nes jam kita jetta iseitu
Arba tu kainas skaiciuoji ne uz darba tik, o su visom detalem
jei antras varijantas tai tada tu teisus

[size=67]calibra c20LET white AWD[/size]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]
[img]http://i5.photobucket.com/albums/y191/00750/Projektia%202009/Helmat/Darkava2.jpg[/img]