Tas "SHESNACATIKLAPANNIK" nebutinai gali buti DOCH'as..DIAVOLO rašė:pas mus "kaime" sako SHESNACATIKLAPANNIK.......jimaz rašė:nu pas vienus kaime sako dosh'as pas kitus dohc'as....taip kad...![]()
ir tas kaimas daug seniau atsirado ir stovejo nei sis klubas.....
ir iki to kaimo dar ooooojjj kaip toli.....
gal kas patarsit del spidometro???
-
BravoL
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Alytus
- Kontaktinė informacija:
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
http://s1.gladiatus.lt/game/c.php?uid=66179
A6 '00 2.7TQ..
patikek, turbos taip nevadinamBravoL rašė:Tas "SHESNACATIKLAPANNIK" nebutinai gali buti DOCH'as..DIAVOLO rašė:pas mus "kaime" sako SHESNACATIKLAPANNIK.......jimaz rašė:nu pas vienus kaime sako dosh'as pas kitus dohc'as....taip kad...![]()
-
BravoL
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Alytus
- Kontaktinė informacija:
TURBO yra TURBO.. As tik noriu pasakyti, kad 16 valves nebutinai DOCH'as..DIAVOLO rašė:patikek, turbos taip nevadinamBravoL rašė:Tas "SHESNACATIKLAPANNIK" nebutinai gali buti DOCH'as..DIAVOLO rašė: pas mus "kaime" sako SHESNACATIKLAPANNIK.......
C25XE SOLD..
A6 '00 2.7TQ..
A6 '00 2.7TQ..
o kas dar??? ekotekas? as ji aplamai tik 1 karta maciau, neskaitantBravoL rašė:TURBO yra TURBO.. As tik noriu pasakyti, kad 16 valves nebutinai DOCH'as..DIAVOLO rašė:patikek, turbos taip nevadinamBravoL rašė: Tas "SHESNACATIKLAPANNIK" nebutinai gali buti DOCH'as..
vienos musu klubines masinos.... ko gero retumo kaip ir v6...
dabar aiskuBravoL rašė:Ale ir nesusishnekam..![]()
![]()
Zhiek pvz. yra civic'as 1,5l darbinio turio 4 cilindrai ir 16 voztuvu, bet jis ne DOCH'as.. Arba pas mano motinos macuda 323 1,6l 16 valves, bet irgi ne DOCH'as.. Wa ka noriu pasakyt..
kalibras, kalibru klubas gi...
-
neo
nupasakot smulkiai tai imanoma, bet ar galëtum eit operuot, jeigu... kas nors papasakotu kaip tai daroma...neo rašė:Geraj jei gryzhtant prie temos: Gal kas gali smulkiai nupasakot kas kur ir kaip ten ardos norint ishimti ta spidometra? ir kokie niuansai nuimant tas rodiklytes? nes niekada nedariau to bet noreciau surizikuoti. Ishanksto aciu
as ju jau turbut nebe desimtis, o simtus isardes buvau, ir tai dar
pasitaiko jog sugadini... negali zinot ka ten rasi, net tos pacios masinos
markes spidonai daznai skiriasi riklausomai nuo variklio, nuo metu ir pan..
-
neo
tada ten viskas l. paprastaneo rašė:1992 paprastas 8V variklis
1.atsuki spidometro trosiuka ant greiciu dezes, toks is virsaus,
2.atsuki 3 varsciukus is apatines vairo konsoles puses,
3.atsuki 2 varsciukus is priekines konsoles puses, ten pasukinesi
vaira ir galesi priet,
4.istrauki pypsa, su kuriuo uzsipiles benza skaitliuka numeti...
5.nuimi abi vairo konsoles plastmases
6.atsuki 2 varsciukus prie spydo sonu ir nuimi plastmase
ties spidometro virsum,
7.dar ten tokia plastmase nusiima ties spydono apacia, su ja
atsargiai, ji gali suluzt, todel atsargiau ja ten krapstyk,
8.atsuki 3 spydono varztus ir truputi issitrauki kad galetum
fyskes ir trosiuka atjunkt.
9.rasai forume: spydika turiu
-
neo
neliudek, maloniausia taves laukia kai ta daikta ant stalo turesineo rašė:Oho:) viskas jei savajtgali busiu gyvas.. einu i garazha atsispaudines ka ir kur nusukinetir tada rashysiu i foruma
Aciu diavolo
beje, isidemek kokiu greiciu pas tave vaziuoja masina prie 2000rpm,
prie 3000rpm. Arba kiek sukasi variklis vaziuojant 90kmh greiciu.
Paskui reikes atkalibruot per nauja...... rodys pieno riebuma visi priborai
-
neo
nesvarbu kokia pavara ir nesvarbu prie kiek rpm, pageidautinaneo rašė:Pala:) o tai kuriuo begiu isidemet prie 2000 ir 3000 apsuku?:) ar jokio sirtumo?:) nes pieno riebumas manes nelabaj domina:D ziuriu cia visas malonumas dar priesh akis:}
prie kuo daugiau. Aisku patogiausia pasiimt 3000, 4000. Pavara
3 ar 4. Svarbu uzsirasyk - 3000rpm ...kmh, 4000rpm - vel kazkiek kmh.
Ir kiek laisvos irgi uzsirasyk, nes jas irgi reiks atkalibruot.
deja biciuli ne 1000, pas mane V6 laisvos apsukos 600rpmCalibriS rašė:bl tu ir ismastai reikia uzvedus reguluotiEDWARD555 rašė: CHEBRA !!! Pas ka laisvos apsukos nelaiko - Turiu PatarimA - keisdami spydika nusipieskit toj vietoj 1000 rpm ir apsukos laikysis![]()
![]()
ir nustatit ant 1000
Kitiems motorams 850-900, jeigu nori viska pasidaryt tiksliai
reikia visus tuos dalykus uþsirasyt, jei veliau nenori paklaidos turet.
tai wa tu bichiuli savo kai persidirbai tai nelaikyk kaip sablona visiemsCalibriS rašė:seip pas mane stovi 1000 ir kai persidirbau rode 3000
todel reikejo nuleisti ant 1000
as tu spidometru kai buvau jaunas i diena po 2 shtukas atsukinedavau, todel yra l.gera sistema nusistovejus ka, kaip ir kada daryti, kad veliau
nereiktu shrote kito spydiko ieskot
seip viskas jau baigauDIAVOLO rašė:tai wa tu bichiuli savo kai persidirbai tai nelaikyk kaip sablona visiemsCalibriS rašė:seip pas mane stovi 1000 ir kai persidirbau rode 3000
todel reikejo nuleisti ant 1000![]()
as tu spidometru kai buvau jaunas i diena po 2 shtukas atsukinedavau, todel yra l.gera sistema nusistovejus ka, kaip ir kada daryti, kad veliau
nereiktu shrote kito spydiko ieskot
ir temperatura rodo gerai bei apsukas
va